Форумно дерби 2: Синята Бригада - Old School Boys, 07.04

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Форумно дерби 2: Синята Бригада - Old School Boys, 07.04

Мнениеот ntodorov » 05 апр 2012 14:58

vladu написа:Момчета аз тази седмица съм в Лазарета :cry: ,оставате без дясно крило за събота

Кадровите ни проблеми висят, като дамоклев меч над отбора ни. На пресконференцията утре ще станат известни и останалите проблеми в селекцията на Олд-а. От пресслужбата на отбора заявиха, че ще обявят пикантни подробности и стартовия състав непосредствено преди двубоя.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 апр 2012 15:03

ntodorov написа:
vladu написа:Момчета аз тази седмица съм в Лазарета :cry: ,оставате без дясно крило за събота

Кадровите ни проблеми висят, като дамоклев меч над отбора ни. На пресконференцията утре ще станат известни и останалите проблеми в селекцията на Олд-а. От пресслужбата на отбора заявиха, че ще обявят пикантни подробности и стартовия състав непосредствено преди двубоя.

Владо ... то и на трибуните ще е весело . Пък и нещо за бира говореха :mrgreen:

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 05 апр 2012 15:46

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:

Владо ... то и на трибуните ще е весело . Пък и нещо за бира говореха :mrgreen:

хахаха :)

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 05 апр 2012 15:51

Повече наситена халфова линия и ще ги натиснете в тяхната половина да си решите мача от рано :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 апр 2012 20:31

vladu написа:Повече наситена халфова линия и ще ги натиснете в тяхната половина да си решите мача от рано :)

Мен, ако питаш - преса му е майката. Да ги натискаме още в тяхната третина за да ограничим връзката им с конструктивните халфове. Ще затворим фланговете им, ще ги натикаме в собствената им половина и хитро ще дебнем удобен момент за решаващ удар. Фланговите ни атаки трябва да се дублират и подсигуряват от съответните бег-ове. Топката трябва да бъде свалена на земята, като периодично я "вдигаме" на втория етаж за да разредим стройната си игра с хаус, който пък неминуемо ще обърка тактическата мисъл на стратезите им. Аз лично си мисля, че 4 удара от разстояние 25-30 метра биха повлияли благотворно на кондиционния статус на отборът ни. Естествено, че трябва да преценим до максимална степен опасностите, които биха ни подготвили хитрите " Бригади". Аз лично се притеснявам от ненадейните сили, които им идват на талази, когато изостават с 2-3 гола разлика. Тогава се чувстват най-удобно...Мачът ще е тежък и непредвидим.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 05 апр 2012 20:41

ntodorov написа:
vladu написа:Повече наситена халфова линия и ще ги натиснете в тяхната половина да си решите мача от рано :)

Мен, ако питаш - преса му е майката. Да ги натискаме още в тяхната третина за да ограничим връзката им с конструктивните халфове. Ще затворим фланговете им, ще ги натикаме в собствената им половина и хитро ще дебнем удобен момент за решаващ удар. Фланговите ни атаки трябва да се дублират и подсигуряват от съответните бег-ове. Топката трябва да бъде свалена на земята, като периодично я "вдигаме" на втория етаж за да разредим стройната си игра с хаус, който пък неминуемо ще обърка тактическата мисъл на стратезите им. Аз лично си мисля, че 4 удара от разстояние 25-30 метра биха повлияли благотворно на кондиционния статус на отборът ни. Естествено, че трябва да преценим до максимална степен опасностите, които биха ни подготвили хитрите " Бригади". Аз лично се притеснявам от ненадейните сили, които им идват на талази, когато изостават с 2-3 гола разлика. Тогава се чувстват най-удобно...Мачът ще е тежък и непредвидим.

Мачът е троен както и да го погледнеш....

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 апр 2012 17:09

Как стоят нещата с лиценза на бригадата? Разплатиха ли се с подобаваща почерпка след урока от първия мач или все още имат не разсрочени задължения, които според форумните правила ще доведат до липса на лиценз и съответна служебна загуба в предстоящия мач независимо от крайния резултат 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 апр 2012 17:12

Devian написа:Как стоят нещата с лиценза на бригадата? Разплатиха ли се с подобаваща почерпка след урока от първия мач или все още имат не разсрочени задължения, които според форумните правила ще доведат до липса на лиценз и съответна служебна загуба в предстоящия мач независимо от крайния резултат 8-)

Всички задължения са изчистени, играчите са каротекирани в реда на правилата, физическата подготовка е на ниво, трансферите са много добри, стартовият състав и схемата са избистрени, остава само да се раздадем до край на терена и да покажем на Old School Boys,че младите надежди са с по-добри качества от бившите звезди :) :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 апр 2012 19:01

Нещо май дъждовно ще е, кофти!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 апр 2012 19:07

kartago написа:Нещо май дъждовно ще е, кофти!

Не, хубаво го дават времето, тоя сайт никога не ме е подвел:
[offtopic]http://weather.bg/bg/indnew1.php?glaven=progn[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”