Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT

Мнениеот калпазанчо » 06 ное 2011 12:23

Нашите момчета бяха 30-40 някъде, на няколко пъти ги даваха в мача. Имаше 4 транспаранта и едно знаме по едно време се мярна да се развява. Не знам дали са се чували, нямах звук. Един авер ми каза, че били 3 коли и една маршрутка, ама той не е бил, а негов авер му казал, така че...една жена каза е сорса на информейшъна :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 ное 2011 12:26

Както казах в началото на тая тема - Гришката пести кинти за завода. Чичовото се усети и се преориентира. Джамбазки не е никакъв треньор. Става само за отбори като Монтана. Ще видите пролетта накъде ще ги отнесе планинския вятър - надолу в класацията. Няма кинти за съдии, за футболисти, за треньор. И все пак Гришата направи доста за футбола в Ловеч. 3 пъти шампион, като 2 пъти поред си е нещо немислимо без шарене на торби с пари. Трябва да са доволни, но да знаят че скоро такива кинти няма да се изливат и реалната им позиция ще е около 6-10 място. 8-)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 06 ное 2011 12:33

калпазанчо написа:Както казах в началото на тая тема - Гришката пести кинти за завода. Чичовото се усети и се преориентира. Джамбазки не е никакъв треньор. Става само за отбори като Монтана. Ще видите пролетта накъде ще ги отнесе планинския вятър - надолу в класацията. Няма кинти за съдии, за футболисти, за треньор. И все пак Гришата направи доста за футбола в Ловеч. 3 пъти шампион, като 2 пъти поред си е нещо немислимо без шарене на торби с пари. Трябва да са доволни, но да знаят че скоро такива кинти няма да се изливат и реалната им позиция ще е около 6-10 място. 8-)

Малка поправка: Литекс е 4 пъти шампион
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 ное 2011 12:35

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Както казах в началото на тая тема - Гришката пести кинти за завода. Чичовото се усети и се преориентира. Джамбазки не е никакъв треньор. Става само за отбори като Монтана. Ще видите пролетта накъде ще ги отнесе планинския вятър - надолу в класацията. Няма кинти за съдии, за футболисти, за треньор. И все пак Гришата направи доста за футбола в Ловеч. 3 пъти шампион, като 2 пъти поред си е нещо немислимо без шарене на торби с пари. Трябва да са доволни, но да знаят че скоро такива кинти няма да се изливат и реалната им позиция ще е около 6-10 място. 8-)

Малка поправка: Литекс е 4 пъти шампион

Сори. Прав си - при Херо, при Люпко, при Червенков и при Любчо Чичков. Май мистейк.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 ное 2011 12:40

След мача ни с Левски миналата година го издуха Гошко вратарчето, тая година го пое инженера Гонзич, а сега на Джамбазки ще му дърпат ушите на площада, футболистите са сложени на сергията, а Съдията сигурно дава писмени показания в канцеларията на хер Ганчев в личното му ловно стопанство, Ицето Янев е наказан да изпълнява преки свободни по цял ден следващите 3 месеца, а Литекс ще си зимува извън 3ката. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 ное 2011 13:27

калпазанчо написа:Нашите момчета бяха 30-40 някъде, на няколко пъти ги даваха в мача. Имаше 4 транспаранта и едно знаме по едно време се мярна да се развява. Не знам дали са се чували, нямах звук. Един авер ми каза, че били 3 коли и една маршрутка, ама той не е бил, а негов авер му казал, така че...една жена каза е сорса на информейшъна :lol:

Не знам колко да вярвам на "компетентните" коментатори, но единият каза, че преди мача отделил няколко минути?! да преброи агитката от Бургас и били точно 32-а човека! Де да го знам колко може да брои, щом му трябват минути да преброи до 32, казвам какво казаха!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 ное 2011 14:43

Бяхме точно 35 (3 коли и 1 маршрутка). Имаше и един самотен фен в Сектор А с горница на Черноморец. :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SstCl4I9yxg&feature=feedu[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GXNnfKsQUZ4[/youtube]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 ное 2011 16:12

Следващият път съм с вас ако мога, за да се позабавлявам, гледам не ви е било скучно :) А мачът снощи си беше битка изцяло. И за мен имаше пресилени нарушения, но съм на мнение, че по-скоро можеха да се дадат, от колкото да не се. Иначе наистина точка в Ловеч си е успех на фона на цялата БГ действителност. Конан, Гошето беше резерва, Господ чу молитвите ти :) Но пък мойто момче Венци Христов имам усещането, че беше отишъл да гледа мача отблизо. Паланков отново много слаб, Тинката имаше много грешни подавания. И Господ здраве да му дава на Траян да играе по този начин още дълго време. Като цяло съм доволен от резултата, но не и от играта. Трябва да изпънем Крейзифорест в Бургас следващия кръг. Може и да се организираме някак, аз имам уверението на картаго, че ако ходи, ще звънне.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 ное 2011 16:21

Bourgas написа:Следващият път съм с вас ако мога, за да се позабавлявам, гледам не ви е било скучно :)

Охооо ти да видиш какъв кеф беше в една кръчма във Велико Търново на връщане. Страхотна обстановка ! А и в автобуса беше много яко, падна голям смях. Абе супер изкарване ! :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 ное 2011 17:18

мачовете са между другото , важното е агитката да си изкараме добре .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”