Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот snakebite » 13 май 2012 18:04

Bourgas написа:И относно феновете, нищо лично нямам срещу голяма част от момчетата и момичетата от Разград, те не са виновни, че ги лъжат така, както лъгаха и нас съвсем скоро. Истината лъсва рано или късно.

Може и така да е бе,пич ,, но на мен не ми пука. Колкото -толкова повечето от тези които бяха на мача си бяха и в Б и във В група. Ние харесваме играта на отбора, забавлението, не си мисли че сме се вторачили изцяло в класирането - билета ми беше 7лева, най-обикновено шалче -14 лева, шапка 22 лева, най-обикновен плакат - 7лева, фланелка - 85 лева .Това са доста пари, нали ? Това в беден район, но хората са в еуфория и дават мило и драго за отбора, та дори на мачове на Калиакра и Светкавица стадиона е на 80 процента пълен,
Как не видяхте хубавия стадион - кукла, трева на която да отидеш да пасеш, табло и уредба, която те кара да танцуваш, тоалетни където да се изпикаеш спокойно без да ти се догади, а се споменават Пасти-масти...
Пак за мача казвам..това не беше Черноморец, не бяхте агресивни, ние печелихме почти всяка топка, е оттам ви беше проблема а не Пастата.
не виждам пък Херо какво споменава мача в Бургас, да игрово бе равностоен, но вие нямахте удар в очертанията на вратата, пуснете си го пак мача да видите. Иначе тогава мача бе напълно равностоен за разлика от сега
И ако искайте целия Бургас се изсипете и викайте срещу нас, всичко е в краката на нашите момчета :)
Пожелавам ви успех все пак в борбата за третото място, въпреки стаената омраза срещу нас !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 18:09

snakebite написа:
Bourgas написа:И относно феновете, нищо лично нямам срещу голяма част от момчетата и момичетата от Разград, те не са виновни, че ги лъжат така, както лъгаха и нас съвсем скоро. Истината лъсва рано или късно.

Може и така да е бе,пич ,, но на мен не ми пука. Колкото -толкова повечето от тези които бяха на мача си бяха и в Б и във В група. Ние харесваме играта на отбора, забавлението, не си мисли че сме се вторачили изцяло в класирането - билета ми беше 7лева, най-обикновено шалче -14 лева, шапка 22 лева, най-обикновен плакат - 7лева, фланелка - 85 лева .Това са доста пари, нали ? Това в беден район, но хората са в еуфория и дават мило и драго за отбора, та дори на мачове на Калиакра и Светкавица стадиона е на 80 процента пълен,
Как не видяхте хубавия стадион - кукла, трева на която да отидеш да пасеш, табло и уредба, която те кара да танцуваш, тоалетни където да се изпикаеш спокойно без да ти се догади, а се споменават Пасти-масти...
Пак за мача казвам..това не беше Черноморец, не бяхте агресивни, ние печелихме почти всяка топка, е оттам ви беше проблема а не Пастата.
не виждам пък Херо какво споменава мача в Бургас, да игрово бе равностоен, но вие нямахте удар в очертанията на вратата, пуснете си го пак мача да видите. Иначе тогава мача бе напълно равностоен за разлика от сега
И ако искайте целия Бургас се изсипете и викайте срещу нас, всичко е в краката на нашите момчета :)
Пожелавам ви успех все пак в борбата за третото място, въпреки стаената омраза срещу нас !

Тревата наистина беше перфектна, но не разбрах защо се поливаше избирателно само в нашите половини :roll: :roll: :roll: Тези пари наистина са много, тук е същата работа, много хора си купуват, много си правят като нас фенски артикули, съгласен съм, че сте в еуфория. Така беше и при нас преди няколко години. Таблото ми направи много хубаво впечатление с всичко, само не и с това видео от интернет камера, което се въртеше с 2 fps. Кенефа ни вонеше даже и през вратата, куките не разбрах защо не ни пуснаха да излезем бая време и ни оставиха да си кибичим на слънцето без обяснение. И Пастата ще го споменавам, него, че и мъжа му! За трето място очаквам да има по-големи балтии, особено в Михайловград.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 18:14

Снайк. С тези точки и твоята интерпретация - ще се чувствате много неловко в Европа.
Ако на лек полъх лягате там ще ви газят, като самосвал - костенурка. Сверявайте часовника о време.
Понятието "всеки контакт в наказателното поле -дузпа" съществува само, ако са налични две условия- Пастата и вие.
В този мач съдията не ни позволи да играем - не вие. Гледах двубоя на запис и отново го твърдя.
Друго нещо, което ми направи лошо впечатление граничащо до селския тарикатлък - пръскачките. За чий тези пръскачи трябваше да поливат тревата при температура на терена над 30 градуса и то винаги в половината, в която разгряват нашите играчи. Обидно е. В желанието си да затормозите "честната игра" ще си пропилеете тревата. :shock: Що се касае за оценката към Херо, избухването му и това, кое е позволено на вашия стадион само ще вмъкна: В Бургас се играе на далеч по-Европейски условия и, като интериор, и като екстериор. Моите комплименти за това, което Домусчиев е направил, но подобни футболни площадки нашия кмет гради почти през месец във всеки наш квартал. Европа не се гони така. Практиката ще ви покаже, а нашите критики нека ви послужат като предупреждения, които сме изживявали не веднъж.
ПС: Бях неприятно изненадан от поведението на голяма част от публиката ви, която сочеше лакти, средни пръсти и прочие. Двама юнака си позволиха да ни правят теманета. Накарахте ни да скандираме неща, които не комуникират със същността ни. Като допълнение - е усещате и подпирането, което е и синдром за " внезапно вживяване"...За съжаление ми бяхте симпатични, но до вчера. За отношението на нашата публика в сряда нямам идея, а точно тя можеше да ви изравни везните с иначе много симпатичния ни тим на Локо Пд и неговите фенове. Нека Господ е с вас в сряда и дано не разбирате как се чувстваха нашите играчи на терена във враждебна и ощетявана откъм обективност среда.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 май 2012 18:23

Нейчо , нищо не каза за идеята да гледаме мача пак при Петьо ( с много бира ) :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 13 май 2012 18:25

Мача беше купен отвсякаде с цел Миньор да бие ЦСКА и Лудогорец да ги настигне, дугото е че така и Левски и Литекс се залепиха за нас. Няма да се учудя(даже съм 100% сигурен),ако срещу Монтана ще е същата балтия. Мача го гледах до изравнителния гол(дотогава ми държаха нервите) и незнам какво е ставало след това. Видях само в интернет изгонването на Херо и дотам. Даже се чудя дали да гледам още български футбол.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 18:26

И ако искайте целия Бургас се изсипете и викайте срещу нас, всичко е в краката на нашите момчета

Дано никога не разбереш, колко не си прав.
ПС: Пич. Ти виждал ли си Лазур на живо? Няма с, какво да ни впечатлиш. :roll: Все едно да показваш на стар краставичар - краставица. Стадиона ви е по-скоро игрище с табло.
[offtopic]Ако идваш в Бургас ползвай тоалетните на Лазур? Вашите ще ти се сторят пикала.[/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 май 2012 18:30

ntodorov написа:
В Бургас се играе на далеч по-Европейски условия и, като интериор, и като екстериор. Моите комплименти за това, което Домусчиев е направил, но подобни футболни площадки нашия кмет гради почти през месец във всеки наш квартал. Европа не се гони така. Практиката ще ви покаже, а нашите критики нека ви послужат като предупреждения, които сме изживявали не веднъж.
ПС: Бях неприятно изненадан от поведението на голяма част от публиката ви, която сочеше лакти, средни пръсти и прочие. Двама юнака си позволиха да ни правят теманета. Накарахте ни да скандираме неща, които не комуникират със същността ни. Като допълнение - е усещате и подпирането, което е и синдром за " внезапно вживяване"...За съжаление ми бяхте симпатични, но до вчера. За отношението на нашата публика в сряда нямам идея, а точно тя можеше да ви изравни везните с иначе много симпатичния ни тим на Локо Пд и неговите фенове. Нека Господ е с вас в сряда и дано не разбирате как се чувстваха нашите играчи на терена във враждебна и ощетявана откъм обективност среда.

Никога не съм одобрявал - средни пръсти, такива работи, аз и хората около мен не са показвали такива неща..Вие обаче викахте "зелени болкуци".
За Бургас, като европейски град няма да коментирам
А за симпатичния отбор на Локо Пловдив - вижте как са потрошили съблекалнята на Ботев Враца, селските изказвания на Велев и тем подобни, дано да имате читава полиция че да не о.рат града ви "симпатичните" им фенове...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 13 май 2012 18:38

snakebite написа:Никога не съм одобрявал - средни пръсти, такива работи, аз и хората около мен не са показвали такива неща..Вие обаче викахте "зелени болкуци".
А за симпатичния отбор на Локо Пловдив - вижте как са потрошили съблекалнята на Ботев Враца, селските изказвания на Велев и тем подобни, дано да имате читава полиция че да не о.рат града ви "симпатичните" им фенове...

А вие дано носите на бой, че да не ва съдерат някаде "симпатичните" им фенове :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 18:59

Искам си Акаунта написа:Нейчо , нищо не каза за идеята да гледаме мача пак при Петьо ( с много бира ) :mrgreen:

Вие на живо не дойдохте, а пък по ТВ, какво да му обсъждам. Гледах го преди малко. Седя зад всяка своя дума дори добавям и невидимите за ТВ зрителя неща във всяка ситуация и добавям, че не само бяхме ощетени, ами дори тотално изнасилени.
[offtopic]Миро. И грам от това, което усетихме и видяхме не долавям в сухото ТВ излъчване. ...Там показаха ли пръскачките, които поливаха цялата половина на, която нашите момчета по дефолт трябваше да загряват, някой усети ли близо 40 градусовия зной или инстинктивните ръкомаханията с флагчето на страничния и свалянето му на ръцете, когато главния видимо нямаше намерение да зачете засадата в Лудогорски ущърб. Видя ли се, "чистата игра"на разградчани, когато наш играч биваше ударен (играта да спре). Така ни вкараха гола, така оставиха и Асис с изкълчен глезен. Атаката на Асис беше фронтално срещу нас, гледах и повторението - е-ееее може ли сблъсъка на Марселиньо с Уалебо да е дузпа, а това на Миро Иванов с Асис и то в гръб, когато имахме голова атака да не е нарушение ???? И 200 пъти да гледам това повторение видях головата опасност и с тази презумпция смея да твърдя, че не само имаше нарушение, но и жълт картон. Не говоря за симулативните отскоци на лудогорските сърни при всеки допир. Дори на повторенията стават очевадни и далеч по-смешни усилията на видимо инструктираните играчи на Лудогорец да падат на удобни места около и в наказателното ни поле. Марселиньо се изсипа още два пъти, като марсол в наказателното ни поле поднесен от съдийското разположение. Добре, че Пастата, колкото и поръчков да е, имаше чувство за ситост. Миро не знам дали даваха по ТВ теманетата, които част от публиката на Лудогорец правеше към нас, когато със съдийските аванти напълно незаслужено "обърнаха" мача във важен момент. По-голяма част от публиката им ни показваше средни пръсти и демонстрираше тотално неуважение към играчите ни, когато видимо изпитваха болка ( Дянков, Терзиев) Пастата не беше по-малко ядосан от Херо заради развоя на мача, но пък имаше механизмите да материализира яда си в...отсъждането на най-смешната и странна дузпа, която аз на живо виждах. Имам усета да се поставям във всяка ситуация на мястото на потърпевшия. Смея да твърдя, че бих ревал в съблекалнята, ако бях на мястото на всеки един от футболистите в синьо...Миро. Ти знаеш, че ТВ излъчването си остава една сухоежбина за периферно развлечение. Надали някой може да ми вмени нещо различно от това, което усетих и видях на живо. Умишлено снощи не взех отношение към този мач, защото исках да видя някое повторение или друг ъгъл на ситуацията...Сторих това и вече се придържам към мнението си, като кърлеж към стар уличен пес.[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 19:03

Никога не съм одобрявал - средни пръсти, такива работи, аз и хората около мен не са показвали такива неща..Вие обаче викахте "зелени болкуци".

Не исках подобни скандирания и на няколко такива сложихме край преди да започнат, но бяхме предизвикани към този момент. Говоря за публиката намираща се в наше ляво. Срещу ВиП ложите.
[offtopic]Поне чуваха ли се репликите ни към Пастата ? Там бяхме единни. :)[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”