Мачът с Черно море беше скучен и тягостен до 80-тата минута. До тогава липсваше тръпката, а скуката започваше да ни завзема с всяка изминала секунда. Може би и заради това гледахме събитията на терена с "профилите" си или иначе казано с по едно око и едно ухо. Останалите сетивни органи от този чифт бяхме насочили към публиката, ВИП- ложата и ближните си по седалка. Чоплехме и семки, абе с две думи гледахме да компенсираме "постното" на терена с неща, които си зависеха единствено и само от нас. Веселяхме се с "вълшебни" мисли изказани на пълно гърло към някой ( най-вече) към Сашко от Черно море) футбалер. И те така. Времето беше задушно, терена добър, публика - около 400-500 души. Имаше предпоставки за добър футбол, но така или иначе този двубой си остана с предпоставките де. Първото нещо, което ние, като най-организирани от всички зяпачи на стадиона направихме беше да поканим една влюбена двойка - привърженици на Черно море при нас. Горките се бяха отприщили на слънцето, а ние, като великодушни, любезни и благородни изпратихме емисар в лицето на Сашко ( Converse)да ги покани сред нас, където се бяхме настанили на удобните седалки и в сянка миксирана с остатъчен за деня полъх на въздуха. Сред нас имаше и едно чудо на техниката - мегафон с много и все полезни функции. Мегафона създаваше настроение и "прочиташе на висок глас" всяка песен до, която се докопа - стига да му предложиш такава от мобилното си устройство. Ние не останахме равнодушни към тези му "умения" и се започна...Първо си поръчвахме бира ( на заведението преди мача) чрез него: "Една бира моля" и сервитьорката тутакси припкаше с пенливата течност. Единственото му неудобство беше, че рискувахме с бира да дотърчят поне още две сервитьорки от близките на Водолея заведения. По-късно чрез мегафона си привиквахме хората от нашата агитка и се получаваше добре. Слухо-угодно беше и на стадиона, особено за ВиП-овете разположени на 20 метра от нас.
В хода на мача и то малко след, като получихме първия гол във вратата ни от мегафона с пълна сила зазвуча една популярна мелодия с интерпретиран до неузнаваемост текст: Нещото, което излезе от високоговорителя изглеждаше, колкото просташки, толкова и откровено до болка с оглед на случващото се не само на терена, но въобще и в родния ни футбол. Та в момент на затишие и очертаваща се скука от мегафона излезе "Боли ме гъзът". В първия миг шока за "изисканите" ВиП примадони беше голям. Някои футболни меценати сред тях почувстваха неудобство, а в този момент аз осъзнах, че дори и това неудобство е несравнимо със онова, което техния футбол ни предложи тази седмица в Юръпа. Визирам Петев, тренЕри на други отбори и техническите щабове на заинтересованите отбори, които присъстваха на мача и така нататък.
За спортно-техническия аспект от този двубой ще пиша, като се върна.
Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Черноморец (Бургас) ще изиграе своята предпоследна контролна среща от 20:00 часа на 1 август срещу новака в “А” група Етър. Двубоят ще се проведе на стадион "Лазур" в Бургас.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- burgazliqta
- Контакти:
cena62 написа:Черноморец (Бургас) ще изиграе своята предпоследна контролна среща от 20:00 часа на 1 август срещу новака в “А” група Етър. Двубоят ще се проведе на стадион "Лазур" в Бургас.
Там сме

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Нейчо е прав че мача беше повече от кофти качество. Тъмнокожитъе вкл. и Гаел изобщо не впечатлиха, даже напротив. Мн-то тъмнокожи и без качество в този двубой дотегнаха мн на публиката. Но и това с мегафона накрая ми досади ужасно мн на мен (освен на лицето с инициали Е.А.) Някой хора се държаха като малки деца, които се радват на новата си играчка.
[center]Member of Old School Boys [/center]
-
- Контакти:
Черноморец подписва с французин
01 август 2012 05:35
Юношата на ПСЖ Гейл подсилва акулите
Юношата на Пари Сен Жармен Гейл почти сигурно ще подпише с Черноморец за настоящето първенство в А група. Остав само халфът да уреди личните си условия, но според запознати нещата вече са договорени, като той се явява един от заместниците на напусналия към Турция Атиф Шаушу.
Гейл ще е четврият нов в състава на Херо, след като Черномроец вече договори Юсуф Хуатара, Амара Бейби и Едир Хасан. Тази вечер акулите ще изиграят предпоследната контрола от лятната подготовка срещу завърналия се в елита Етър В. Търново.
01 август 2012 05:35
Юношата на ПСЖ Гейл подсилва акулите
Юношата на Пари Сен Жармен Гейл почти сигурно ще подпише с Черноморец за настоящето първенство в А група. Остав само халфът да уреди личните си условия, но според запознати нещата вече са договорени, като той се явява един от заместниците на напусналия към Турция Атиф Шаушу.
Гейл ще е четврият нов в състава на Херо, след като Черномроец вече договори Юсуф Хуатара, Амара Бейби и Едир Хасан. Тази вечер акулите ще изиграят предпоследната контрола от лятната подготовка срещу завърналия се в елита Етър В. Търново.
Значи горе - долу вече закърпваме положението за новия шампионат, поне откъм бройка.
Днес ще ходите ли на мача? Питам Олд скула, щото за другите знам, че са сериозни.
Днес ще ходите ли на мача? Питам Олд скула, щото за другите знам, че са сериозни.
[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
petkan написа:Значи горе - долу вече закърпваме положението за новия шампионат, поне откъм бройка.

Аз съм там.
[center]Member of Old School Boys [/center]
Трябва поне един свестен десен защитник,иначе ако Терзиев се контузи или е наказан алтернативите в защита се изчерпват 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
petkan написа:Значи горе - долу вече закърпваме положението за новия шампионат, поне откъм бройка.
Брой и мен и Нейчо.
Only god can judge me.
- Искам си Акаунта
Аз си мислех , че след като съм в отпуск от 3 дена насам , ще съм на мача ... ама след малко отивам на сватба