natrapnika написа:Ей големи сте интриганти значи. Какво се опитвате да ни скарате с момчетата от Пловдив. Много ви е яд нещо че им имаме уважението. А вас никой не ви уважава. И цяла България ви се присмива. И защо изобщо коментирате отбора на Бургас Нефтохимик. Вие нямате ли си отбор да коментирате него. И като толкова ви интересува нашия мач ще ви кажа. Днеска на стадиона имаше към 4 хиляди души. От който1000,1500 само агитка създадохме атмосфера като за 10000 човека. Който е бил на стадиона може да каже за какво става въпрос. Имаше много малки дечица с зелени фланелки който бяха дошли и се радваха както на подкрепата така и на уникалните голове който направиха нашите зелени момчета. Всичко беше много добре. Да имаше и някои изцепки. И какви са тези писаници че сме си рушали Храма имаше само 2 счупени седалки. И то това си е нормално като ние всички седим върху тях. Вие се гледате да споменавате лошите неща. А не казвате нищо хубаво. Факт е че след този мач всички излезнаха от стадиона с усмивка на лица. И не спряха да пеят и извън стадиона и по улиците на Бургас. И накрая само да напиша не се притеснявайте за нас Нефтохимик ще играе следващите мачове на Храма колкото и да не ви е приятно.
Натрапнико,няколко неща,като почна от уголемения шрифт. Какво значи "само 2 седалки" ???

Ми днес са две,другия път 3. А ако загубите може и цял сектор. И ми говорите за "Храм" и глупости. А вратите....?? Аз ли ги счупих ?? А вероятно има и друго.
Агитката.....Бройте се колкото искате,дори по 5 пъти на мач. Не ми(ни) пука !!! Щом по твои сметки сте били 4 хил. значи сте били около 2. Знаем,че обичате да преувеличавате. И не смяташ ли,че 2 хил.човека са супер малко за официалното завръщане в Храма ?? А атмосфера за 10 000 на този стадион не е имало от ерата на силния Нефтохимик. Ама ти това вероятно не си го виждал и си мислиш,че това,което сте направили е като за 10 000. Пффф,вече няма как да се случи.
Ние отбор си имаме и си го коментираме. Вие обаче по незнайни причини решавате да си сложите пишлетата при нашите да си ги мерим. Аре намери едно мнение на фен ан Нефтохимик,където да не е намесен фактора публика !! мислите си,че броя е по-важен от качеството. Е,за това в Д.Езерово. Тъкмо ще напълните стадиона всичките 200 човека.
Уважават ни,нямаш представа колко ни уважават. Аз лично не се сещам за толкова подлизурска публика като вашата. Явно си мислите,че като лижете дупета ви уважават. Да си чувал за проститука,която да я уважават ??
А от снимките,които си сложил от мача в Пловдив на мен лично ми се губят 3-ма човека. Така,че са още малко над 20.
И в заключение ,пожелавам успех на Нефтохимик и много мъки на техните фенове.