Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

glarus bs
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот glarus bs » 07 май 2012 00:14

subzero написа:
cena62 написа:Пичове , имаме страхотен напредък с тениските Old School Boys , днес из центъра съм видял към 5/6 деца с такива тениски :) !

Емиии,ний вчера бехме продавачи и манИкени. Едновременно. Добър оборот стана. Ама Петьо ше каже как са продажбите.

ееее,нали ми казахте,че нямате тениски за деца бе братлета!щяхме да оборудваме лапетата както трябва.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 май 2012 00:17

glarus bs написа:
subzero написа:
cena62 написа:Пичове , имаме страхотен напредък с тениските Old School Boys , днес из центъра съм видял към 5/6 деца с такива тениски :) !

Емиии,ний вчера бехме продавачи и манИкени. Едновременно. Добър оборот стана. Ама Петьо ше каже как са продажбите.

ееее,нали ми казахте,че нямате тениски за деца бе братлета!щяхме да оборудваме лапетата както трябва.

Предполагам Любчо визира малките размери, ако не се лъжа S или M. Иначе за малки деца се правят по-специални поръчки (височина и т.н.) А вие не се чудете, ами на 12 се грабвайте всички и към Разград, че отбора има нужда от нас там.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 май 2012 02:00

Част от разговора ни с Траян и Стоян вече го има в темата за мача. Друго какво коментирахме с тях във Финеса.
Много съжаляваха за вчерашния мач, Траян каза, че никога не е бил по-сигурен преди мач, както вчера, даже за мача с Ботев Враца повече се е притеснявал.
Смятат че вече ще им е много трудно за класиране в тройката. Изчисляваха какъв вариант е най-добър за краен резултат на Локо-Левски. Според тях победа за Локото, в краен случай равен. Казаха че много по-лесно ще играят за равен, отколкото за победа в Разград. Ако всичко е честно, очакват до края и нови изненади. Знаят, че и Монтана ще им скочи, но смятат, че там ще победят.
Относно минали мачове, аз им заявих, че в мача с Берое противникът е имал късмет, но те ми отговориха, че въпреки това спокойно са можели да бият, целият отбор е гледал спорните ситуации на няколко пъти, записи от различни камери, абсолютно навсякъде се виждало и всички са убедени, че и двата отменени гола са редовни. За мача с Локо Пд, някой каза на Траян, че неговото излизане е решило мача, другите го потвърдихме, но Траян, явно и от скромност, заяви, че в много случаи при смяна на основен играч отборът се разконцентрира и вследствие на това губи постройка, а оттам и мача. Относно отмененият ни гол и двамата бяха на мнение, че е чист гол. Стоян каза, че допирът между нападател и вратар е след като вратаря скача към топката, а нападателят вече играе с нея.
Относно това, че няма кой да центрира - вчера едно центриране на Дяков беше на височината на пъпа, Траян каза, че разчитат само на Асис, но признаха, че в момента нямат човек като Дос Сантош и Педриня.
Говорихме за Хайри, Траян не беше съгласен с нашето мнение, каза че е бил много стабилен, когато се е утвърждавал в отбора, но след като му се вдигнало самочувствието е станал рисков състезател и той е водил много разговори на тази тема с него. За Траян най-добър партньор си остава Николай Кръстев.
Много ми харесаха думите на Траян за отношението в отбора към чужденците. Каза, че Черноморец е уникален отбор, той е бил в няколко отбора, но никъде не е виждал такова добронамерено отношение към чужденците. Обикновено навсякъде им завиждали за високите заплати и се отнасяли с неприязън. Той смята, че това е основната причина за бързото вписване на чужденците в отбора и отличната им реализация.
За последно ще напиша това, което ми направи най-силно впечатление.
Траян заяви, че за него не е толкова важно Лига Европа, а медал с Черноморец.
Аз му казах, че и за двамата в края на кариерата би било добре да вземат медал, а и да поиграят в Европа. Усетих, че Траян малко се засегна, все пак няма подписан нов договор. Каза, че му е рано да го отписваме. Отговорих му, че не ме е разбрал, имал съм предвид, че им остават 2,3,4 .... години, но никой не може да гарантира, че следващите сезони Черноморец ще има качествен отбор и шансове за медал. Той ме разбра и продължи със следните много силни думи. Аз имам златен медал с Локо Пд, бронзови с Велбъжд (между впрочем Стоян има също - с ЦСКА и Локо Пд), но много искам медал с Черноморец, защото този медал ще бъде истински, аз знам как сме ги спечелили другите медали.

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 07 май 2012 02:43

Ами Акули няма какво да се говорят празни приказки.Трябва да се прави организация за Разград ясно е.Не ми се иска от разстояние да давам някакви акъли или подобно ама просто и аз не издържам.Гледам вече има нови лица сред агитката и т.н. впускайте се из града и атака на всички и всичко пропаганда яка.Местните радиа,телевизии има наши хора ( общо взето само скат не са ) дайте някакво обръщение те ще го излъчат гаранция.Даже предложете на някоя медия да патува с агитката.Като цяло мисля ,че посланието което трябва да кънти цяла седмица из града е ти ще участваш ли ,ще стоиш ли безучастен нещо такова и около него да се въртят още две, три надъхващи изречения за да може да ги жегне лично заспалите граждани.Нека да разберат ,че това е финалът за нас и всеки има своят дан.В крайна сметка какво повече искат за да отидат на мач ето ти -честен отбор,силен шанс за медал,хубаво време.Още утре ако може вече да има яснота с транспорта за да може направо да се съобщи и как от къде,колко.Вече спряхме с безплатните екскурзии (и по-добре ),но ако има чалъм кмет или отбор да пусне един автобус фрии няма да е толкова лошо в тоз момент.Това е което ми идва на ум в момента ,мисля ,че едни 200 човека не сме правили на гостуване от мача със Шумен като Ат.Узунов ни поряза и не влязохме (даже среден пръст ни показа да еба и отрепката)и сега ако се съберете такава бройка ще е прекрасно.Успех и атака по всички фронтове не само нета ,на улицата,кафета ,барове, квартали на всякъде както се казва.Трудно е знам времената са други ,не е като преди отивам да се записвам за някои мач и те вече 2,3 автобуса пълни.За това пълна газ сега , пък след сезона заслужен отдих и банкети
.[offtopic]дано това лято пак да има повод за такъв концерт http://www.youtube.com/watch?v=scHqf7-vMUE[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 май 2012 08:24

08:27