Черно Море-Черноморец FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Черно Море-Черноморец 30.09.2012

Мнениеот калпазанчо » 26 сеп 2012 11:32

Bourgas написа:Дайте да се преброим от тук кои отиваме, поне да си направим уговорката?

Там съм, с автобуса.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 26 сеп 2012 12:16

Е,чак до оцеляване няма да го докараме и двата отбора,ще изплуваме ,(все пак сме морски отбори).А за този мач - нов треньор,приповдигнат тонус и...
ПОБЕДА за МОРЯЦИТЕ! Трудно,но... 1:0 ! А бе,АКУЛИ,казах ви аз,събирайте точки,че идва 7-ми кръг,ама вие-не! Ам' ний к'о да прайм с'я? Отнасяме ви,пък оттук нататък-успех!!! П.П. Тошко (Бургас) ми има координатите,Картаго също,обадете се,който идва,да пием по едно преди мача! Ай,със здраве!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 26 сеп 2012 18:33

До сега Черно море има ужасяваща голова разлика.Скед този мач вече няма да е толкова зле :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 26 сеп 2012 18:33

Ще ходим с кола , може би ще вземем и контузения ни капитан с нас.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 сеп 2012 19:27

Искам си Акаунта написа:
tyranta написа:Хайде бе чакам ви :) Миро ти пък що се дръпна така от отбора ? От кога чакам да стане 30.09 така че .. аз съм на стадиона !!! И Черно Море са цъфнали и вързали ходих им на 2те домакинства с Лудогорец и Ботев .. ще пукнат топката цял мач .. не очаквам повече от 1 гол в мача . Твърдо под 2.5 гола !!!

А , не съм се дръпнал ... просто съм спрял да си давам зор да ходя на мачове . Ако смените ми и обстоятелствата го позволяват ( и звездите имат благосклонно разположение :mrgreen: ) , ходя на мачове . Ей на , бях на бурлеската* с Миньор ;) Даже впрегнах джедайските си способности ( за които най-вероятно не си чувал ) , за да предизвикам контузията на Боли , довела до спечелването на мача . 8-)
Конкретно за мача във Варна , ако Боли не успее да се възстанови , то Черноморец има голям шанс да спечели мача . :mrgreen:

* Бурлеска - литературно, драматично или музикално произведение, което се стреми да предизвика смях като окарикатурява стила или духа на сериозни творби .

Е ... звездите се подредиха благосклонно 8-)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 сеп 2012 19:49

anker1878 написа:Ще ходим с кола , може би ще вземем и контузения ни капитан с нас.

ЕВАЛАТА! Щом Траян Дянков стъпи на терена...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 27 сеп 2012 08:21

Искам си Акаунта написа:
Искам си Акаунта написа:
tyranta написа:Хайде бе чакам ви :) Миро ти пък що се дръпна така от отбора ? От кога чакам да стане 30.09 така че .. аз съм на стадиона !!! И Черно Море са цъфнали и вързали ходих им на 2те домакинства с Лудогорец и Ботев .. ще пукнат топката цял мач .. не очаквам повече от 1 гол в мача . Твърдо под 2.5 гола !!!

А , не съм се дръпнал ... просто съм спрял да си давам зор да ходя на мачове . Ако смените ми и обстоятелствата го позволяват ( и звездите имат благосклонно разположение :mrgreen: ) , ходя на мачове . Ей на , бях на бурлеската* с Миньор ;) Даже впрегнах джедайските си способности ( за които най-вероятно не си чувал ) , за да предизвикам контузията на Боли , довела до спечелването на мача . 8-)
Конкретно за мача във Варна , ако Боли не успее да се възстанови , то Черноморец има голям шанс да спечели мача . :mrgreen:

* Бурлеска - литературно, драматично или музикално произведение, което се стреми да предизвика смях като окарикатурява стила или духа на сериозни творби .

Е ... звездите се подредиха благосклонно 8-)

значи да те чакаме и теб във Варна ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 сеп 2012 17:00

Тихомирски, с тебе ще се видим в сектора за гости, нали? Да не отидеш при домакинската публика :roll:
п.п. Айде да се видим да се запознаем вече и на живо 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 27 сеп 2012 17:30

калпазанчо написа:Тихомирски, с тебе ще се видим в сектора за гости, нали? Да не отидеш при домакинската публика :roll:
п.п. Айде да се видим да се запознаем вече и на живо 8-)

Хаха ще отида точно зад скамейката на Херо и ще го псувам :P хаха шегувам се :) навивам ся тука едно приятелче и по всяка вероятност ще сме в сектора за гости !!! Все още се чувствам БУРГАЗЛИЯ !!! НЕ СИ ДАВАМ ГРАДА !!!

Силно се надявам и Миро да може да се смени и да дойде :) ей го бе 130км е !!! ясно е че сме слаби в момента ... ясно че по всяка вероятност ще загубиме мача .. ама времето е хубаво съберете се и елате повече апък каквото ще да става .. една екскурзия в последните топли дни е добре дошла :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 сеп 2012 18:32

Ще ви убием. Ако не ви убием - ще ви бием, ако пък и това не стане - реми, само да не стане ох боли за наша сметка. :lol:
Както и да е. Когато дойдете звъннете едно телефонче на "кил" за да се уговорим да ударим по една биричка преди мача. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черноморец”