kiko75 написа:petkan написа:Не, че нещо пич, ама ти пък откъде я имаш тая "сигурна" информация? Нещо не ти вярвам
mi twoi problem
Ай ся

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kiko75 написа:petkan написа:Не, че нещо пич, ама ти пък откъде я имаш тая "сигурна" информация? Нещо не ти вярвам
mi twoi problem
petkan написа:kiko75 написа:petkan написа:Не, че нещо пич, ама ти пък откъде я имаш тая "сигурна" информация? Нещо не ти вярвам
mi twoi problem
Ай сяНе се заяждам бре! Ти само сподели, пък аз ти обещавам, че от нашийо форум нема а излезе
ЦСКА спечелил от ината на Черноморец
Проспорт.бг Публикувано на: 23.07.2012, 18:12
ЦСКА е излязъл на печалба от споровете с Черноморец (Бургас) информират наши източници от черноморския град.
Според неофициална информация представители на "армейците" са предложили много сериозна сума за уреждане на сметките, но тя не е приета от президента на клуба Митко Събев, въпреки настояването на кмета на Бургас. Президентът на "акулите" е поискал двойно. Градоначалникът е представител на общината, която притежава 50 процента от клуба.
Така се е стигнало до ситуация на нулиране на задълженията на ЦСКА и изплащането на точната сума с ДДС за Платини. Сделката била финал на сагата, а всички други претенции са отпаднали.
Много сериозен аргумент в защита на интересите на собствениците на ЦСКА се е оказал факта, че общината дължи няколко милиона за сметопочистване на Титан, без ДДС.
Подчертаваме, че информацията е неофициална и не можем да използваме оповестени по неофициален път цифри.
Черноморец ще даде във вторник извънредна пресконференция, като обяви, че тя ще засяга отношенията на БФС и бургаския клуб, но е почти сигурно, че основно ще се коментира поредния сблъсък с ЦСКА.
ntodorov написа:Доколкото разбирам от колегата кик 75 ЦСКА са дошли в Бургас, предложили са една колосална и за самите тях сума, но от Бургас са я отказали, защото искали 1 000 000 Е. И понеже ЦСКА нямали повече пари решили да развалят сделката...Муаахахххаххааа...Ай стига бе. Буахааххххааа
ПС: Черноморец няма как да иска пари различни от тези по Договор. Ако ЦСКА дължи толкоЗ - плаща. Това е. Колега Кик. Несериозно е. Нека ние поне да не изпадаме в крайностите на някои журналисти.
kiko75 написа:ntodorov написа:Доколкото разбирам от колегата кик 75 ЦСКА са дошли в Бургас, предложили са една колосална и за самите тях сума, но от Бургас са я отказали, защото искали 1 000 000 Е. И понеже ЦСКА нямали повече пари решили да развалят сделката...Муаахахххаххааа...Ай стига бе. Буахааххххааа
ПС: Черноморец няма как да иска пари различни от тези по Договор. Ако ЦСКА дължи толкоЗ - плаща. Това е. Колега Кик. Несериозно е. Нека ние поне да не изпадаме в крайностите на някои журналисти.
ДА ти кажа ли аз което знам нищо неса предлагали каза ли са че ще дадем точно 68 000 евро абсулутно нищо друго не предлаганозатова събев се напрви на убиден
kiko75 написа:ntodorov написа:Доколкото разбирам от колегата кик 75 ЦСКА са дошли в Бургас, предложили са една колосална и за самите тях сума, но от Бургас са я отказали, защото искали 1 000 000 Е. И понеже ЦСКА нямали повече пари решили да развалят сделката...Муаахахххаххааа...Ай стига бе. Буахааххххааа
ДА ти кажа ли аз което знам нищо неса предлагали каза ли са че ще дадем точно 68 000 евро абсулутно нищо друго не предлаганозатова събев се напрви на убиден
Херо: Селекцията в Черноморец не е свършила
Треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров - Херо, даде интервю за "7 дни спорт" в което сподели, че селекцията в отбора ще продължи до последния момент. Наставникът на Акулите е един от 40-те чуждестранни специалисти, които ще получат документ на признателност за работата им в Саудитска Арабия от началото на 21-и век. Както е известно, Димитров беше треньор на Ал Насър и скромния състав на Ал Кадисия.
Г-н Димитров, как върви подготовката на Черноморец?
- За момента всичко е нормално. Футболистите работят здраво. В момента обаче не мога да кажа нищо повече, тъй като не съм наясно на кои хора ще разчитам пред новия сезона. Днес един може да играе, а утре да си тръгне. Постоянно тестваме нови футболисти, но е ясно, че много трудно ще намерим толкова добър играч като Шаешу.
Одобрихте ли някои от футболистите, които бяха на проби в отбора?
- За момента футболистите, които са ми направили впечатление, вече са част от Черноморец. Знаете, че още в началото на подготовката подписахме договор с Лъчезар Балтанов. От играчите на проби привлякохме двама. Става въпрос за юношата на Лил Исмаил Хасан и родения в Буркина Фасо нападател Юсуф Куатара. За момента само те ми направиха впечатление. На нас обаче ни трябват още хора. Знаете, че се разделихме с някои играчи от миналия отбор, други ги продадохме, а Кишишев прекрати кариерата си. Така, че в момента градим един нов отбор.
А какво става с другите играчи на проби?
- Все още не мога да се произнеса за десния бек Сива и офанзивния халф Елдулу Гаел. Трябва да ги видя поне в още една контрола преди да взема решение.
Колко още нови футболисти ви трябват, за да завършите селекцията си?
- Важното е да намеря правилните хора. Търсим още футболисти, за да повишим нивото на отбора. При нас селекцията продължава. За съжаление не сме като Левски и ЦСКА. Те, заедно още няколко отбора, могат да си позволяват да купуват футболисти без да ги гледат. При нас новите трябва да минат пробен период, за да се убедим в качествата им. Отделно в момента не можем да си позволим да даваме големи заплати. Ние търсим хора, които да са млади и да са съгласни с условията, които им предлагаме. Селекцията ни със сигурност ще продължи до последния момент.
Защо главно се ориентирате към чуждестранни футболисти?
- Не сме се ориентирали само ние. Виждате, че в България всички отбори търсят футболисти предимно от чуждия пазар. Това обаче не говори добре за нашето ниво. Ситуацията в първенството ни е такава, че разчитаме на чужденци да вдигат нивото на отборите ни. Дано това нещо се промени с времето.
Наскоро споделихте, че Асис може да си тръгне...
- Самият той каза, че не е мотивиран да играе в Черноморец. Аз обаче го разбирам, тъй като това е нормално нещо. Все пак той видя, че другите ни водещи футболисти отидоха да играят за по-сериозни пари. Трудно можем да го задържим, защото на този етап няма как да изпълним условията му.
Това означава ли, че ще го продадете до края на трансферния прозорец?
- Не на всяка цена. Ако Асис има мотивация да продължи да играе за Черноморец и да се раздава във всеки един мач - да остава. Ако не, не можем да направим нищо. Всеки футболист играе по убеждения. Ще видим какво ще се случи в следващите седмици.
Наскоро стана ясно, че футболната асоциация на Западна Азия ще ви връчи грамота за развитието на футбола в Саудитска Арабия. Доволен ли сте от това признание?
- Разбира се, че съм доволен. Хубаво е, че съм оставил някаква след в Саудитска Арабия. Не може да не се радваш, когато хората споменават името ти с добро. Пазя много хубави спомени от престоя си в Саудитска Арабия в отборите на Ал Насър и Ал Кадисия.
И за финал, доволен ли сте от програмата за новото първенство?
- Няма как да съм доволен. Започваме с две гостувания - първо на Левски, а след това и на Ботев Пловдив. Между тези два мача пък ще играем и с ЦСКА. Но така ни е било писано.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта