Нефтохимик - Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ricki69
Контакти:

Re: Нефтохимик - Черноморец

Мнениеот ricki69 » 02 май 2014 21:59

Bourgas написа:И още нещо, видях, че пишеш за Дражев. Аз не знам този скъперник да е дал пари дори и за лекарства от собствения си джоб. Знамената не бяха от него, а много преди това си ги правеха момчетата. Без рекламни агенцийки, без спонсори. Авантаджийството ми, от както ходя на мачове на Черноморец са двете години по време на Балъков на домакинства. На гостуване си ходя плащайки, разбирай, с колата.

Браво хубаво е когато човек си дава пари от своя джоб за да отиде да си подкрепи отбора. Но лошото е че 99 % от агитката сте си авантаджии.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 май 2014 22:23

ntodorov написа:
Green Fighters написа:Най-много ще тежат 2-те загуби от Нефтохимик по време на редовния сезон. Ако не бяхте загубили сега щяхте да сте над чертата ;) Спокойно догодина дерби в Б група :mrgreen:

За твое удовлетворение - да. Ще тежат, въпреки, че нашата истина е друга де.
Миро (Фюрер). Гледал ли си на живо мач на Живкович ???
И пак си помисли, защо мачът ни с Нафтата е идеалния вариант да бъде хванат вратаря.
Иначе - да. Към Живкович бяха отправени точно два удара и двата влязоха, като при втория буквално вратаря отби леката топка в
краката на единствения свободен футболист - Жеков. Имаше и друга отправена към вратата ни топка и тя беше, когато Живкович нацели нападател на
Нефтохимик в момент, когато трябваше да изрита подадена му назад топка. Добре, че рикушета му беше в аут. :shock:
Надали пък точно ние имаме правото да се съмняваме в нещо след реакцията на Херо стоящ пред нас и виждайки, как Живкович гледа в земята без възражения на обидното: "Продажно копеле"...Същия този Живкович беше и заменен веднага. Иначе на вратарски грешки сме се нагледали от Дашев, но за нито една не е винен в тенденциозност или умисъл. Напротив. Определихме го, като вратар с лимитирани възможности и толкоЗ.
И не на последно място, на какво се уповават твоите съмнения към нашата мнителност и "конспиративни" догадки след, като не си гледал този мач ? :roll:

1. Гледах мача срещу Локо София в София по телевизията . Тогава Живкович извади всичко което можеше да извади . Дали не беше по-лесния вариант да бъде пробит тогава ?
2. Гледал съм и други мачове , където пък е правил и неадекватни намеси . В общи линии мнението ми за него е , че е непостоянен и много зависи с какво настроение ще започне мача . Дали пък отношението му към мача с Нефтохимик не се дължи на неполучени заплати ?
3. Основните ви аргументи са реакциите на Херо ... Аз пък съм го чувал доста пъти на употребява подобни изрази в момент на афект . Към произволни негови играчи , обвинявайки ги в симулативна игра . Не само в Черноморец .
4. Другия аргумент ... че Живкович гледал в земята . А какво да направи ? Да скочи да бие човек ли с доскоро здравословни проблеми ? Има една много вярна приказка . В конфликтна ситуация , по-умния отстъпва ( макар че рядко съм се придържал към нея :mrgreen: ) .
5. Съмненията ми са породени от чиста логика - когато тръгваш да се подсигуряваш , го правиш като хората . Ако ще пробиваш вратар - правиш го срещу отбор който създава голови положения . Примерно Берое . За Локо София и Славия е все едно къде Черноморец ще загуби точки .
И пак питам ... не идва ли обвинението към Живкович в много удобен момент ? За да може Стефано Кунчев да пази в едни точно определени мачове :!:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 май 2014 22:26

lz1tmw написа:
ntodorov написа:
Green Fighters написа:Най-много ще тежат 2-те загуби от Нефтохимик по време на редовния сезон. Ако не бяхте загубили сега щяхте да сте над чертата ;) Спокойно догодина дерби в Б група :mrgreen:

За твое удовлетворение - да. Ще тежат, въпреки, че нашата истина е друга де.
Миро (Фюрер). Гледал ли си на живо мач на Живкович ???
И пак си помисли, защо мачът ни с Нафтата е идеалния вариант да бъде хванат вратаря.
Иначе - да. Към Живкович бяха отправени точно два удара и двата влязоха, като при втория буквално вратаря отби леката топка в
краката на единствения свободен футболист - Жеков. Имаше и друга отправена към вратата ни топка и тя беше, когато Живкович нацели нападател на
Нефтохимик в момент, когато трябваше да изрита подадена му назад топка. Добре, че рикушета му беше в аут. :shock:
Надали пък точно ние имаме правото да се съмняваме в нещо след реакцията на Херо стоящ пред нас и виждайки, как Живкович гледа в земята без възражения на обидното: "Продажно копеле"...Същия този Живкович беше и заменен веднага. Иначе на вратарски грешки сме се нагледали от Дашев, но за нито една не е винен в тенденциозност или умисъл. Напротив. Определихме го, като вратар с лимитирани възможности и толкоЗ.
И не на последно място, на какво се уповават твоите съмнения към нашата мнителност и "конспиративни" догадки след, като не си гледал този мач ? :roll:

Без коментар.
http://www.livesport.bg/video/neftohimi ... 11263.html

Мога само да кажа , че гола за 1:0 е супервратарски ... А при първия гол на Нефтохимик съм виждал и светола на този пост , като Нойер , Кан , Буфон и др. с подобни изяви . Въпроса е защо нападателя на Невфтохимик е сам срещу вратаря ???
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 май 2014 22:29

А,ве Чики-Рики глей си насраното отборче,с насраните шефчета и футболистчета,
Нас не ни мисли. Нищо ново няма да научим от теб.
Ай,чао !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 май 2014 22:34

Миро,мога да се съглася с теб единствено в твърдението,че Живкович е непостоянен. И аз си мисля,че са просто грешки. Дали са заради заплати,не знам.
Защо да пази Стефано в определени мачове,като загубен мач от Нефтохимик означаваше сигурно отпадане ???
Не смяташ ли,че не е нужно да се задълбава ??? Живкович прави две грешки,падаме и чао....

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 май 2014 22:39

Дисциплинарната комисия към БФС глоби Нефтохимик с 3000 лева, и задължи ръководството да плати всички щети, нанесени на стадион „Лазур“ по време на бургаското дерби с Черноморец преди два дни.

Ето и решението на Дисципа, касаещ Нефтохимик:

„За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК ”Нефтохимик” имуществена санкция в размер на 2000 лева.“

„За хвърлени предмети без последствия, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 1, ДК налага на ПФК ”Нефтохимик” имуществена санкция в размер на 1000 лева.“

„Задължава ПФК ”Нефтохимик” да възстанови щетите нанесени настадион „Лазур” в гр. Бургас,съобразно чл. 38, ал.1 от ДПна БФС.“

Храма,а ???
Смешници !!!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 май 2014 22:51

subzero написа:Миро,мога да се съглася с теб единствено в твърдението,че Живкович е непостоянен. И аз си мисля,че са просто грешки. Дали са заради заплати,не знам.
Защо да пази Стефано в определени мачове,като загубен мач от Нефтохимик означаваше сигурно отпадане ???
Не смяташ ли,че не е нужно да се задълбава ??? Живкович прави две грешки,падаме и чао....

Както казваше един журналист от близкото минало ... Да , ама Не . Живкович си е направил двете стратегически намеси , но Черноморец не е загубил мача , нали ? Аз ли се изказвам грешно , или е трудно за разбиране.
Защо да пробиват Живкович , точно срещу Нефтохимик ... отбор който е в такова състояние , че спокойно може да инкасира 3-4 гола .
Защо не срещу Берое ( примерно ) , отбор с най-стабилната защита във втората седмица . И който създава достатъчно положения за гол . Няма никакво значение , къде Черноморец ще загуби точки .
Стефано ще пази поради 2 причини :
1. Ако Херо е сигурен че Живкович се е продал , в никакъв случай няма да заложи на него .
2. Дори и да е сигурен че Живкович не е продажник , Херо пак няма да го пусне да играе , защото след хвърлените обвинения ще олекне в очите на хората ... ама много .
Кунчев ( сина на чичо Венци ) , ще пази срещу Берое , Славия и Локо София . Няма лошо ... въпроса е как ще пази ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 май 2014 23:22

Der Führer написа:
subzero написа:Миро,мога да се съглася с теб единствено в твърдението,че Живкович е непостоянен. И аз си мисля,че са просто грешки. Дали са заради заплати,не знам.

Както казваше един журналист от близкото минало ... Да , ама Не . Живкович си е направил двете стратегически намеси , но Черноморец не е загубил мача , нали ? Аз ли се изказвам грешно , или е трудно за разбиране.
Защо да пробиват Живкович , точно срещу Нефтохимик ... отбор който е в такова състояние , че спокойно може да инкасира 3-4 гола .
Защо не срещу Берое ( примерно ) , отбор с най-стабилната защита във втората седмица . И който създава достатъчно положения за гол . Няма никакво значение , къде Черноморец ще загуби точки .
1. Ако Херо е сигурен че Живкович се е продал , в никакъв случай няма да заложи на него .
2. Дори и да е сигурен че Живкович не е продажник , Херо пак няма да го пусне да играе , защото след хвърлените обвинения ще олекне в очите на хората ... ама много .
Кунчев ( сина на чичо Венци ) , ще пази срещу Берое , Славия и Локо София . Няма лошо ... въпроса е как ще пази ;)

Не разбирам.
Значи,аз не казвам,че Живкович е пробит.
Ако идеята е да пази Стефано за да се загубят мачове,мисълта ми беше че можеше да загубим и този с Нефтохимик. Ако искаха.
Ако идеята е друга,моля бъди по-описателен. :oops:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 02 май 2014 23:42

subzero написа:
Der Führer написа:

Не разбирам.
Значи,аз не казвам,че Живкович е пробит.
Ако идеята е да пази Стефано за да се загубят мачове,мисълта ми беше че можеше да загубим и този с Нефтохимик. Ако искаха.
Ако идеята е друга,моля бъди по-описателен. :oops:

Няма идея каква е идеята :mrgreen: Само казвам , че има повече от един вариант . Съвсем хипотетично - дали е възможно някой да е "подсказал" на Херо , че Живкович е пробит . А на Херо не му трябва много . След първия гол , който за мен си е съвсем в реда на нещата ( нападателя очи в очи с вратаря ) ... на някои вратари в подобни случаи топката им е минавала между краката , е съвсем характерно за Херо да запали . А както писах по-горе , Живкович съвсем не блести с постоянство . Резултата е , че на вратата на Черноморец ще е играч за който се говори , че изпълнява , или не изпълнява поръчки ( според версията ) . Сигурното нещо е , че е любимец на чичо Венци . Още една любопитна подробност - нали уж Кунчев беше освободен от отбора. Дори ако не се лъжа , някой го беше написал във форума .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 май 2014 00:03

Ами, защото Берое може и да не създаде ситуации срещу Черноморец, знаеш ли ? ;) Пък и Гигов и Венци също не могат да бъдат сигурни в това.
И нещо друго, което ти убягна - ами в неделя Локо и Славия трябва да ИГРАЯТ ИСТИНСКИ мач помежду си. В случай, че бяхме загубили мач или
пък бяхме загубили две точки от Нафтата - Славия и Локо се целуват по устата и първенството - свършва...А и в мачовете ни с Локо и Славия - ТВ ще бди.
Що се касае за:
4. Другия аргумент ... че Живкович гледал в земята . А какво да направи ? Да скочи да бие човек ли с доскоро здравословни проблеми ? Има една много вярна приказка . В конфликтна ситуация , по-умния отстъпва ( макар че рядко съм се придържал към нея :mrgreen: ) .

Човек уважаващ достойнството си и зачитащ истината не би реагирал гледайки в земята, ако е чист пред съвестта си. Реакцията на такъв човек би била друга. Или поне аз не бих се примирил с, каквато и да е обида по мой адрес в подобен момент...Но пък, когато съм продал отборът си и съм го направил аматьорски - не в земята, ами и да се отвори тя под мен - пак ще съм съгласен.
2. Гледал съм и други мачове , където пък е правил и неадекватни намеси . В общи линии мнението ми за него е , че е непостоянен и много зависи с какво настроение ще започне мача . Дали пък отношението му към мача с Нефтохимик не се дължи на неполучени заплати ?

Неадекватната намеса няма нищо общо с умишлената ненамеса...Никога не съм си позволил да виня в умисъл Дашев за допуснатите леки и феерични голове.
Многобройните техническите пропуски на Дашев въобще не комуникират с умишлените такива на Живкович оня ден.
И пак питам ... не идва ли обвинението към Живкович в много удобен момент ? За да може Стефано Кунчев да пази в едни точно определени мачове :!:

Точно от човека, който обвинява може да дойде всяка една загуба на отборът ни стига той ( Херо ) да я пожелае. Така, че въобще не му трябва нашето одобрение, кой кога да пази.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”