Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mazut написа:Какъв Ивайло ДражевТва,че си е регистрирал фирма ФК Нефтохимик кво трябва да ни бърка,да не би да е имал отбор с тва име,а и кво общо има с тва,че твърдите,че тия момчета били ваши юноши,а даже ти преди малко заяви,че тая школа не била наша,а била обединена
xapdyep написа:ти не ми казвай, кой е мартин! да цената е символична, и е точно един лев! но, какво искаш да кажеш с това? това, че събев направи най-голямта си грешка и не вярваше, че ще се намерят толкова много хора които за 3-4 г. да подкрепят нефтохимик и да го поставят пред прага на А група. И имайте уважение към Нефтохимик. така както днес в ТВ7 Тодор Янчев имаше и представи точно нещата за най-успелия тим на Бургас! Да, забравих, вие сте най - интелигентните и прави хора на света!
xapdyep написа:ти не ми казвай, кой е мартин! да цената е символична, и е точно един лев! но, какво искаш да кажеш с това? това, че събев направи най-голямта си грешка и не вярваше, че ще се намерят толкова много хора които за 3-4 г. да подкрепят нефтохимик и да го поставят пред прага на А група. И имайте уважение към Нефтохимик. така както днес в ТВ7 Тодор Янчев имаше и представи точно нещата за най-успелия тим на Бургас! Да, забравих, вие сте най - интелигентните и прави хора на света!
nasko75 написа:mazut написа:Какъв Ивайло ДражевТва,че си е регистрирал фирма ФК Нефтохимик кво трябва да ни бърка,да не би да е имал отбор с тва име,а и кво общо има с тва,че твърдите,че тия момчета били ваши юноши,а даже ти преди малко заяви,че тая школа не била наша,а била обединена
Ивайло Дражев знаеше, че така ще станат нещата и регистрира ФК Нефтохимик. за да ви вземе пари, ако ще възстановявате отбора...и до колкото знам, единствената регистрация на това име е в него - сериозно ти казвам...
а за юношите - какво да се направи? аз не съм ги селектирал. Но понледните 3-4 години, когато розовия Нафтекс вегетираше, това беше официалната схема за финансиране на клуба. Събев си визма каквото иска и дава някакви пари, уж - трансфери
xapdyep написа:наско ли си, васко ли си, май не правиш разлика межди лиценз и история на клуб??? лиценза е документа с който те допускат до определен шампионат, а не историята ти. Сега като взеха лиценза на Малага за Европейските турнири, да не би да си прекъсват историята? Просто лиценза се дава на друг тим, а ти продължаваш да се състезаваш, от там където си бил! ама, какво да ви обясннявам. и бъди сигурен, че и милен и ганчо ги познавам, много по добре от тебе.
mazut написа:nasko75 написа:mazut написа:Какъв Ивайло ДражевТва,че си е регистрирал фирма ФК Нефтохимик кво трябва да ни бърка,да не би да е имал отбор с тва име,а и кво общо има с тва,че твърдите,че тия момчета били ваши юноши,а даже ти преди малко заяви,че тая школа не била наша,а била обединена
Ивайло Дражев знаеше, че така ще станат нещата и регистрира ФК Нефтохимик. за да ви вземе пари, ако ще възстановявате отбора...и до колкото знам, единствената регистрация на това име е в него - сериозно ти казвам...
а за юношите - какво да се направи? аз не съм ги селектирал. Но понледните 3-4 години, когато розовия Нафтекс вегетираше, това беше официалната схема за финансиране на клуба. Събев си визма каквото иска и дава някакви пари, уж - трансфери
Знам го това,неслучайно в момента отбора е Нефтохимик 1962,имах предвид,че няма нищо общо с темата.Иначе школата бе единственото което поддържаше Нафтекс през тези години като отбор.Факт е,че в момента отбора ни е съставен 90% от момчета от тази школа,във вашия отбор има доста,а и като цяло по А и Б група.
П.П.1 млн евро за мястото в А група...та ние с 300 000 сме на 1во място в момента БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ШКОЛА.
nasko75 написа:mazut написа:nasko75 написа:Ивайло Дражев знаеше, че така ще станат нещата и регистрира ФК Нефтохимик. за да ви вземе пари, ако ще възстановявате отбора...и до колкото знам, единствената регистрация на това име е в него - сериозно ти казвам...
Знам го това,неслучайно в момента отбора е Нефтохимик 1962,имах предвид,че няма нищо общо с темата.Иначе школата бе единственото което поддържаше Нафтекс през тези години като отбор.Факт е,че в момента отбора ни е съставен 90% от момчета от тази школа,във вашия отбор има доста,а и като цяло по А и Б група.
П.П.1 млн евро за мястото в А група...та ние с 300 000 сме на 1во място в момента БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ШКОЛА.
съгласен съм, но не е само с 300 000 леваповярвай
Васко Калоянов например е юноша само на Черноморец, както и миро Радев, който сега е в Несебър, както и Янко вратаря, който се премести по-късно в Нафтекс, както и Ал Александров от Черно море, както и Атанас Атанасов, сега в Локо Пд, както и Писаров, както и Коце Стоянов от ЦСКА - макар и умиращ, клуба привличаше някакви деца. Разбира се, в един момент вече нямаше как да продължават нещата...и всички знаем истината
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта