Направих си труда да прочета тази "статия" и да направя малко трафик на този тъп сайт. Направи ми впечатление това нещо
Според Тодоров не бива всички инциденти, които стават извън стадионите да се приписват на фен клубовете. Той потвърди, че във фен клуба на Нефтохимик няма хора, които умишлено да предизвикват безредици. Просто такива хора не могат да получат членски карти. Вярно е обаче, че на стадиона на мачовете идват и хора, които с поведението си подсказват, че именно създаването на напрежение е тяхната цел.
, от което разбирам, че Green Fighters не са фенове на Нефтохимик. И ако съдя по
Съвсем пресен е случаят със запаленото помещение на Лазур, в което фен клуба на акулите е държал свои атрибути. Тогава инцидента бе приписан на фен на Нефтохимик, но след това се оказа, че извършителят не е член на фен клуба.
това разбирам, че ако си фен на Нефтохимик, ще си член на фенклуба, ако не си фен, не си член. За случая с пожара се знае, че не е бил само това момче, но се потули.
Пламенски, били ли са го или само са го гонили? Тъй като не знам за такъв случай, питам, че ми стасна интересно. Щом се е намесила полицията има ли задържани? Били ли са с качулки или не, не може ли да ги разпознае? Къде са го хванали, защото чета различни версии. И съм забелязал, че коментираш и четеш избирателно, информиран си за едно, но другите неща ги знаеш, но не казваш нищо. И не слагай всеки един фен на Нефтохимик, че не подкрепя насилието и беззаконието, защото не паса трева и не падам от Луната.