tsonpen написа:Дали аз съм гледал същия мач? .
На това ти сам си отговори
tsonpen написа: А вашите защо протакаха почти цялото второ полувреме?
Защото водеха в резултата с 1:0. Не протакаха, а се стараеха да въведат по-бавен ритъм в играта.Ако си бил на мача трябва да си го забелязал. Напълно нормална тактика за отбор, водещ в резултата, при оспорван двубой. Но и отбор използващ всяка възможност за бърза контраатака.
tsonpen написа:Дори играчи на Лудогорец на няколко пъти помагаха на Колев да избере коя топка да вземе и да се реши най-после да я вкара в игра.
Стоян Колев е на близо 34 години и дългогодишен национал. Може сам да си избере топката и да я вкара в игра, а не Гъргоров да му я залага, а след това да моли съдията да даде жълт картон на вратаря.
tsonpen написа: Но един път секторът ви се вълнуваше за един сблъсък рамо в рамо. Това беше през второто полувреме, отляво по атаката ви.
Игра рамо в рамо се отсъжда когато съперниците се движат един до друг, а не когато единия връхлита странично върху другия и го отнася на 3-4 метра.
tsonpen написа:Нарушения имаше, но отново да твърдите, че сте реално ощетени е несъстоятелно.
Всички спорни ситуации се отсъждаха в полза на гостите, имаше отсъждане на обратни фаула и тъчове, дадоха се несъствуващи засади за домакините, а реални за гостите бяха покрити от страничните, съдията се влияше от мнението на футболистите им - изпълни искането на Гъргоров за жълт картон на Колев, не спря играта, когато бе контузен футболист на домакините и същите спряха, но гостите продължиха.
tsonpen написа:Вижте ни нас - загубата си е загуба, няма да обвиним световната конспирация!
При такова явно подпиране оставаше и да обвинявате някого!!!!!
tsonpen написа: Нашите не играха както могат и това е!
Бъдете честни, Херо и младите момчета не дадоха възможност на вашите да играят.
Според мен никой не е влиял на съдиите, но те вече свирят с някакво предубеждение на мачове на Лудогорец. Недай си боже отсъдят някоя спорна ситуация в полза на противника, то тогаз последствията за тях могат да бъдат не съвсем приятни. Явно помнят миналогодишния шампионат.