Премествам я и тук, в отговор на заблудения фен на ЦСКА. И да го светна, че това на снимката съвсем не е част от агитката, а общ фон на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

[/center]ntodorov написа:toffees написа:А ти да си чул, че в последните 4-5 домакински мача на Черноморец постоянно има по медиите адмирации към феновете на отбора за уникалната атмосфера на Лазур.
Атмосфера от 100 човека агитка много добре, продължаваите в същия дух.
Пич. Пак говориш с отверстието си. И ти, като Титан-те. На всичко черно викате бяло и обратно.
За разлика от Левски и ЦСКА - поддържани от села и паланки Български ние се радваме на истинска - Бургаска подкрепа.
И слава богу - не сме напуснали стадиона 20 минути преди края на, който и да се сетиш мач. Капиш ?

[/center]
[/center]Bourgas написа:Че вие всеки мач го напускате. Капиш. Всеки мач ли протестирате от години насам? А и колкото и да сте големи, не можете в дербито да съберете и напълните поне половин стадион. Егати големия отбор, айде фора.
'

toffees написа:ntodorov написа:toffees написа:А ти да си чул, че в последните 4-5 домакински мача на Черноморец постоянно има по медиите адмирации към феновете на отбора за уникалната атмосфера на Лазур.
Атмосфера от 100 човека агитка много добре, продължаваите в същия дух.Пич. Пак говориш с отверстието си. И ти, като Титан-те. На всичко черно викате бяло и обратно.
За разлика от Левски и ЦСКА - поддържани от села и паланки Български ние се радваме на истинска - Бургаска подкрепа.
И слава богу - не сме напуснали стадиона 20 минути преди края на, който и да се сетиш мач. Капиш ?
Малко тъпи сравнения правиш, те и Ман.Юн и Юве и Барса и т.н имат фенове от села и паланки по цял свят но така е с големите отбори имат фенове по цял свят за разлика от вашия отбор. Вие имате фенове само в Бургас това не е за хвалба според мен.Капиш.
А това с напускането беше в знак на протест. Капиш.
П.П: Иначе сте ми симпатичен отбор.
k.dimitrov написа:toffees написа:Малко тъпи сравнения правиш, те и Ман.Юн и Юве и Барса и т.н имат фенове от села и паланки по цял свят но така е с големите отбори имат фенове по цял свят за разлика от вашия отбор. Вие имате фенове само в Бургас това не е за хвалба според мен.Капиш.
А това с напускането беше в знак на протест. Капиш.
П.П: Иначе сте ми симпатичен отбор.
Грешиш, даже в този форум имаме привърженици и фенове, които нямат нищо общо с Бургас, да не говорим за тези, които са излезли от или минали през Бургас.

toffees написа:Bourgas написа:Че вие всеки мач го напускате. Капиш. Всеки мач ли протестирате от години насам? А и колкото и да сте големи, не можете в дербито да съберете и напълните поне половин стадион. Егати големия отбор, айде фора.
'
Няма смисъл да си избиваш комплексите за малоценност на гърба на ЦСКА и на феновете му, то е ясно кой е по голям и успял, иначе продължавай в същия дух.
П.П: А вие кога сте пълнили вашият стадион , по точно стадиона на Нафтата? Никога.
И с кое сте толкова честни , с това че взехте лиценза на Айтос ли? Няма що, барабар Петко с мъжете.
toffees написа:Bourgas написа:Че вие всеки мач го напускате. Капиш. Всеки мач ли протестирате от години насам? А и колкото и да сте големи, не можете в дербито да съберете и напълните поне половин стадион. Егати големия отбор, айде фора.
'
Няма смисъл да си избиваш комплексите за малоценност на гърба на ЦСКА и на феновете му, то е ясно кой е по голям и успял, иначе продължавай в същия дух.
П.П: А вие кога сте пълнили вашият стадион , по точно стадиона на Нафтата? Никога.
[/center]
[/center]Искам си Акаунта написа:Данчо ... казвал съм ти го и по-рано . Подобни теми са излишни и освен да навличат негативи на отбора нищо друго няма да се случи . Оставям настрана някои странни резултати през този сезон . НО само преди година всеки отбор гостувал в Бургас през пролетта си тръгваше с толкова точки , колкото му трябваха . При същите футболисти , които есента гонеха евровизи.
[/center]subzero написа:Искам си Акаунта написа:Данчо ... казвал съм ти го и по-рано . Подобни теми са излишни и освен да навличат негативи на отбора нищо друго няма да се случи . Оставям настрана някои странни резултати през този сезон . НО само преди година всеки отбор гостувал в Бургас през пролетта си тръгваше с толкова точки , колкото му трябваха . При същите футболисти , които есента гонеха евровизи.
Миро...ще си позволя отнова да не се съглася с теб. Аз смятам,че точно сега бургаския фен има нужда да бъде надъхан с подобна тема. А за странни резултати не се сещам,не и този сезон. Предния не подлежи на коментар. Наясно съм,че този отбор не е твоя отбор,но е нашия и продължаваме да мечтаем. А ти винаги си добре дошъл да мечтаеш с нас.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта