Bourgas написа:И много лошо впечатление ми направи един див селянин, гол до кръста, дочух, че се казва Върбан. Е такъв аграр отдавна не бях виждал!
Такива "разнообразия" се пръкват на всеки час.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:И много лошо впечатление ми направи един див селянин, гол до кръста, дочух, че се казва Върбан. Е такъв аграр отдавна не бях виждал!
Bourgas написа:Дочух, че е някакъв вид експерементална и за това се поддържа безплатно, докато се достигне желания максимум. Изглеждаше леко повяхнала, но в интерес на истината много по-добре от миналата година...
Bourgas написа:Дай снимки от вилата да видим треватаА пък ако ли нямаш апарат и ракия на място може да се пийне там, аз си взех 3-4 безплатни сандвича и ще нося мезето
ntodorov написа:Bourgas написа:Дай снимки от вилата да видим треватаА пък ако ли нямаш апарат и ракия на място може да се пийне там, аз си взех 3-4 безплатни сандвича и ще нося мезето
Ако имаш Google earh. Отиваш на село Лозарево и там ще търсиш снимката на NTODOROV69. Две са. Сниман е дворът ми преди 3 години. на една от снимките в далечината се виждат моите родители с малката ми щерка. Лозарево е до село Подвис - така, че внимавайте, какво ще пишете за Митко Събев.
ПС: Ако над къщата се чудиш, какво е кръглото синьо нещо - басейн е, но нямам поместени снимки на него
Bourgas написа:Аз също ги видях, добре се справяшДай малко идеи на Онтарио за сорта, че те са закъсали
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост