Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT
Нашите момчета бяха 30-40 някъде, на няколко пъти ги даваха в мача. Имаше 4 транспаранта и едно знаме по едно време се мярна да се развява. Не знам дали са се чували, нямах звук. Един авер ми каза, че били 3 коли и една маршрутка, ама той не е бил, а негов авер му казал, така че...една жена каза е сорса на информейшъна 
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Както казах в началото на тая тема - Гришката пести кинти за завода. Чичовото се усети и се преориентира. Джамбазки не е никакъв треньор. Става само за отбори като Монтана. Ще видите пролетта накъде ще ги отнесе планинския вятър - надолу в класацията. Няма кинти за съдии, за футболисти, за треньор. И все пак Гришата направи доста за футбола в Ловеч. 3 пъти шампион, като 2 пъти поред си е нещо немислимо без шарене на торби с пари. Трябва да са доволни, но да знаят че скоро такива кинти няма да се изливат и реалната им позиция ще е около 6-10 място. 
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
калпазанчо написа:Както казах в началото на тая тема - Гришката пести кинти за завода. Чичовото се усети и се преориентира. Джамбазки не е никакъв треньор. Става само за отбори като Монтана. Ще видите пролетта накъде ще ги отнесе планинския вятър - надолу в класацията. Няма кинти за съдии, за футболисти, за треньор. И все пак Гришата направи доста за футбола в Ловеч. 3 пъти шампион, като 2 пъти поред си е нещо немислимо без шарене на торби с пари. Трябва да са доволни, но да знаят че скоро такива кинти няма да се изливат и реалната им позиция ще е около 6-10 място.
Малка поправка: Литекс е 4 пъти шампион
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- калпазанчо
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Както казах в началото на тая тема - Гришката пести кинти за завода. Чичовото се усети и се преориентира. Джамбазки не е никакъв треньор. Става само за отбори като Монтана. Ще видите пролетта накъде ще ги отнесе планинския вятър - надолу в класацията. Няма кинти за съдии, за футболисти, за треньор. И все пак Гришата направи доста за футбола в Ловеч. 3 пъти шампион, като 2 пъти поред си е нещо немислимо без шарене на торби с пари. Трябва да са доволни, но да знаят че скоро такива кинти няма да се изливат и реалната им позиция ще е около 6-10 място.
Малка поправка: Литекс е 4 пъти шампион
Сори. Прав си - при Херо, при Люпко, при Червенков и при Любчо Чичков. Май мистейк.
- калпазанчо
- Контакти:
След мача ни с Левски миналата година го издуха Гошко вратарчето, тая година го пое инженера Гонзич, а сега на Джамбазки ще му дърпат ушите на площада, футболистите са сложени на сергията, а Съдията сигурно дава писмени показания в канцеларията на хер Ганчев в личното му ловно стопанство, Ицето Янев е наказан да изпълнява преки свободни по цял ден следващите 3 месеца, а Литекс ще си зимува извън 3ката.

калпазанчо написа:Нашите момчета бяха 30-40 някъде, на няколко пъти ги даваха в мача. Имаше 4 транспаранта и едно знаме по едно време се мярна да се развява. Не знам дали са се чували, нямах звук. Един авер ми каза, че били 3 коли и една маршрутка, ама той не е бил, а негов авер му казал, така че...една жена каза е сорса на информейшъна
Не знам колко да вярвам на "компетентните" коментатори, но единият каза, че преди мача отделил няколко минути?! да преброи агитката от Бургас и били точно 32-а човека! Де да го знам колко може да брои, щом му трябват минути да преброи до 32, казвам какво казаха!
Бяхме точно 35 (3 коли и 1 маршрутка). Имаше и един самотен фен в Сектор А с горница на Черноморец.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SstCl4I9yxg&feature=feedu[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GXNnfKsQUZ4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SstCl4I9yxg&feature=feedu[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GXNnfKsQUZ4[/youtube]
[center]
[/center]
[/center]Re: Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT
Следващият път съм с вас ако мога, за да се позабавлявам, гледам не ви е било скучно
А мачът снощи си беше битка изцяло. И за мен имаше пресилени нарушения, но съм на мнение, че по-скоро можеха да се дадат, от колкото да не се. Иначе наистина точка в Ловеч си е успех на фона на цялата БГ действителност. Конан, Гошето беше резерва, Господ чу молитвите ти
Но пък мойто момче Венци Христов имам усещането, че беше отишъл да гледа мача отблизо. Паланков отново много слаб, Тинката имаше много грешни подавания. И Господ здраве да му дава на Траян да играе по този начин още дълго време. Като цяло съм доволен от резултата, но не и от играта. Трябва да изпънем Крейзифорест в Бургас следващия кръг. Може и да се организираме някак, аз имам уверението на картаго, че ако ходи, ще звънне.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT
Bourgas написа:Следващият път съм с вас ако мога, за да се позабавлявам, гледам не ви е било скучно
Охооо ти да видиш какъв кеф беше в една кръчма във Велико Търново на връщане. Страхотна обстановка ! А и в автобуса беше много яко, падна голям смях. Абе супер изкарване !
[center]
[/center]
[/center]- Bartolomej
- Контакти:
мачовете са между другото , важното е агитката да си изкараме добре .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита