[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Yv5NDEIkL0[/youtube][/center]
[offtopic]Много се размечтах нещо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:Може и да сте прави, но първоначалната идея беше да направим асоциация с "английския сектор" отпреди 30-тина години.
Въпросът за езика стои отворен за обсъждане
калпазанчо написа:Аз съм отворен за всякакви предложения, но както писа и колегата субзеро - просто не се сещам за хубаво послание на български, ако някой има такова да споделя, да не се стиска. Всякакви предложения трябва да има, за да може да се избира помежду повечко неща. Няма догми, дали ще е на български, дали ще има емблеми, дали щеса истински или анимационни акули. Просто предлагайте и се аргументирайте. Ако не друго, то поне тук в нашия форум сме исктински демократи в това отношение.
Искам си Акаунта написа:Категорично изразявам несъгласие да се правят всякакъв вид транспаранти , плакати , флагчета и всякакъв друг вид рекламни и пропагандни материали върху всички познати на науката носители , които съдържат фразата "In sharks we trust" , до изясняване размера на обезщетението за носителя на авторските права върху конкретната фраза![]()
Сега сериозно - беше обявено , че ще се търси някаква аналогия с "английския сектор" . Изхождайки от тази позиция смятам , че е крайно неуместно да се слага някакво лого на транспаранта . Лично за мен , освен че сегашната емблема с котвата и рибата със зурла си е абсолютен кич , се явява и символ на разделението на фенската маса . Аз ... и не само аз , а още доста хора ще се дистанцираме от всяка идея която би събрала на едно място сегашната емблема и всичко напомнящо за "английския сектор" . Според мен трябва ясно да се наблегне , че въпросните хора , стоящи зад транспаранта , от една страна нямат желание да ги припознават като част от "твърдата агитка" на отбора , от друга страна се явяват като мост между поколенията . Ползването на която и да е от емблемите , сегашна или предишни , ще изневери на основното послание - Черноморец е на Бургас , не на някой временно водещ се за президент на клуба .
subzero написа:petkan написа:Може и да сте прави, но първоначалната идея беше да направим асоциация с "английския сектор" отпреди 30-тина години.
Въпросът за езика стои отворен за обсъждане
Ммммм,странно,но не се сещам за надпис на български.Представете си как ще звучи на бг in sharks we trust или old scool boys
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта