ntodorov написа:Koe що тъй ?
Че чувстват Черноморец само чрез портмонето ли ?
Если - да. Пак прочети:"Всеки играч чувстващ Черноморец само чрез портмонето си - трябва да се маха''.
Това впрочем го мислят и твоя и моя работодатели. Пък, колкото и на нас да ни звучи...неслухоприятно. НЪл ?
ГАт не си получа заплатата в Договорения срок имам няколко избора - да си седя на ГъзО и да продължавам да си върша работата, да си трая и да чакам с трепет заплатата си вършейки си работата или да напусна работата си търсейки правата си по надлежния ред...В случая нашите футбалери, които са и обществени личности ( колкото и условно да е това ) излязоха на терена да симулират работа поради недоволство и то с явната презумпция да се подиграват И с хората ( малкото останали ) имали неблагоразумието да дойдат на стадиона. Като не са получавали заплати и не искат да играят - има начини много. Сещам се за Уатара, Гаел, Венци. Всъщност те излязоха по-мъже от симулиращите работа оня ден мижитурки...
Принципно е така ... но я ми посочи , колко човека в отбора са , така да се каже, "генетично свързани" с този Черноморец ? За да очакваме , да са съпричастни най-малкото с хората по трибуните . 99% от тях са наемници . А наемниците работят за пари . След като си решил да ползваш наемници , трябва да им плащаш редовно , за да разчиташ на тяхната лоялност . Далеч съм от мисълта да защитавам когото и да е ... но след като ръководството на клуба се подиграва с повечето играчи , плащайки само на определени футболисти , то трябва да е готово за вариант в който ощетените футболисти в крайна сметка ще влагат точно толкова усилия , колкото пари получават . Разбирам ако отбора имаше изградено ядро от СОБСТВЕНИ юноши ... но той няма . Така ще случващото се за мен е закономерно и е пряко следствие от начина по който клуба е управляван . Пък си мисля че примери "коректно отношение" от страна на ръководството има много - всеки който си е поискал от Киряков заработеното , по един или друг начин вече не е в клуба . Някои се задържаха само 1-2 месеца