Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот Bartolomej » 25 юли 2012 20:16

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз погледах малко от началото,после пих кафе и после влязох да погледам към 80 минута-беше 2:0 и си тръгнах.Черноморец играха с потници върху фланелките и не видях екипа. С този екип ще имате проблеми срещу "синьо-бели" отбори,както и ние с нашия срещу "зелено-бели" Различаването е трудно

Що не се обади ? Или викаш, къде да ни намериш из толкоЗ народ ? Ванка. Знаете ли цветовете на екипите - шорти, фланелка, чорапи. Ще има ли черно в тях ?
ПС: На мен ми беше трудно, когато Нафтата играеше с Левски - синьото и зеленото не контрастираха достатъчно, като цвят, еле пък на рефлектори след 96-та година. Все пак помня първия ни домакински мач в А група, когато Нафтата прие Левски - есен 94. Играехме с бели екипи с преливащо зелено на гърдите. Тогава се отличаваха добре отборите.

http://bulgarian-ultras.com/ultras/site ... 5486_n.jpg Нещо не мЪ кефи! Зеленото,не е зелено....но да го видим на живо,може и да мЪ накефи......Вече водим с 2:0 на Етър-направо ги ядем кЪт горчиви краставици

ем те ЕТЪР яко играят само с пробни играчи :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 юли 2012 05:19

ЧЕРНОМОРЕЦ ВЗЕ НОВ ФРАНЦУЗИН

Бейби Амара идва от Шатору

Черноморец взима под наем 23-годишния френски халф Бейби Амара. През последния сезон той е ритал за Шатору от Лига 2 на Франция. Любопитно е, че футболистът е бил искан от нашия Лудогорец, от испанския Еспаньол и от португалския Брага. Амара е докаран от мениджъра Болеслав Козакевич, който доведе в Чурноморец преди това Атиф Шаешу и Яник Боли.

[offtopic]Блиц най-бързи в отразяването на новината,предполагам,че за това Бейби споменахте[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 юли 2012 05:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YoUYeilSjP4[/youtube]

Нашето Бейби е между 1:50 и 2:10,в клипа обаче има един уникален Kevin Dupuis :o :o :shock: :shock: Жалко,че този Кевин си пропилява таланта в някакво забутано отборче в Белгия в момента,иначе перфектно би ни решил проблемите в атака.И той като Нлундулу бил юношески национал до 17 години на Франция,не успял да се пребори с конкуренцията на добре познатия на феновете на Цска Андре-Пиер Жиняк от любимата им Тулуза и предприел пътешествие из няколко отбора с надеждата да си реализира таланта.......Дано в скоро време се спре при нас :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

marlan
Контакти:

Мнениеот marlan » 26 юли 2012 06:03

Отборът продаде Асис
Минути преди контролата срещу Калиакра шефовете на Черноморец финализираха успешно сделката с най-конвертируемия си в момента футболист - Лоривал Асис. Бразилецът ще играе от новото първенство в елитен тим от Азербайджан, а изпълнителният директор Пламен Киряков каза, че трансферната сума надхвърля половин милион евро. Акулите продадоха и втория си най-класен играч от последното първенство, след като и мароканецът с френски паспорт Аатиф Шаешу премина в турския Сивасспор.
Валентин Будаков 7sport

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 юли 2012 08:54

Вече разбрах как се казва онова високото афро-футбалерче в средата на терена, което поне на мен ми хвана окото...Това е оня, за когото Стан говореше-Амарааааааа Бейбиииииииииииииииии.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 юли 2012 09:30

Това огромното момче се казва Бейби? :mrgreen: Баааа. Не искам да знам тогава кой би се наричал Биг Мама :mrgreen:
Последна промяна от калпазанчо на 26 юли 2012 09:36, променено общо 1 път.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 юли 2012 09:35

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз погледах малко от началото,после пих кафе и после влязох да погледам към 80 минута-беше 2:0 и си тръгнах.Черноморец играха с потници върху фланелките и не видях екипа. С този екип ще имате проблеми срещу "синьо-бели" отбори,както и ние с нашия срещу "зелено-бели" Различаването е трудно

Що не се обади ? Или викаш, къде да ни намериш из толкоЗ народ ? Ванка. Знаете ли цветовете на екипите - шорти, фланелка, чорапи. Ще има ли черно в тях ?
ПС: На мен ми беше трудно, когато Нафтата играеше с Левски - синьото и зеленото не контрастираха достатъчно, като цвят, еле пък на рефлектори след 96-та година. Все пак помня първия ни домакински мач в А група, когато Нафтата прие Левски - есен 94. Играехме с бели екипи с преливащо зелено на гърдите. Тогава се отличаваха добре отборите.

http://bulgarian-ultras.com/ultras/site ... 5486_n.jpg Нещо не мЪ кефи! Зеленото,не е зелено....но да го видим на живо,може и да мЪ накефи......Вече водим с 2:0 на Етър-направо ги ядем кЪт горчиви краставици

И зеления и черния цвят нещо не са гот, ама може и така да излиза на монитора, а на живо да е другояче. Но ако е така - мн постно изпълнение. Тая марко нещо не кефи бахурЪ :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 юли 2012 09:37

калпазанчо написа:Това огромното момче се казва Бейби? :mrgreen: Баааа.

Ако Бейби реши да ни прегърне с тези дълги ръчища: може да обгърне всичките 20 фена на шарана. :)
Имам чувството, че на плуване само с два замаха ще вземе дистанцията от Вълнолома до Св. Анастасия. Замята ли пък кранчунгилите, дъното все ще му стържи по колената. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 юли 2012 14:14

ronaldomrasnika написа:Изображение
Изображение
Изображение

Същия е! Такова огромно Бейби скоро не бях виждал :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”