galin56 написа:Сега по спортните новини казаха, че Анеси е въртял телефони до Бургас днес. Като се е извинявал , бил е подведен от мениджърката си и ЦСКА, които му били казали че картотеката за пролетта не е проблем, и питал дали може да се върне да играе в Бургас. Повод за тия негови действия най-вероятно е, че от ЦСКА са му казали, че вероятността да го картотекират в техния отбор за пролетта клони вече към нула, а от там и опасност наистина да му се сбъдне желанието "че уж иска да се отказва от футбола" и пролетта да гледа мачове само по тв-то.
Какво е вашето мнение по въпроса? Според това което показа не е лош играч, млад е, май не заема квота за извън ЕС ,защото има и френско гражданство, още една опция в атака, където за сега са само Преслав Йорданов и Боли, но и двамата за сега са загадка, защото са нови. Но не знам след тия негови изпълнения как биха го приели добре отново в отбора. Така, че решението е сложно.
Пич , ми то тази новина не е нова . Аз я споделих на съфорумците преди поне 20-на дни
п.п Ей , ще ме слушате повече когато споделям информация от "моя човек"
[/center]