Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT

Мнениеот k.dimitrov » 03 сеп 2013 15:12

ntodorov написа:
Сякаш с опорен халф ще сме по-стабилни.

Убеден съм. Бях го написал някъде. Цоньо ни липсва. С него и с Тяната на вратата съм сигурен, че към този момент щяхме да имаме в актива си поне с 4 точки повече. Един или двама опорни халфа щяха да ни бъдат опция в "специфичните" моменти от двубоите, където трябва да задържаме топката или да рушим офанзивата на съперника. Впрочем Яни Пехливанов може да играе на тази позиция и доказа, че е полезен там ( особено сезон 2011-2012, когато бихме Черно море във Варна с 2:0 ). Надали с такъв тип играчи толкова лесно щяхме да изгубим спечелените вече мачове с Нафтата и Локо Сф.

Осама не е по-слаб от Цонков, даже владее и пази по-добре топката, освен това е само на 21 години. Но след втория кръг Херо строи играта на отбора върху 3-ма разиграващи халфа - Балтанов, Амари, Манзоро. И тримата са класни футболисти за България, последните двама на по 21 години. Не съм сигурен дали е прав, но нямам право и да му се бъркам, пък и никой друг от нас. Дано успее. Нямам нищо и против Цонков, но там възникна пак въпроса с парите. Знам, че Херо е изпратил Маслов да го уговаря да се връща, но Цонков отговорил, че е обиден. Между впрочем все още е в Бургас, вчера го видях.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 сеп 2013 15:59

Черноморец изригна срещу Литекс: Спрете с натиска върху съдиите!

Със специално обръщение ръководството на Черноморец призова футболен клуб Литекс да спре да оказва натиск върху българските съдии.

Както е известно, "оранжевите" изразиха претенции към отсъжданията на реферите по време на мача с бургазлии от 7-ия кръг. В 77-ата минута ловчанлии стигнаха до гол във вратата на Черноморец, но той бе отменен от главния съдия Цветан Кръстев заради нарушение в атака на Николай Бодуров.

Публикуваме цялото обръщение на "акулите" без редакторска намеса:

До ПФК Литекс, БФС и цялата футболна общественост в България

Уважаеми господа,

След мача Черноморец-Бургас – ПФК Литекс, не знаем на кого да вярваме: на нашите разбирания за футбол, или на финансовия директор на ПФК Литекс Ловеч г-н Величко Дихонов.

Ние като професионален футболен клуб сме склонни да вярваме на безпристрастната оценка на г-н Антон Генов, който в едно известно спортно предаване, ясно и точно изрази своята професионална преценка за ситуацията в 77-та минута на мача, в която абсолютно правилно бе отсъдено нарушение в атака на Николай Бодуров.

Приказките, изречени от г-н Величко Дихонов в тунела след края на мача срещу съдийската бригада и най-вече към Цветан Кръстев, са олицетворение на отношението, което ПФК Литекс демонстрира спрямо българското футболно съдийство. Ще ни трябват няколко дни ако трябва да припомним на г-н Дихонов всички съдийски „грешки“ в полза на ПФК Литекс през последните 15 години. За справка, само преди по-малко от година, реферът Александър Костадинов безцеремонно ощети бургаския клуб в срещата Литекс – Черноморец /1:0/. След този мач не си спомняме г-н Дихонов да е имал претенции към съдиите?

Затова молим г-н Дихонов да спре да оказва натиск върху съдиите и да заблуждава футболната общественост с неговите „професионални“ виждания. През последните години, не един или двама съдии са страдали от подобен натиск от страна на ПФК Литекс. За някои от тях дори срещите, които са ръководили с участието на ПФК Литекс, се оказват последни в техните професионални кариери, тъй като са наказани до живот да не ръководят футболни мачове. Ясно е за всички, че целта на тези действия е трайно насаждане на страх у съдиите, които в бъдеще ще ръководят двубои на ПФК Литекс. С това излишно създаване на напрежение, клубният ни футбол тъпче на едно място и затъва все повече.

Ние от Черноморец-Бургас подкрепяме изцяло клубната политика, която ПФК Литекс демонстрира в последните две години, с налагането на собствени юноши, израснали в академията на клуба, но считаме, че тази порочна практика спрямо съдийската институция, трябва да бъде прекратена. Само така тези млади футболисти ще разберат, че всичко се решава на терена, а не извън него.

ПСФК Черноморец-Бургас адмирира обективността на допълнителния асистент съдия Цветан Кръстев в срещата между Черноморец и Литекс, и призовава всички български съдии да действат по този начин. Само така има надежда, че българският клубен футбол ръка за ръка с българското футболно съдийство, ще могат да вървят нагоре
.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 сеп 2013 16:09

Не съм сигурен дали е прав, но нямам право и да му се бъркам, пък и никой друг от нас. Дано успее.

Е да де. Ние само се плюнчим. Форумът далеч не е трЕнерски плац, но пък и далеч не е място за безприкословно послушание.Тук, ако не "бръкнем" в състава - в съблекалнята ли ?... :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 сеп 2013 20:18

BRF написа:
anker1878 написа:Жалко , че ги изтървахме тези. Стана много добър мач за нивото на А-група и само можем да съжаляваме за изпуснатите шансове.
Стртраничните съдии въобще не бяха на мача и с отсъствието си объркваха главния . Все пак за отбелязване е , че завършихме 11 на 11 , нещо , което много рядко ни се случва срещу отбора от "стадиона с циганската музика". Прави ми впечатление , че тази година доста цъкачи сме взели , а нямаме класически рендета. Без двама-трима по смели и остри биткаджии трудно ще се справяме . Настоящите футбалери със сини екипи са ми прекалено меки , даже малко нежни и трябва да влизат по-здраво в битаката , защото май още се пазят все едно са на проби , а то есенния полусезон преполови.
Искам да виждам агресивната игра с която миналата година бихме "Лудогорец" и която бе много успешно прекопирана от Гонзо в съботния мач "Черно море" - "Лудогорец".
Верно е , че на Стоян Колев са му предложени малко пари , въпреки , че са два пъти повече от цитираните ,но пак са малко за класата му. Проблемът му с Чилика според мен беше разрешим , но за мошенника Стойчо Младенов мисля , че беше предупреден.

:lol: Треньора се скарал с футболиста,ръководството му предложило малко пари за да го разкара,накрая виновен ...... :o Стойчо :lol: !Сигурен ли си,че не си от един друг отбор,пак в синьо :? ?

Че е син колегата син е ... амо което си е вярно си е вярно . Стойчо гарантираше титулярно място на Стоян , ако преминел в ЦСКА ( вместо в Локо Пловдив ) . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 04 сеп 2013 21:06

anker1878 написа:Жалко , че ги изтървахме тези. Стана много добър мач за нивото на А-група и само можем да съжаляваме за изпуснатите шансове.
Стртраничните съдии въобще не бяха на мача и с отсъствието си объркваха главния . Все пак за отбелязване е , че завършихме 11 на 11 , нещо , което много рядко ни се случва срещу отбора от "стадиона с циганската музика". Прави ми впечатление , че тази година доста цъкачи сме взели , а нямаме класически рендета. Без двама-трима по смели и остри биткаджии трудно ще се справяме . Настоящите футбалери със сини екипи са ми прекалено меки , даже малко нежни и трябва да влизат по-здраво в битаката , защото май още се пазят все едно са на проби , а то есенния полусезон преполови.
Искам да виждам агресивната игра с която миналата година бихме "Лудогорец" и която бе много успешно прекопирана от Гонзо в съботния мач "Черно море" - "Лудогорец".
Верно е , че на Стоян Колев са му предложени малко пари , въпреки , че са два пъти повече от цитираните ,но пак са малко за класата му. Проблемът му с Чилика според мен беше разрешим , но за мошенника Стойчо Младенов мисля , че беше предупреден.

Еваларка за коментара. :) След мача с Ботев писах подобно нещо, но никой не взе под внимание, дори напротив, не било правилно това, което съм писал или видял. Още тогава се видя, че щом не можем да се борим за високите и спорни топки, няма как да пробием пресата на противника. А противници като Ботев и Литекс са "напомпани" медийно и съдийски срещу отбори като Черноморец. Аргументи срещу тях може да са единствено - борбата, добрата физическа подготовка и реализирането на създадените голови положения.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 сеп 2013 13:37

Der Führer написа:
BRF написа:

:lol: Треньора се скарал с футболиста,ръководството му предложило малко пари за да го разкара,накрая виновен ...... :o Стойчо :lol: !Сигурен ли си,че не си от един друг отбор,пак в синьо :? ?

Че е син колегата син е ... амо което си е вярно си е вярно . Стойчо гарантираше титулярно място на Стоян , ако преминел в ЦСКА ( вместо в Локо Пловдив ) . ;)

Титулярно място се печели!А и все пак става въпрос при нас или при Локо,както разбирам от теб.Значи са го изгонили от Черноморец!Що?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 сеп 2013 14:07

Щото се скара с Чилика на един мач.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 сеп 2013 13:14

Bourgas написа:Щото се скара с Чилика на един мач.

Пак не разбирам каква е вината на Стойчо Младенов,ама както и да е!

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 12 сеп 2013 13:20

BRF написа:

Подлъгал го е с титулярно място.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 сеп 2013 13:41

cena62 написа:
BRF написа:

Подлъгал го е с титулярно място.

Пак в омагьосан кръг :lol: !Титулярно място се печели!Вие сте го изгонили,пък сега го жалите!

Върни се в “Черноморец”