subzero написа:Devian написа:kartago написа:ntodorov написа:subzero написа:Не оспорвам качествата на Лудогорец. Оспорвам първата им титла. Не ми харесват постоянните писания за това кой от шефовете им пикал,срал,е..л. Не ми харесва нарцистичния Домусчиев. Ето Черноморец бие Шумен с 9:0,а в Гонг нищо. Лудогорец се мъчи с Дунав и интервюта,снимки,ужас. Да не говорим,че победата на нашите е постигната с млади момчета.
За мен Лудогорец не е кауза,а болест за БГ футбола,в този си вид. И за да не ме разбетете погрешно,мисля същото за ЦСКА и Левски.
Данка. Обръщаш повече внимание на тези отбори и за това е така. Аз си чета, което ме интересува и останалите отбори са ми през оная работа. Виж, когато Бг отбор ни представлява в Европа - не съм безразличен.
Прав е Нейчо, гледай си в нашето канче! Могли са, станали са, говорим, че за сега супер се справят! Вчера гледах мача с болен левскар (но, нормален, такъв, който го беше срам заради тия циркове с Петев), та и той и аз викахме при гола и се радвахме, че зелените победиха! Това за писанията много не го разбирам, какво са виновни шефовете им, те ли ги пишат тези неща? Не е хубаво да се завижда, по - добре, скромно, но от сърце!
Не ги пишат,само плащат за тях.А не вярвам Домусчиев да плаща за нещо,което не е отразено както трябва,та затова и въпросните медийни изтривалки гледат да се подложат,колкото се може по-добре.
Именно.
Че ко на е@е нас тази работа ?
[/center]