Черноморец - Славия 8ми кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Черноморец - Славия 8ми кръг

Мнениеот Levskar_90 » 27 сеп 2010 23:29

Тоя Conan май е от Нафтекс и се прави на черноморец. Поне такива са ми наблюденията :) :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 27 сеп 2010 23:46

Levskar_90 написа:Тоя Conan май е от Нафтекс и се прави на черноморец. Поне такива са ми наблюденията :) :)

Грешни са ти наблюденията явно ....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 сеп 2010 00:07

Converse написа:Заслужена победа ! Мога да кажа спокойно, че ги смазахме, но ще изчакам и мнението на Conan.
Поздравления за феновете на Славия, които пропътуваха дългото разстояние за да подкрепят отбора си !

АКУЛИ ЮНАЦИ !!!!!!!

Браво, пич! Винаги трябва да се уважават противниците! А днес имаше достойни противници! Получи се хубав мач, и колкото и да се смеят на агитката на "Славия" имаше хора да ги подкрепят! Едно голямо браво!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 28 сеп 2010 00:15

Хубав мач. Можеше и много повече първото полувреме, но Балъка си знае неговото. Съдиите бяха тотални комици.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 28 сеп 2010 10:04

Заслужена победа на Черноморец.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 10:13

Не съм сигурен,но ди-джейското надъхване не е ли забранено от УЕФА?
Как да си обясня факта,че Груев трябваше сериозно да побутне Балъков,за да разбере,че отборът му е вкарал гол и да почне да се радва?
Как се тълкуват думите на Балъков на пресконференцията:"Нямам какво да кажа за мача?"Почвам да се питам,не е ли Груев,всъщност треньора на Ч-ц,а Балъков просто една фигура с "име"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 28 сеп 2010 15:41

deepblue1963 написа:Не съм сигурен,но ди-джейското надъхване не е ли забранено от УЕФА?
Как да си обясня факта,че Груев трябваше сериозно да побутне Балъков,за да разбере,че отборът му е вкарал гол и да почне да се радва?
Как се тълкуват думите на Балъков на пресконференцията:"Нямам какво да кажа за мача?"Почвам да се питам,не е ли Груев,всъщност треньора на Ч-ц,а Балъков просто една фигура с "име"?

ами предлагам да не се и опитваш да си го обясниш - германска дисциплина брат ми, такъв беше и като футболист, и като капитан на националния - никакво изхвърляне, ама виж вие левскарите сте си друга работа кеф ти вили вуцов, кеф ти кокала - само кълбета дето не правят на пистата след победа колкото до пресконференцията - ами какво да каже - то и аз така предпочитам - хейтърите да говорят след такъв мач както казваше л.пенев за един техен мач в ловеч - "ами те го обърнаха на стрелбище" - само вратаря им предотврати катастрофа снощи
Много съм доволен от нашите снощи!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 сеп 2010 16:20

Заслужена победа,но имам една забележка към отбора!Добре е да побеждаваме с повече от 1 гол разлика всяка победа досега този сезон сме победили с 1 гол разлика.Това може да ни изяде главата в следващите мачове на отбора.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

chernomorec bs
Контакти:

Мнениеот chernomorec bs » 28 сеп 2010 16:40

браво на отбора ,смазахме славия реално трябваше да бием с 4-5 гола разлика,атмосферата уникална, терена супер най-добрия !!!! в понеделник в 21ч. при темпераатури под 15 градуса на стадиона над 10 000 никъде в България не може да се види!!!! не ми се мисли ако е в събота или неделя !!!!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 28 сеп 2010 19:24

Parmalat написа:Заслужена победа,но имам една забележка към отбора!Добре е да побеждаваме с повече от 1 гол разлика всяка победа досега този сезон сме победили с 1 гол разлика.Това може да ни изяде главата в следващите мачове на отбора.

Така е, прав си за досегашните ни победи, ама да ти кажа тоя път напрово се смазахме от положения. Да ти кажа честно скоро толкова положения не сме създавали. Настроението по трибуните беше страхотно! Миришеше на голове дето се казва. Карай, друг ден ще влязат повече! Важното е че създадохме доста положения! Балъков им запуши устите най-после. Е, поне до мача със Монтана......
Ето ти и малко статистика:
Черноморец Бургас - Славия 8ми кръг
9500 зрители
Само един жълт картон - за Божов от Славия
18 удари по посока на вратата на Славия
от тях 8 в нейните очертания!
4 в непосредствена близост!
ето това ако не е атрактивен и офанзивен футбол - здраве му кажи!
Като прибавим и шоуто което Морис сътвори със страничния асистент...............
Ентусиазираната публика, добрия футбол и сравнително топлото време допринесоха за този футболен празник в понеделник вечер! :)
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Върни се в “Черноморец”