Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец FT. 3-1

Мнениеот subzero » 12 май 2012 23:31

Аз_съм_Спас написа:пичове, сори, ама не може три милиона Левскари да плачем след края на сезона- ЛЕВСКИ трябва да е в Европа....ТРЯБВА! ;)

Ама айде стига,а!! Кво им е на Черноморец и Локо(Пд)?? Стига Левски,Литекс и ЦСКА!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 май 2012 23:32

Аз_съм_Спас написа:пичове, сори, ама не може три милиона Левскари да плачем след края на сезона- ЛЕВСКИ трябва да е в Европа....ТРЯБВА! ;)

Първо - Какви три милиона, че не разбрах! Второ- Ами ще плачете, щом сте си го заслужили, с какво сте по-добри или по-хора от другите? Трето- Какво има твоето мнение с темата?

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 12 май 2012 23:35

kartago написа:[

Първо - Какви три милиона, че не разбрах! Второ- Ами ще плачете, щом сте си го заслужили, с какво сте по-добри или по-хора от другите? Трето- Какво има твоето мнение с темата?

ами има общо- плачете че сте били порязани.Ами режат ви защото не може 3 милиона българи, да нямат отбор в ЕКТ, за сметка на 3 хиляди фена на Черноморец.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 май 2012 23:35

subzero написа:Хахахах. Как,бе човек???? Те отнесли петичка??? :o

Ами когато единия отбор е излязъл да играе футбол , а другите 11 не знаят защо са на терена се получават и такива резултати . Всъщност ако трябва да съм честен 5-та е минималното с което Байерн се отърва . От друга страна се радвам за Борусия . Играят страхотен ФУТБОЛ ... без следа от симулации , без провокации . Дано и догодина са толкова сили . Защото и Байерн трябва да е по-силен за да вземе титлата ;)
п.п Коментатора каза и нещо много интересно . Именно в Дортмунд е най-високата средна посещаемост в Европа . Над 80 000 средно на мач .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 май 2012 23:40

Аз_съм_Спас написа:

ами има общо- плачете че сте били порязани.Ами режат ви защото не може 3 милиона българи, да нямат отбор в ЕКТ, за сметка на 3 хиляди фена на Черноморец.

Ми май прекаляваш,не усещаш ли??

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 май 2012 23:41

Аз_съм_Спас написа:

Може , може . Локо София тая година сами се бият , а ако не знаеш на 12 футболисти на Монтана им изтичат договорите лятото . От тях 3-а са желани от Черноморец ... Да оставим настрана , че не са получавали заплати от 2 месеца . Взе ли да ти се изяснява картинката ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 май 2012 23:41

Аз_съм_Спас написа:

Добре, "отговори" наполовина на единия ми въпрос! Първо, че не плачем, а останалите 5 милиона видяха за какво става въпрос! С какво "Левски" е по-заслужил тази година например от "Черноморец" да играе в ЛЕ? И пак питам, какво е свързано това с темата за мача?

glarus bs
Контакти:

Мнениеот glarus bs » 12 май 2012 23:42

Аз_съм_Спас написа:

какви 3 милина бе измислен герой?в момента Черноморец има доста повече почитатели от агонизиращия левски бе момче.ние играем ФУТБОЛ,а вие има да се учите още няколко години,как да го правите като нас :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 12.05.2012 от 16:00 часа

Мнениеот subzero » 12 май 2012 23:43

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:Хахахах. Как,бе човек???? Те отнесли петичка??? :o

Ами когато единия отбор е излязъл да играе футбол , а другите 11 не знаят защо са на терена се получават и такива резултати . Всъщност ако трябва да съм честен 5-та е минималното с което Байерн се отърва . От друга страна се радвам за Борусия . Играят страхотен ФУТБОЛ ... без следа от симулации , без провокации . Дано и догодина са толкова сили . Защото и Байерн трябва да е по-силен за да вземе титлата ;)
п.п Коментатора каза и нещо много интересно . Именно в Дортмунд е най-високата средна посещаемост в Европа . Над 80 000 средно на мач .

[offtopic]Между другото преди години много се кефех на Борусия. Беше по времето когато станаха европейски шампиони,не помня кога е това. Ама много им се кефих. После нещо ми стана и станах от Вердер. Всъщност то си има история,де,ама ще подразня някои фенове на син отбор. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 май 2012 23:45

Само който е пристрастен може да каже че няма фал срещу атиф и не само фал а и задължителен жълт картон.За дузпата сега на трезво съм повече на мнение че може да се даде може и да не се даде зависи за кой отбор е,закъсняла реакция на улембо,и все пак доста спорна.На мен друго ми прави впечатление втори мач Христов не играе нищо.Това си е лично мое мнение.Нищо не е загубено ако си вземем двата мача,за левски остават калъфките.Очаквайте следващите мачове пак Пасти,масто и тем подобни черни п.......ки.Надявам се накрая справедливоста да възтържествува.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Черноморец”