Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Der Führer » 08 авг 2013 12:25

plamenski написа:Колеги, работата е ясна - "бития-бит, ****ият - ****". Връщане няма..проблемът е обаче огромен - трибуните са празни...аз съм още потресен от посещението на мача...

П.П. Дузпа нямаше.Няма нужда от червен картон. В момента на "нарушението", Терзиев беше зад вратарчето ви, което означава, че няма причина за червен картон. Нямаше нарушение преди 3-тия гол - при нарушението Йошев беше пред Йорданов ( и двамата се обръщаха по движението на топката, като преди това Йошев беше зад Преслва ). И двамата протягаха ръце, но на Йорданов ръката събори Йошев. За мен остава поведението на съдията при първият ви гол - не стана ясно, защо се опита да свири нещо, но не свири...

Аз продължавам да съм на мнение , че с дузпата трябваше да има червен картон ... ама както каза - вече е минало . Виж - за проблема с публиката съм съгласен . Семкаджиите ( като мен :mrgreen: ) ги няма на стадиона ... а точно те подхранват твърдите фенове . Надявам се вашето ръководство , да не последва примера на Събев , Киряков и Ко ... защото въпросните примати и до момента правят всичко възможно да изгонят хората от стадиона .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 08 авг 2013 12:42

Нямах никакво намерение да коментирам мача тук, няма и да го направя. Ще си кажа мнението само по няколко въпроса, които вече близо седмица след мача гледам, че занимават определени потребители тук. Не е чудо невиждано загубилият отбор да се опита да пренапише част от случилото се, за да понесе по-леко загубата. И без да искам да бъркам с пръст в раната, не мога да не оспоря част от твърденията:

1. Съдийството: Има опити да се натрапи, че съдията е подкрепял Нефтохимик. Нека само видим и двата гола за Черноморец и "ощетените" ще трябва да си помислят пак за критерия си!
- Първия гол - явна симулация, всички спират игра, някои дори вдигат ръце, съдията лапа свирката и... нищо. Футболист на Черноморец докопва топката и я вкарва без да има играещ съперник. Че формално играта не е спряна е ясно, че никой не трябва да спира преди сигнал също, но какво трябваше да отсъди съдията??!
- Втория гол - чист шпагат /според мен/, съдията го вижда като фаул и... след центрирането гол.

Е, аз имам претенции и за двата гола на Черноморец, но даже и при загуба нямаше да ми е виновен съдията, защото това са игрови ситуации.

Четох даже писания как не се отсъждали нарушения пред нашето наказателно поле. Странно, защото аз преброих сигурно 20 и то в опасна близост. А че не всяко лягане е нарушение, това, смятам, всички ще се съгласят.

2. Публиката! Според официалната линия на Черноморец от Нефтохимик са имали на мача 2000 души агитка и... нито един човек повече. Беше ми ясно още преди мача, че това ще е подхода, но всички знаем - това просто не е вярно. Несериозно е да си го говорим. Смешно е. Вижте си повторенията след третия ни гол, там се вижда как хора в сектор "В" се прегръщат. Имаше такива и по официалните ложи. Не случайно голяма част от публиката в сектор "В" се поизмести в другия му край спрямо вашата агитка в хода на мача. Не знам дали го забелязахте. Не искам да твърдя, че всички са били наши привърженици или да ги класифицирам, но вашите виждания няма как да се приемат.

3. Кой кого е подценил... това си беше дерби. Даже и чужденците го разбираха. Но да надскочиш себе си не е по силите на всеки.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 авг 2013 12:54

petkan написа:Зачетох се в една тема на друг подфорум и... :o
[offtopic]
от Parmalat на 07 Авг 2013 15:27
Не не знам кой е Роджър Уотъс и не ме интересува.
Aбе какво ми дреме за някакъв дядка.За тоя и 1 лев няма да дам да го гледам.
Мнениеот Ivo-Chernomoretz на 07 Авг 2013 18:30

Заради един тъп концерт няма да се играе мачът ли ? ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ АБСУРДИ
[/offtopic]

Момчета, не показвайте невежеството си! Не ви "наредих" там, че много хора ще го видят, но не мога да не го направя тук! Излагате себе си, града си и отбора, на който сте фенове! :oops:

Така ...занемарихме музикалното ограмотяване на подрастващите :mrgreen:
Майтапа на страна - аз знам кой е дедо Роджър , но също не бих дал пари да го гледам . Всъщност ако реши да си построи "стената" на паркинга пред нас , мога да му хвърля едно око от терасата 8-) .
Въпроса е принципен - стадионите са строени спортни мероприя . Няма нищо лошо на тях да се провеждат и концерти , когато това е възможно ... Но след като това е единствения стадион който може да приеме двубоя , всякакъв спор тук е излишен . Спектакъла може да се проведе и на стадион "Локомотив" , и на хиподрума в Банкя , които вече са приемали подобни събития .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 16:19

Der Führer написа:
petkan написа:Зачетох се в една тема на друг подфорум и... :o
[offtopic]
от Parmalat на 07 Авг 2013 15:27
Не не знам кой е Роджър Уотъс и не ме интересува.
Aбе какво ми дреме за някакъв дядка.За тоя и 1 лев няма да дам да го гледам.
Мнениеот Ivo-Chernomoretz на 07 Авг 2013 18:30

Заради един тъп концерт няма да се играе мачът ли ? ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ АБСУРДИ
[/offtopic]

Момчета, не показвайте невежеството си! Не ви "наредих" там, че много хора ще го видят, но не мога да не го направя тук! Излагате себе си, града си и отбора, на който сте фенове! :oops:

Така ...занемарихме музикалното ограмотяване на подрастващите :mrgreen:
Майтапа на страна - аз знам кой е дедо Роджър , но също не бих дал пари да го гледам . Всъщност ако реши да си построи "стената" на паркинга пред нас , мога да му хвърля едно око от терасата 8-) .
Въпроса е принципен - стадионите са строени спортни мероприя . Няма нищо лошо на тях да се провеждат и концерти , когато това е възможно ... Но след като това е единствения стадион който може да приеме двубоя , всякакъв спор тук е излишен . Спектакъла може да се проведе и на стадион "Локомотив" , и на хиподрума в Банкя , които вече са приемали подобни събития .
Последна промяна от Ivo-Chernomoretz на 08 авг 2013 17:15, променено общо 1 път.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2013 16:19

Пак проблем с дълг на Левски, сега към Черноморец

Левски пак има проблем с дълг. "Сините" дължат 160 хил. лв. на Черноморец за трансфера на Пламен Димов през зимата, твърди вестник "Тема Спорт".

Столичани купиха младия защитник за 300 хил. лв. през януари. Те веднага са превели почти половината от сумата.

Следващите два транша е трябвало да бъдат платени през май и юни, но това не се е случило. Въпреки това, бургазлии не правят трагедии от случилото си.

"Винаги сме работили коректно с Левски и вярваме, че и сега ще е така. Няма да сезираме БФС и УЕФА, разбрали сме се с тях и вярваме, че ще си получим парите", споделиха от клуба пред изданието. Това е поредният проблем със забавени плащания на "Герена" това лято. Преди това холандският АДО Ден Хааг претендираше за 100 хил. евро по трансфера на Гари Родригес.

Ботев Враца пък имаше претенции за забвени 50 хил. лв. около преминаването на Михаил Иванов при "сините" през зимата.

До това лято никога клубове не се бяха оплаквали от некоректни плащания на Левски по трансфери. Сега обаче се изви цяла вълна от искания към столичния гранд.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 авг 2013 16:40

plamenski написа: Нямаше нарушение преди 3-тия гол - при нарушението Йошев беше пред Йорданов ( и двамата се обръщаха по движението на топката, като преди това Йошев беше зад Преслва ). И двамата протягаха ръце, но на Йорданов ръката събори Йошев.

С вашите доводи ще ми промените понятията за футболната игра. Защо забравяш, че топката я води Йорданов. И посоката на движение я определя той. И поради това, че сме на стадион, е съвсем нормално и Йошев да се обърне в тази посока, ако бяхме в цирка, можеше да се обърне в обратната. И тъй като Йорданов не тръгва към Йошев, а встрани и води топката, то всеки опит на Йошев(без рамо в рамо), още повече с ръце, да застане на пътя му се нарича във футбола препречване и се наказва с двоен удар. Нормално е след намесата на Йошев, то и Йорданов да си послужи с ръце, но той се движи в посоката, която е избрал сам, водейки топката. Тоест Йошев пречи на Йорданов, а не обратното.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 авг 2013 18:26

pas написа:Нямах никакво намерение да коментирам мача тук, няма и да го направя. Ще си кажа мнението само по няколко въпроса, които вече близо седмица след мача гледам, че занимават определени потребители тук. Не е чудо невиждано загубилият отбор да се опита да пренапише част от случилото се, за да понесе по-леко загубата. И без да искам да бъркам с пръст в раната, не мога да не оспоря част от твърденията:

1. Съдийството: Има опити да се натрапи, че съдията е подкрепял Нефтохимик. Нека само видим и двата гола за Черноморец и "ощетените" ще трябва да си помислят пак за критерия си!
- Първия гол - явна симулация, всички спират игра, някои дори вдигат ръце, съдията лапа свирката и... нищо. Футболист на Черноморец докопва топката и я вкарва без да има играещ съперник. Че формално играта не е спряна е ясно, че никой не трябва да спира преди сигнал също, но какво трябваше да отсъди съдията??!
- Втория гол - чист шпагат /според мен/, съдията го вижда като фаул и... след центрирането гол.

Е, аз имам претенции и за двата гола на Черноморец, но даже и при загуба нямаше да ми е виновен съдията, защото това са игрови ситуации.

Четох даже писания как не се отсъждали нарушения пред нашето наказателно поле. Странно, защото аз преброих сигурно 20 и то в опасна близост. А че не всяко лягане е нарушение, това, смятам, всички ще се съгласят.

2. Публиката! Според официалната линия на Черноморец от Нефтохимик са имали на мача 2000 души агитка и... нито един човек повече. Беше ми ясно още преди мача, че това ще е подхода, но всички знаем - това просто не е вярно. Несериозно е да си го говорим. Смешно е. Вижте си повторенията след третия ни гол, там се вижда как хора в сектор "В" се прегръщат. Имаше такива и по официалните ложи. Не случайно голяма част от публиката в сектор "В" се поизмести в другия му край спрямо вашата агитка в хода на мача. Не знам дали го забелязахте. Не искам да твърдя, че всички са били наши привърженици или да ги класифицирам, но вашите виждания няма как да се приемат.

3. Кой кого е подценил... това си беше дерби. Даже и чужденците го разбираха. Но да надскочиш себе си не е по силите на всеки.

1 Съдията е един некадърник и толкова си може,не мисля че подкрепял някого,просто не става.Две симулации едната я отсъжда другата не тука сме квит.Фал преди нашия ако на това викаш чист шпагат.Отстрани в левия крак,влизане за чупене на крак добре че Гаел успя да подскочи.Не е нужно да има съприкостновение,това е опасна игра и се свири фал задължително.За мен съдията не беше фактора,да е такъв резултата.

2 Да публиката беше само ваша и в А и В и Г и Д,феновете на Черноморец бяха пет човека :geek: .Доволен?
Само едно не ми е ясно.Какво се опитвате да покажете и на кого.При тази смешна бройка която бяхме на стадиона е тъжно да говорим за публика.

3 Съгласен
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 08 авг 2013 19:24

ivan56 написа:...2 Да публиката беше само ваша и в А и В и Г и Д,феновете на Черноморец бяха пет човека :geek: .Доволен?

А, не! Не ми преиначавай думите! Вашите хора твърдяха, че агитката на Нефтохимик била 4:1 спрямо тази на Черноморец, но от общата бройка на стадиона излизало, че всъщност привържениците на Черноморец са повече. Против подобни сметки писах.

Няма начин да имаме три сектора агитка и нито човек извън нея. Най-малкото мои познати седнаха във "В", защото бяха с децата си и се притесняваха за тях.

А защо публиката беше по-малко: Искаше ми се да напиша отделна тема, но нямам време тези дни.

1. Ръководството на Черноморец реши привържениците на Нефтохимик да са зад вратата. При положение, че никой не вярваше стадиона да се напълни и наполовина, това си беше живо гонене на публика. Продавачките на билети директно питаха на кой си привърженик и ако отговориш Нефтохимик ти обясняваха, че са свободни местата зад вратите. Е, мнозина се отказаха.
2. Целта на това отцепване в отделни сектори зад вратите беше всеки, който не е във въпросните сектори да бъде броен за Фен на Черноморец или на бургаския футбол. Това пенсионери, деца и родителите с тях, жени, хора със здравословни проблеми, всички те е ясно, че ще седнат под козирките и съответно ще бъдат броени за "сини". Аз недоволствах още преди мача от тази манипулация, но няма какво да направя. Ще видим ноември месец колко ще има в сектора за гости и пак ще се броим. А решението беше далеч по-просто - за едните "А" за другите "В", но...
3. Ръководството на Черноморец скри билетите. В деня преди мача, в 17:30, когато всички свършват работа, билети вече не се продаваха с обяснението, че са свършили. Това го видях с очите си и видях колко хора се върнаха без билети. Вече на другия ден имаше, но на двойна цена.
4. Продаваха се билети за сектори 11 и 12. Гарантирам ти, защото го видях, билетите на мои приятели бяха за сектор 11. На мача тези сектори бяха затворени.
5 Бяха затворени вратите на стадиона, от които може да се влиза към източния край на "В" сектор, както и към "Б". Трябваше да се обикаля чак отдолу с риск да се пребиеш в тъмнината и да се влиза по 20 минути, защото само две тесни врати работеха.

Е, ръководството на Черноморец направи всичко възможно да изгони публиката на Нефтохимик от стадиона. Според мен неуспешно. Успяха да изгонят, обаче, мнозина, които не са тежки ултраси и обикновените зрители със симпатии към някой отбор, вместо на стадиона, гледаха мача по телевизията.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 авг 2013 21:34

[quote="pas"][quote="ivan56"]
...2 Да публиката беше само ваша и в А и В и Г и Д,феновете на Черноморец бяха пет човека :geek: .Доволен?
[/quote]

А, не! Не ми преиначавай думите! Вашите хора твърдяха, че агитката на Нефтохимик била 4:1 спрямо тази на Черноморец, но от общата бройка на стадиона излизало, че всъщност привържениците на Черноморец са повече. Против подобни сметки писах.

И пак не си доволен,така ли?
Неможе да сме 60 на 40 в масовата публика и там трябва да е 4 към 1 за Нефтохимик.Черноморец няма никакви фенове,семкаджии и обикновенни хора така ли?
Стига празни работи.Черноморец има от 94 години фенове и ще продължи да има.Малко, много колкото толкова.
Но запомнете едно.Това е символа на Бургас.Колкото и да се пънете Черноморец е Бургас
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 авг 2013 21:45

Както и да го въртят и сучят феновете на Нефтохимик все се изявяват като преброители,предполагам професионално изкривяване покрай политическите им ангажименти,все пак не може да им се отрече,че са една от най-старите агитки използвани за политически цели.Доколкото това отговаря на интелекта им и е правопорционално на дължината на косите им оставам на вас да прецените.
plamenski написа:Колеги, работата е ясна - "бития-бит, ****ият - ****". Връщане няма..проблемът е обаче огромен - трибуните са празни...аз съм още потресен от посещението на мача...

Ами точно това смятах да кажа и на Elland,че вместо в студиото на САКАТ да се правят някакви преброявания и да се определя кой бил отбора на Бургас трябваше да се отговори,кой и защо реши средата на 90-те ,че Нефтохимик няма нужда от организираната и неорганизирана подрепа от страна на феновете на Черноморец и защо тези хора(силно казано) продължават и до ден днешен да определят фенската политика на клуба и да разделят града на два лагера като отблъскват семкаджиите и не толкова войнствено настроените фенове от стадиона :?: За по-младите,които не са наясно ще спомена,че средата на 90-те Черноморец и феновете му с нищо не пречеха на Нефтохимик,даже обратното,а виновния за всичко Митко Събев все още беше във Варна,после не се чудете,че трибуните са празни,това е благодарение на комплексите на тези 50-на човека.Края на 80-те и началото на 90-те така или иначе ходеха по 4000-5000 човека на мач,но тогава тези хора подкрепяха и двата отбора,това са и футболните фенове в града,които бяха разделени и посещението и на двата отбора падна като беше изкуствено покачвано в определени моменти от разни безплатни прийоми,които заместиха организираните посещения на предприятия и военни поделения от времето на комунизма
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”