Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 13:24

калпазанчо написа:Акаунте, единствено затвърди всеобщото впечатление, че си адски самотен и нещастен. Това е. Да се упражнявам да те обиждам няма смисъл, а вярвай ти, постните ти наредби не вървят никъде освен у вас, където единствено ти се чува гласа. Съвети няма да ти давам, тя делвата ти е доста празна. Фактът, че никой никъде не припознава твоите позиции като свои, говори достатъчно. Тя съдбата ти е предрешена - самотен и нещастен. Ако обаче си решил да се правиш на храбър, няма лошо - пиши ми на лични, може да уредим един спаринг.
п.п. С нищо няма да те опровергавам, защото не си ми никак важен - но, за отбелязване е едно - никога никъде и пшо никакъв повод не си казал добра дума за този отбор, единствено като лешояд на мърша си активен, когато отбора закъса. Тогава си най-активен, пишеш големи 2ки на играчите и т.н. Ама сега като всичко е наред се пукаш от яд. Да не идеш на стадиона за ПОДКРЕПА ЗА ХЕРО ЗА мен е показателно. Форумна мишка. ОПРАВАДАНИЯ НЕ МИ СЕ СЛУшАТ. НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА.

:lol: И покани за спаринг :mrgreen: Не си ми в категорията , момко . Нито на килограми , нито на умения . Но ако много държиш , мога да ти преподам няколко урока ;)
Моята подкрепа за Херо съм му я показал ЛИЧНО ... На 2 пъти съм се просълзявал заедно с него ... един срещу друг . Говорили сме си и за причините доста привърженици да не ходят на мачовете на този Черноморец . И преди , и след като стана треньор на отбора . И винаги е изразявал подкрепа за нашето решение . Така , че не ми говори за подкрепа . Нито пък си човек който може да ми каже каквото и да е ... по който и да е въпрос . И леко с нервите , ще ти трябват ... ако остарееш някога ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 13:42

Стига деееее. Какво сте се разфучали...ША ва прибарам двамата и ША ва спукам на, каквото кажете. :) Я стига...Турихте ли си ракиите в хладилника ? Изнервени сте. Опънете му един гълток...Конан ти не пиеш ракия, ама ако ти опиша, каква бира и къде пих в Ингилизияяяя :roll: Започва с Ги и завършва на нес. Истинска...Калпазанчо. Туршията стана ли ? Ракията блага ли е ? Туй пишете. Майната и на темата. Каквото било-било...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 13:51

ntodorov написа:Стига деееее. Какво сте се разфучали...ША ва прибарам двамата и ША ва спукам на, каквото кажете. :) Я стига...Турихте ли си ракиите в хладилника ? Изнервени сте. Опънете му един гълток...Конан ти не пиеш ракия, ама ако ти опиша, каква бира и къде пих в Ингилизияяяя :roll: Започва с Ги и завършва на нес. Истинска...Калпазанчо. Туршията стана ли ? Ракията блага ли е ? Туй пишете. Майната и на темата. Каквото било-било...

Aaaaaaaa , дразнител :lol: На ся , няма да ми излезе от главата поне месец . От 3 години не съм пил тая марка :lol:
Иначе , веднага ти хвърлям ръкавицата ...на Football Manager . ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 19 окт 2011 14:22

[offtopic]Момчета, ако правите спаринг, поканете ни да гледаме. :lol:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 15:27

Акаунте, не ми дреме нито за цвета на колана, нито на вида бойно изкуство което евентуално владееш нито колко тона си мислиш че тежиш. Много луда глава съм да знаеш. Не случайно главата ми е шита многократно..Направи грешката да ме посочиш с пръст в негативен план. В редките случаи в които хората трябва да се обединят ти се опитваш да сееш раздор. С това прекрачи границата на моята толерантност. Не го прави втори път. Предупреждавам те. Не знам какви умения имаш, ама като гледам дори да ме наредиш не можеш - наредбата ти е толкова стерилна, че няма накъде. Факта, че нямаш сподвижници е очеваден. Нищо добро не си казал и за отбора. Не само за него, ами всъщност като си помисля добро мислиш само на ......себе си. Себичен си и много суетен. Затова като се намери инакомислец се скъсваш да философстваш. Всъщност ако перефразирам (и тука дори аз се скъсвам от смях заради неудачния пример) Люк Скайуокър, когато сваля светлинния си меч готов да бъде убит пред очите на Императора: "Тате, усещам доброто у теб." Ей това ако успееш да разбереш - смисъла на дадения пример ще се зарадвам за теб много. Жокер: кажи си че ти харесва отбора, кажи нещо хубаво. Няма да те заболи много. Пробвай. Лесно е да намираш разликите с другите, трудното е да откриваш приликите и да се социализираш с тях. Убеден съм, че не си толкова кофти човек, ама правиш дяволски усилия да се представиш като такъв. И не се пробвай да обиждаш, щото дори и да исках да се обидя не успях. Напротив, написах ти този коментар, защото някак си осъзнах че си много самотен и те съжалих.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 15:28

Converse написа:[offtopic]Момчета, ако правите спаринг, поканете ни да гледаме. :lol:[/offtopic]

Със сигурност! И залози ще приемаме. Нтодоров ще държи парите, изглежда свестен тип и бих му се доверил да е букмейкър. Знам че няма да духне с парите. 8-) :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 15:30

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Стига деееее. Какво сте се разфучали...ША ва прибарам двамата и ША ва спукам на, каквото кажете. :) Я стига...Турихте ли си ракиите в хладилника ? Изнервени сте. Опънете му един гълток...Конан ти не пиеш ракия, ама ако ти опиша, каква бира и къде пих в Ингилизияяяя :roll: Започва с Ги и завършва на нес. Истинска...Калпазанчо. Туршията стана ли ? Ракията блага ли е ? Туй пишете. Майната и на темата. Каквото било-било...

Aaaaaaaa , дразнител :lol: На ся , няма да ми излезе от главата поне месец . От 3 години не съм пил тая марка :lol:
Иначе , веднага ти хвърлям ръкавицата ...на Football Manager . ;)

... Иначе и аз не бях пил такава. В Черна кутийка ( не много тъмно съдържание ) с някакво топче вътре в кутията, но какво беше топчето, защо беше там и , с какво предназначение - не разбрах, колкото и индианско да ми беше любопитството. Мечтаех да остана сам с кутийката си и да се завра в тъмен ъгъл за зверска дисекция на ламаринената и същност... Дни след това издадох невежеството си в случаен разговор и се оказа, че никой от родната ни групичка не е знаел предназначението и ( въпреки, че се досещахме само за едно). Иначе бирата я пих в квартала на хотела ни сред...фенове на крикета и някакъв Лондонски тим - Оval Cricket...Резултата: Като професионални лаици попаднахме в случайна и весела компания на хора разбиращи от крикет и бира...Ние бяхме "бъкел" и в двата им обекта на събиране, но си давахме вид на оценящи, както спорта им така и питието им...За малко щяха да ни повярват. :) ...А-ааа и там видях надписа: "Изпразвай в нашата WC, само ако си пълнил тук"...И аз пиках, като пълноправен член на пъб-а, в който влезнахме за пръв и единствен път не, защото беше лошо, ами защото се чувствахме, като свинчета със звънчета там. :)...а и в магазините бирата си беше по-евтина и пак с "топчета" и същата на вкус

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 15:31

Ракията не е станала, ама опекох 2 чувала червени чушки и ги замразих във фризера. И малко кисели краставички направихме, но не издържах и ги наченах вече. :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 15:32

калпазанчо написа:
Converse написа:[offtopic]Момчета, ако правите спаринг, поканете ни да гледаме. :lol:[/offtopic]

Със сигурност! И залози ще приемаме. Нтодоров ще държи парите, изглежда свестен тип и бих му се доверил да е букмейкър. Знам че няма да духне с парите. 8-) :lol:

Дайте ми парите. Свестен съм... :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 окт 2011 15:34

калпазанчо написа:

Ракията не е станала, ама опекох 2 чувала червени чушки и ги замразих във фризера. И малко кисели краставички направихме, но не издържах и ги наченах вече. :mrgreen:

И аз тъй. То душата вече си сака киселичкото.
ПС: Мисля, че не сме се отклонили от темата. Важно е да става сливане, а как ? Идеите сме ги наченали. :)

Върни се в “Черноморец”