Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2012 23:32

4 шибани работни дни и ..
ваканция здравей , здравей :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 23:33

Bartolomej написа:4 шибани работни дни и ..
ваканция здравей , здравей :)

Бах аз тая работа, пробвай без нея. Чувал съм, че после пръщиш от свободно време :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 апр 2012 23:34

Bourgas написа:
hristo1306 написа:Петьо, абсолютно си прав - има зашаматяващ, взривен старт - на 3 сек е на 120 км/ч, плюс това не лоша техника на скорост !

Ти с мен кога ще се запознаеш бре? А иначе отзад не само се целувахме, ако знаеш и къде се пипахме... :roll: :oops:

На мача с ЦСКА се "опознахме" с Груд. Два пъти. Еле при втория гол на Асис. :)
Сега съм добил други лоши навици - при гол да се качвам на столовете на някой от седящите пред мен или зад мен и да прегръщам, който ми падне пред очите. НЕма лошо. НЪл ? :oops:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 апр 2012 23:34

калпазанчо написа:Между другото след като тръгнахме от капаните с колата на Ицо, паркирахме на паркинга до входа за гости. Там се засякохме с около 10ина момчета със зелени фланелки. Минахме покрай тях и си плеснахме дружески ръцете и си пожелахме успех на мача! После да ми пишат разните сайтове, че били в лоши отношения двете агитки...А то на капаните заедно на бира...

А ний пък като излизахме и някви лекенца от наште и някви лайненца от техните се бяха сдърпали през оградата. И Фърчаха камъни и Ицо и Нейчо се намесиха,но дойде полиция и се размина всичко.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 23:35

И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първия :roll: А аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 23:41

Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първия :roll: А аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам :)

Паланков, постарах се да го запозная с всички на почивката, нещо си се бил загубил тогава?!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 23:43

kartago написа:
Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първия :roll: А аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам :)

Паланков, постарах се да го запозная с всички на почивката, нещо си се бил загубил тогава?!

Ей, скачащия надолу :evil:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 23:45

Bourgas написа:
kartago написа:

Ей, скачащия надолу :evil:

Кажи бе, "скрития по терена"? :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 23:55

калпазанчо написа:Болито наистина направи супер мач. И дойде след това при нас и си хвърли фланелката. Както направи и Асис между другото. Ние им отвръщахме със скандираняи на имената през цялото време. Боли има огромна крачка и много добре гардира топката. Ифинтовете му са много атрактивни за фенското око! Картаго, не казвай на никой колко пъти те целунах по главата сле дпървия гол, че ще ми излезе име...Сорка за онова хлапе пак ти казвам, на стадиона не е опера и ако баща му не му прави забележка, ние да не сме модератори на стадиона :) Да живее демокрацията, нЪл тъй..

Аре стига глупости, разбрахме се още на стадиона! На мач емоцията води повече отколкото мисленето! Просто ми се видя грозно, но пък станахме авери с хлапето! С младежите май малко се чувахме, но отсреща ( на официалната трибуна) се е чувало доста добре, казаха ми, че подвикването от едните"Черноморец" и нашият отговор Бургас било уникално, ние нямаше как да го усетим, все едно всички са викали! :mrgreen:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 апр 2012 00:13

Тошко вината е в мен. Ще се реванширам, но само на маса - по джентълменски ! По едно пиене само - няколко пъти !

Върни се в “Черноморец”