ivan40 написа:volf написа:Raoul_Duke написа:volf написа:Явно са си повярвали, че в този отбор мирише на футбол
А ти от кой отбор си и на какво мирише от него?
Крайното фенство ми е чуждо,
Фен съм на добрия футбол и в този смисъл на Литекс и Лудогорец.
В тях мирише на разум, прагматизъм и на необкодимото за родината ниво футбол.
Фен съм на Черноморец, Нефтохимик и Мастърс заради надеждата ми да гледам футбол в Бургас, но тук мирише на изгоряло.
Фен на, сеното ,двора ,кравите,дом.мляко и лучеца.И с голям неприязън към Ботев.
Офертата ти е приемлива и ми харесва за когато ме налегнат старините?
Иронията в аватара ми е насочена само и единствено към самия мен. Не изпитвам неприязън към нито едим клуб в тази държава?
Имено отношението- арогантното, егоцентрично, мракобесно, надменно и инфантилно- на не малка част от феновете Ви, ме отдалечава от възможноста да намеря някаква причина да харесам нещо в клуба. В играта на отбора Ви също не намирам особени причини.
Повечето от Вас, като че ли са ходили на стадиона за да се преброят и да си се възхитят! От коментарите Ви не става ясно дали в действителност сте гледали към терена. От страни пък изглеждате достатъчно инфантилни, та на човек да не му се иска да попаса в подобна обстановка.
И така пренебрегвайки всички тези факти, несъобразявайки се с собственото ми "великолепие" и най вече като наблюдавал голяма част от двубоите Ви в посока игрището ти заявявам:
- отборът Ботев играе посредствен футбол
- не се забелязва почти никаква идея или организация в играта, коятото да Ви изгражда някакъв стил.
- като резултати може да бележите някакъв положителен актив, но като игра затвърждавате кашата от предходния сезон.
- имахте огромният късмет да срещнете именно вчеращният Черноморец, който по стечение на обстоятелствата се явяваше и косвен финансов длъжник към Вас.
Здрави и щастливи, но гледайте и мачовете след като сте ходили до стадиона.