Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 19 фев 2012 13:35

subzero написа:С гроздомицин,ама аз съм на антибиотици не като Духа на няква"форма на аспирин" май беше!!Пък е кофти да ги смеся!Имам опит!!

Сбъркал си антибиотика с "правилната" форма май ;) С нея е трябвало да започнеш :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 13:37

petkan написа:
subzero написа:С гроздомицин,ама аз съм на антибиотици не като Духа на няква"форма на аспирин" май беше!!Пък е кофти да ги смеся!Имам опит!!

Сбъркал си антибиотика с "правилната" форма май ;) С нея е трябвало да започнеш :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Може би си прав!! Аз го пия само по поводи!!Пък хората го пият профилактично!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 фев 2012 13:38

Ако броим двамата мои приятели, който дойдоха, за да гледат мача, другата маса мУшеннннннннннници и Петьо сме даже 25 по мои сметки :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 фев 2012 13:38

subzero написа:
petkan написа:

:mrgreen: :mrgreen: Може би си прав!! Аз го пия само по поводи!!Пък хората го пият профилактично!!!

Нали знаеш, че който пие ракия не остарява?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 фев 2012 13:38

калпазанчо написа:
Bourgas написа:Петьо, той Данчо пак, че се нави да дойде, но добре, че се нави, за да направим феновете на футбола в Бургас поне 20 :mrgreen:
Владо, недей, че като чуя Маджаров и се сещам за майка ми, тя всичко купоува от него...
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като каза за Духа, та се сетих, че от време на време и мен ме болят т*шаците... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ми те т*шаци болят когато са пълни бре ;) Ти изпразваш ли ги отвреме на време? На Духа му е простено - той поне е дърта пръчка ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 13:39

Bourgas написа:Ако броим двамата мои приятели, който дойдоха, за да гледат мача, другата маса мУшеннннннннннници и Петьо сме даже 25 по мои сметки :)

То и аз щях да докарам двама,ама единия е ЦСКА-р,пък другия имаше ангажимент!!Начи 26!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 фев 2012 13:39

petkan написа:
калпазанчо написа:
Bourgas написа:Петьо, не го лъжи сега! Извадихме на един-двама последния път, но те откровенно си бяха едни мУшенннннннннннннници :mrgreen: И да ям, и бабек, и странджански дядо, всьо!

Дано не се приеме за реклама, но - обичам най-много луканка на Маджаров (черния етикет) и телешки суджук на АВА. Дизел, ти като изтънчен кулинарен познавач ще споделиш ли експертното си мнение?

Е, ти откри Америката.....
Ииииииииии къде ти е аватара :o :o :o Що си пак без него??? Я беж да го търсиш при чичко Гугъл :o
Я го виж ти - съвети дава, а сам ги пренебрегва :o

п.п. Опс, да не беше Тошето със съветите :oops:

Петьо, оня ден 4 часа го търсих. Днес от сутрионта го търся. А друг не искам! Толкова месеци си търсих най-подходящия аватар. Така че ще помоля за малко помощ. Пишете в Гугълна изображения: loud boy, loud boy toon, loud boy cartoon, rude boy, rude boy toon (cartoon) Мисля, че беше една от тия комбинации.
Проблема е, че на различните лаптопи ми излизат различни резултати при едни и същи ключови думи. А другия лаптоп умря и не мога да го съживя въпреки многото опити на парамедиците...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 19 фев 2012 13:41

На Дизела краката трЯА да му целувате :) Форума беше умрял...а я да видя сега....манеееее 2 страници се напълниха за нула време! Правете разлика между лека закачка и ПРОВОКАЦИЯ. Ако искам да Ви провокирам,достатъчно е да напиша само 2 думи-"Марш в К.....ка!! " и глей ко стаа!? Ама ши ма баннете и после кой ши ва базика лекинко?! :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 фев 2012 13:43

Владко, почвам да го търся, но ти що не питаш Картагото де са го затрили? Може някой от модераторите да може да ти помогне....

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 фев 2012 13:43

petkan написа:
калпазанчо написа:
Bourgas написа:Петьо, той Данчо пак, че се нави да дойде, но добре, че се нави, за да направим феновете на футбола в Бургас поне 20 :mrgreen:
Владо, недей, че като чуя Маджаров и се сещам за майка ми, тя всичко купоува от него...
Данчо, Духа го боляха та*аците, имате малка разлика в заболяванията с него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като каза за Духа, та се сетих, че от време на време и мен ме болят т*шаците... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ми те т*шаци болят когато са пълни бре ;) Ти изпразваш ли ги отвреме на време? На Духа му е простено - той поне е дърта пръчка ;)

Напоследък паяжина хванаха. То с тоя форум жената ме отсвири. Вика или те или аз :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”