Много дълъг анализ мога да направя по въпроса кой кога защо е написал тази статия, но всеки разход на енергия по тия момчета е излишен
Все пак накратко да маркирам основните моменти - мисля нямаме съмнения от кой е написана - от фенклуба на Нефтохимик. Защо е написана също е вън от съмнение - има няколко ключови фрази, които ясно водят към основната идея - след като на цял Бургас станаха достояние същността на част от т.нар. твърди фенове покрай запалениете знамена и причаканите момчета и момичета и срещата при кмета фенклуба им си търсеше повод да отвърне. Беше въпрос на време. Повод все ще се намери. Ако не- ще се измисли

Демек са се опитали да кажат: Ето, ние не сме стока, ама и ония не са по-хубави. Типично по български, всъщност....Как обаче е написана - логически несвързано, объркващо и непрофесионално за един имащ се за голям фенклуб и то с традиции...Какъв е обаче резултата: всеки разумен фен на който и да е от двата отбора дори без да е бил свидетел на описаната ситуация се обърква сериозно и се замисля относно истинността на предаденото. Всъщност някой много му се е приискало покрай това събитие да бъде споменат и той...липса на внимание, комплекси и т.н. са само част от причините за това. Другия извод, който аз като пряко замесен в организацията на турнира (гледам че са споменати и организатори като хора, които са имали негативно отношение към тия момчета) е че, въпреки всичко отбора на ДЮШ на Нефтохимик е съставен от голобради момчета, които бяха дошли да поиграят футбол, да се забавляват (както всички останали), бяха си много доволни от моето (лично) отношение към тях. Е, и те като повечето отбори които чакаха дълго да им дойде реда да играят си имаха своите претенции, но в момента в който отпаднаха определено искаха да имат поне още един мач, че им се играеше...Оттам и целия ми поглед върху напосаното ме води на мисълта, че автора на статията има сериозна нужна от хигиена. Но не такава - физическа, а хигиена на душата. Хигиена на отношението към околните, хигиена към самия себе си. Вътрешна, душевна мръсотия. Колкото и да криеш с външни аромати - не става и не става, смрадта идва отвътре. Едва ли съм човека, който да раздава оценки или да съди хората, но според мен трябва да си с доста ниско самочуствие и доста пропаднал да паднеш толкова ниско да си правиш дори труда да напишеш този текст...

Толкова ниска топка, че да се чудиш да я отиграеш ли, или да чакаш следващо раздаване
Дай да видим кога е написана (т.е. дали е актуална новина към датата на събитието, както и ако е достоверна защо е отразена с няколко дни закъснение) - Замерват с бутилки деца от ДЮШ на Нефтохимик на турнир в Бурга
с
29.12.2012 18:46п.п. Всъщност като оставим настрана останалото и голямата си самокритичност можем спокойно да кажем: като за първи път - добре. Следващия път трябва по-добре, а след време - ще сме перфектни

Важното е че показахме новото лице на фенклуба както и сме поели по правилния път. И няма да спрем