Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 07 фев 2012 22:34

Bourgas написа:
subzero написа:
Bourgas написа:Че за какво са ти преговори. Ходи ти се - отиваш :) Не позволявай семейното огнище да се превърне в матриархат :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Проблема е по-скоро финансов!Няколко дена по-рано малкия става на 1 година и кръщене и ужас!!! :mrgreen:

Ето за това аз не съм вярващ! Тия кръщенета много пара... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бе то и аз,ама заради детето...По-скоро заради майка му,то детето кво ли разбира?? :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 фев 2012 08:57

subzero написа:А,бе да питам...Някой ще ходи ли на Sofia Rocks??

Аз със сигурност няма да отида . При обявените вече групи , не знам кои други трябва да докарат за да отида . Поредната простотия на евреина .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 фев 2012 09:41

Имам проблем с колата момчета, замръзна ми нафтата. Ако успея да се оправя, съм на линия с кола, ако ли не не знам... Замръзнала или с другата кола се получи, че е задръстила филтъра. Ако се оправя ще звънна.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 фев 2012 14:02

Това навън е нечовешко! Излязох за малко да разходя кучето и имам чството, че хванах менингит :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 08 фев 2012 14:08

Bourgas написа:Имам проблем с колата момчета, замръзна ми нафтата. Ако успея да се оправя, съм на линия с кола, ако ли не не знам... Замръзнала или с другата кола се получи, че е задръстила филтъра. Ако се оправя ще звънна.

Опитай с топла вода да залееш горивният филтър и захранващия и за излишното гориво маркучи,избягвай да те дърпат в най лош случай на 4 предавка но не е желателно все пак караш ново поколение дизел,успех Тоше.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 08 фев 2012 14:10

калпазанчо написа:Това навън е нечовешко! Излязох за малко да разходя кучето и имам чството, че хванах менингит :mrgreen:

Защо не прати жена си,вън не е за мъже бе Владо.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 фев 2012 14:12

GONG.Bs написа:
калпазанчо написа:Това навън е нечовешко! Излязох за малко да разходя кучето и имам чството, че хванах менингит :mrgreen:

Защо не прати жена си,вън не е за мъже бе Владо.

Така и смятах да направя, но в такъв случай трябваше аз да мия чиниите и да сготвя. Предпочетох да се скатая навън, ама и там дърво...
Между другото вчера готвих грах по калпазански :mrgreen: , много вкусен се оказа 8-)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 фев 2012 14:21

Така и смятах да направя, но в такъв случай трябваше аз да мия чиниите и да сготвя. Предпочетох да се скатая навън, ама и там дърво...
Между другото вчера готвих грах по калпазански , много вкусен се оказа

Владо, надявам се си сложил мръвка вътре, че иначе с този гол грах :? Що се касае за студа, жените и нас. На тях винаги им е по- комфортно отколкото на нас, ама не искат да си го признаят. :mrgreen:
ПС: Днес и на мен ми "спече" нафтата. При мен обаче тя е "миксирана" с вода, защото ми святкаше индикацията за наличието и, ама не обръщах внимание. От вода не се плаша, защото тя е част от служебната ми заинтересованост, но до...тази сутрин. Греда момчета. На - 11 гр. и със силен вятър мечта за всеки платноход, при здрав и нов акумулатор, колата ми направи краткото и отчетливо бръъъъм, след, което почти запали, но умря внезапно и повече от категорично. Добре, че не беше напуснала паркинга си, защото лобното и място щеше да бъда по средата на лъскавия, като цев на пушка асфалт, а тя щеше да се превърне в препятствие за упоритите рейсъри в борбата им с физичните закони да накарат сухоземни ламарини на 4 колела да напуснат естествената си сухопътна среда заменяйки я с въздушната такава. За сега опитите им са безуспешни почти толкова, колкото и аз да запаля колата си с "нещото" между парафин, скреж и някакъв непознат за химията остатъчен петролен продукт. Но за 2.67 лв. на литър - толкоЗ. Ако искам по-Убаво да съм се родил нейде на северозапад от Дунава, а не да мрънкам тук...Край ( както Тошко казва). :evil:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 08 фев 2012 14:50

Някой да има руски транзистор за подаряване или продаване на символична цена :) Ако не му трябва де :) Без значение каква мнарка-Селена,Веф,Сокол,Селга и т.н...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 фев 2012 14:52

ntodorov написа:
Между другото вчера готвих грах по калпазански

Владо, надявам се си сложил мръвка вътре, че иначе с този гол грах :?

Не, изсипах лука да се запържи с малко олио, налях граха след 5 минути с доматеното пюре и граха от консерва, сложих малко подправки и го оставих да се оправя сам :lol: Това е рецептата за грах по калпазански :mrgreen: Много вкусно става, а ако говориш за този с мръвката вътре - това е грах с мръвка по калпазански, за него друг ден ще ви дам рецептата :lol:

Върни се в “Черноморец”