Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Адаш, признавам си грешката, наистина тогава с "Етър" не ме впечатли, но пък дано да е било заради студеното време, а и тогава още не беше подписал договор! Признавам си, че не знаех за тази контрола, по-точно знаех, но не кога ще бъде! Някой ако има линк за видео поне головете да видим! Май пак нашите скаути от нищо нещо ще направят, дано!
kartago написа: Аз си действам по задачата, даже слабо казано действам, обсебен съм от това, щото може да сме първите форумни герои, които ще направят нещо подобно!
Действай, действай, че време не остана

[center]
[/center]

Parmalat написа:Оха нашите най-сетне вкараха малко повече голчета.Тоя Боли от сега да му гледат договора как е,че ЦСКА да не се опита и него да открадне.Преди няколко дена четох в другите форуми как си разпределят местата за европейските квоти,но нас никой не ни брои за живи.Ей сега като тупнем ЦСКА ще се окъкат.
Сещам се за един резултат Литекс-ЦСКА 8-0
Боли !!!! Ха-ха-ха !!!! 8 на 0 не боли. Боли 1 на 0 гол в последната минута от явна засада. Това им трябва на ЦСКА. Защо пък ЦСКА? Какво общо има този отбор с Армията. Би трябвало да се пишат вече ЦСКТ.
petkan написа:kartago написа: Аз си действам по задачата, даже слабо казано действам, обсебен съм от това, щото може да сме първите форумни герои, които ще направят нещо подобно!
Действай, действай, че време не останаАко не - ще те сменяме с Духа или оня мммууууууушшшшшенникааааа
Е на сега вече ме уплаши, тц, тц, тц....всъщност, ако наистина момчетата могат да се справят по-добре, да го направят, нямам нищо против! ))))))
kartago написа:Адаш, признавам си грешката, наистина тогава с "Етър" не ме впечатли, но пък дано да е било заради студеното време, а и тогава още не беше подписал договор! Признавам си, че не знаех за тази контрола, по-точно знаех, но не кога ще бъде! Някой ако има линк за видео поне головете да видим! Май пак нашите скаути от нищо нещо ще направят, дано!
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=43361

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Последния път като го гледах, останах с впечатлението, че е голямо дърво в завършваща фаза. Но пък верно в последните 2, особено последното попадение ги изигра доста кадърно
Вторника на кампуса или при лошо време в Поморие и петъка на "Лазур". Който има желание и възможност, да каже дали му се идва.

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Искам си Акаунта
petkan написа:Bartolomej написа:Черноморец разгроми с 8:0 Светкавица в контролна среща, която се игра днес в Поморие. Тимът на Димитър Димитър допусна 5 гола през първата част и още три през втората.
Николай Николов даде тон на "акулите" с попадение в 16-ата минута. Минута по-късно новият футболист в Черноморец Боли удвои. В 24-ата минута резултатът стана класически, а автор на гола стана Траян Дянков. До края на първата част Боли вкара втория си гол, а Цонков се разписа за 5:0.
През втората част головата фиеста продължи. В 62-ата минута Боли оформи своя хеттрик, а Георги Терзиев вкара за 7:0 в 74-ата минута. Крайното 8:0 бе оформено от Боли, който заби четвъртото си попадение в мача в 84-ата.
Кога т'ва бе?![]()
Аз казах ли ви за Боли-тоАаааах как ще ги Боли ония на 4-ти
![]()
[offtopic]И к'ва станя тя момчета? Снощи иху, иху и ся....тихо[/offtopic]
Ще извиняваш , ама аз първи казах че Боли е 2 класи на мадагаскарчето

- Искам си Акаунта
Devian написа:Имам едно усещане,че отборът играе по-разкрепостено и без напрежение и не се притесняват толкова,когато не играят пред зоркия и критичен поглед на някой от групатаМай ще Ви забраня да ходите на мачове
Аз пък имам друго усещане ... че след мощен форумен купон , отбора се "отпушва"

Искам си Акаунта написа:Devian написа:Имам едно усещане,че отборът играе по-разкрепостено и без напрежение и не се притесняват толкова,когато не играят пред зоркия и критичен поглед на някой от групатаМай ще Ви забраня да ходите на мачове
Аз пък имам друго усещане ... че след мощен форумен купон , отбора се "отпушва"
Между другото отново купона беше мощен, както обикновено

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]