Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!!
На мача коментирахме,че победата срещу Любимец е резонна,с оглед на днешния резултат. Победа,която лично мен наистина ме учуди.
Момчета,аз имам уважителна причина да не съм на мача в сряда. Не знам дали не е по-добре да загубим. Така поне няма да се съмнявам в днешния мач,а ще знам че толкова можем.

Не знам дали пак ще ида на мач скоро.

Днес тия пичове ме размазаха от бездушие и нежелание.
snakebite,приятелю,в Бургас сме широко скроени хора и на черното не казваме бяло. Когато нещо си мирише,не ни е страх да го кажем. А вие в Разград,може да си живеете в лайна и няма "гък" да кажете.
За момчето,с едното левче за билет.....Не те знам на колко си години,но Черноморец има фенове на по 13-14 години за които и левчето е много. Да не говорим,че тези билети са закупени от фенклуба,с пари събрани от фенове,които могат да си позволят членски внос.

И не виждам нищо лошо в това.
Само да добавя,че Черноморец направи лоша услуга на Левски днес. Левски е посредствен отбор и тази победа само ще ги заблуди,че са постигнали нещо.