NEFTOCHIMIC1962 написа:Искам си Акаунта написа:
2. След като клуба няма възможност ( пари ) да си плати дълговете , то кредиторите отправят искане за обявяване на клуба във фалит . След излизане на решението за фалит се пристъпва към разпродаване на активите на клуба ... или прехвърлянето им на кредиторите ( по тяхно желание ) .
Ако приемем , че Събев иска да източва клуба - това е варианта . На събирането след срещата с ръководството сред многото приказки , се чу и за вариант при който ако до 3-4 години клуба не започне да се самоиздържа , Събев ще събори стадиона в Лазур и ще си строи ВИП комплексите на негово място .
Мен тази 2 точка адски много ме притеснява дори и да има минимален шанс недаи си боже това да се случи това ще е пагумно за Бургас и като цяло за Бургаския футбол. Не може да позволим такова бижу да бъде разрушено така с лека ръка. За този стадион въпреки че играете в момента вие съм готов да се бия.
Виждаш ли защо нещастието за едните рефлектира и върху другите. Кой го иска това ? ...Ама докато се дърлим. Кой е по-фен и кой отбор бил по-истинския на Бургас ( голяма глупост сътворена от 3-4 младежки пъпки) някой друг се разпорежда с обекта на враждата. Обект, който ТРЯБВА да се ползва от двата отбора, пък и от трети, ако има такъв.