vaskonti написа:Не е само спортал, това интервю с Киряков го имаше цитирано от всички медии.
Аз не съм казал, че документите са подправени и съм съгласен, че няма начин да са фалшиви. Въпросът е - дали това са всички документи по случая? И друго си мислех - имат ли право Черноморец или въобще който и да е да разгласява публично подобни документи? Но това е маловажно наистина, важно е съдържанието им. Поне в момента.
Васко. Знаеш, че един, като напише нещо в пресата и всички дописват. Що се касае за Документите и показването им. Те са за това. Когато някоя от страните не е изрядна да се "покажат" в Съда. Стигне ли се до съд - никой не може да спре кирливите ризи от показ.
И друго Васко...Нима за това време ЦСКА е нямал тези пари да се разплати за Платини ? При положение, че за този период се купиха, какви ли не знайни и незнайни войни в Борисовата градина...Такова чудо нЕма. Ако ЦСКА иска да е име и да бъде уважаван отбор ( какъвто е бил)- най -резонното нещо е да бъде коректен клуб. В случая - йок. И нещо друго...Сигурен съм, че този случай щеше още да се нищи толерантно и тихо между клубовете, ако не бяха последните събития около Анисе.
ПС: Отчитам факта, че и аз и ти разсъждаваме пристрастно, но срещу решенията на Касационния съд не мога да роптая, колкото и да са ми неизгодни.