Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот Devian » 13 май 2012 03:06

Изображение

А ето го и истинския собственик на отбора от Разград другарката Теменуга Газдова,тези братята п.........сите как са забогатели от сергия за шлифери и боксерки да го разправят на тези дето ядат колците с доматите от Разград и региона :x :x Другото интересно нещо,което може да се намери в нета за Газдови
Аз не говоря за това... Говоря за изместването им от властта... Има начини да се направи, ако Западът прояви разум и желание.

Но като го спомена, ми дойде на ум... Защо не заключиха доказани престъпници и масови убийци като Газдов, Мирчо Спасов, Ръжгева, ТОДОР ЖИВКОВ и мн. други, които избиха българската интелигенция в лагерите на смъртта...? Та даже на тая Правешка тиква паметник издигнаха... Мили Боже... Синовете на Газдов бяха основателите на Юнионбанк, но бяха с друга фамилия... Спретнаха им някакви псевдо дела, за да могат да притъпят народните вълнения и да покажат, "че са се променили"...

Декомунизацията можеше да се извърши именно чрез отстраняването и забраната за участие във властта на хората, свързани с тоталитарните структури. Но това може да стане само отвън, защото нашите как ще гласуват закон, който би ги отстранил от властта самите тях...

Сега обаче следва най-интересното,което изникна........http://www.blitz.bg/article/14927
Така,че лично аз се надявам тези честни бизнесмени да освободят колкото се може по-бързо Бургас и пристанището му от присъствието си :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2012 09:39

Петьо(Петкан) сигурен съм,че момчето,което така яростно нападна няма нищо против нас и отбора. Едва ли е виновен за поведението на Домусчиев и Пастата. Като фен на Лудогорец е нормално да защитава отбора си и да е със зелени очила. И ние понякога сме със сини. ;) А и беше така добър да ми изпрати снимки на агитката от мача. Пък и е готин,в нито едно мнение досега не ни е обидил.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Dev1L
Контакти:

Мнениеот Dev1L » 13 май 2012 09:53

СМЪРТ ЗА СИНЬОТО БФС !!!!!!!
ХЕРО ОЩЕ МНОГО БИТКИ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ЗАЕДНО

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 май 2012 09:58

Грозен и омерзен мач, в който за втори път през живота си се убедих, че футбол с БГ марка се практикува, подобно на театрална постановка писана за кукли на конци. Хем да не разбираш, кои са куклите, хем да не знаеш кой стои зад тях, хем да не знаеш колко им са дълги конците. Не е достатъчно да си стойностен отбор и да имаш добри и качествени футболисти. ТрЕбват ти само няколко нещица - благоразположението административно, удобен фотьойл и добре платени вежливи пикола. Пикола, които в случай на нужда да изпълняват възвратно постъпателни движения в областта на таза или орални мимики с цел обслужване на внезапни интимни желания и то без специфичните за любовната игра прелюдия - ей така бързо, директно и вулгарно. Момчета. Българите сме доказани същества с комплексарски проблем. Проблем, който се допълва от първичното ни его и ей ти го синдрома -"Силно желание, слаба практическа ( субективна) възможност с налична неограничена финансова такава". За този синдром лекове, колкото щеш, но за съжаление днешните паралии са избрали футбола. Практикуват го, като вариант за "повдигане на дух и настроение"...Такъв стана и случая за иначе симпатичния ми до вчера гос'ин със свински "намек" във фамилията. При тази си болест обаче г'ина няма как да подбира средствата и то в момент, когато волю-неволю борави със средствата на близо 1/4 от БВП на изстрадалата ни Родина. Явно БВП на БГ е малък или пък състоянието Домусчиево е неприлично неограничено, но потърпевшите са...любителите на футбола. Тези любители на футбола, които нямаха късмета този г'Ин да лекува болното си его нейде другаде - я на голф площадка, я на яхта ветрогонка, я из някое ловно поле. Жалко е за всички ни, но най-лъганите, като, че ли са хората в Разград. Лъжат ги, така, както ни лъгаха и нас в Бургас. С тази разлика, че ние сме напред в тези събития. Изживяхме този фалш с " първична радост", а години след това не можем да си върнем хората по трибуните...Колкото и да ми е тъжно да го напиша, след този мач в Разград за пореден път се убедих, че всъщност редовия бургаски фен има защо да е апатичен към футбола с марка БГ. Язвите ни във футбола се появяват и трудно изчезват. Домусчиев е само поредната такава.
ПС: За първи път оправдавам отлива на публиката от стадионите ни.
[offtopic]Нищо против и фамилията на човека. Моят корен идва от род с такава фамилия...Трябва да се разровя из семейните анали :oops:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 10:24

Нейчо, великан!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

chernomorec bs
Контакти:

Мнениеот chernomorec bs » 13 май 2012 11:16

Спокойно ве момчета и момичета ,ясно е че лудогорец ще го добутат до титлата ,ние трябва да си вземем мача с локо сф и после с монтана е финала,ловеч трябва да не бие в сф с цска

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 май 2012 11:32

Гледах спорните положения в мача...Мирослав Иванов е касапин,Пастата-престъпник!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 май 2012 11:44

chernomorec bs написа:Спокойно ве момчета и момичета ,ясно е че лудогорец ще го добутат до титлата ,ние трябва да си вземем мача с локо сф и после с монтана е финала,ловеч трябва да не бие в сф с цска

А представяшли си какво ще е в монтана.Ще изпратят пасти,сватби и тем подобни черни п.....ки.Просто не ми се мисли.Нестава само с футболни качества в Бг.колкото и да играеш като има такива съдии нестава.Течен вазелин му е майката в големи количества
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 май 2012 11:53

ivan56 написа:
chernomorec bs написа:Спокойно ве момчета и момичета ,ясно е че лудогорец ще го добутат до титлата ,ние трябва да си вземем мача с локо сф и после с монтана е финала,ловеч трябва да не бие в сф с цска

А представяшли си какво ще е в монтана.Ще изпратят пасти,сватби и тем подобни черни п.....ки.Просто не ми се мисли.Нестава само с футболни качества в Бг.колкото и да играеш като има такива съдии нестава.Течен вазелин му е майката в големи количества

За това отидохме там, за да ги видим тези неща, но и да подкрепим момчетата. Дано повече хора се посъбудят и въпреки, че е далеч, да идем до Монтана, защото този мач няма да го предават по телевизията...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 13 май 2012 12:57

Bourgas написа:
ivan56 написа:

За това отидохме там, за да ги видим тези неща, но и да подкрепим момчетата. Дано повече хора се посъбудят и въпреки, че е далеч, да идем до Монтана, защото този мач няма да го предават по телевизията...

Аз ще съм с Вас в Монтана ... ако ме искате де ;)

Върни се в “Черноморец”