Ще мирясам, когато Черноморец и Нефтохимик изиграят един финал в ШЛ. Ей тогаЗ и за себе си ще разбера кой от двата отбора обичам повече.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
izumrud написа:Тодоров, айде да спретнем срещица през юли, а? виждам, че си на моите години или по-голям, все можем да измислим нещо. Аз работя в една прилична компания (не българска), можем да бъдем полезни на Родината Бургас във футболно отношение))
Не само аз и ти, естествено, а и съмишленици с реални идеи и възможности
Само да се прибера и можем да го измислим
-------------------------------
Родината е Бургас, а държавата - България, за съжаление (даскалът ми по история в Основното у-ще)
El greco написа:... и мезетата ще са от мен , само ми обещайте , че няма да ме убеждавате , че трябва да ходя на мачове на зеления отбор и да го подкрепям . Това нали не ме прави по - малко Бургазлия ?!
ntodorov написа:El greco написа:... и мезетата ще са от мен , само ми обещайте , че няма да ме убеждавате , че трябва да ходя на мачове на зеления отбор и да го подкрепям . Това нали не ме прави по - малко Бургазлия ?!
Разбира се. Всеки е свободен да обича и поддържа отбора, който иска. Дори предлагам ако се съберем да не говорим за футбол. Животът е толкова пъстър и шарен - жени, море, ракия, коли ... Пък Ел Греко. Ако случайно отприщя тема и си отворя устата на футболна тема пък ще ми я запушиш. Запушва се лесно с овчарска салата и мноооого ракия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта