xapdyep написа:nasko75 написа:xapdyep написа:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=304588272995886&set=a.167801086674606.35782.100003341461854&type=1&theater това ли е вашия юноша Милен Гамаков! Тука, май не е! И като, чи ли повече години е носел зеления екип? Да не говорим, че 2008 отива в Левски и се връща в Бургас преди две години. Това, че е играл една-две година при вас, не означава, че сте го развили като футболист и е ваш, той е юноша на Нефтохимик и в последствие Левски! Така, че... стига всичко, което мърда да е вашо. Да не говорим наборите преди 97-98 г. от къде ги взехте!
Пич, с риск да се ядосаш, защото няма да имаш аргументи, ще ти обясня. Първо - онзи Нефтохимик, на който е юноша Гамаков, всъщност е НАфтекс...от 2002 година е НАфтекс, тогава е бил на 6

а Нафтекс след това става Поморие - поне всички документи се прехвърлят плюс наследствеността...а както знаеш, Черноморец Бургас плаща дълговете на Поморие в момента. Но взима и приходите, за да плати задълженията
Гамаков е бил 1 година в Левски, или дори по-малко...за периода до 16-ата си година, те ще вземат не повече от 5-8 % от компенсацията за развитие, която се изплаща на клубовете, развивали го, до подписване на първи професионален договор...Всъщност, аз съм сигурен, че Нефтохимик ще го картотекира като аматьор и няма да подпише договор, за да не плаща компенсация
Нафтекс, не става поморие, а поморие само взима лиценза за участие в Б група, така както вие взехте лиценза на Айтос! ; ) нафтекс, правоприемника на Нефтохимик, се обединява с Атлетик, и отбора си връща старото име Нефтохимик, заедно с всички купи, медали и история, която събев продава на покойния Жоро Танев при прехвърляне на Нафтекс на негово име! И не ми говори за школи и треньри, и кое как е било, защото искам да ви кажа, че всички тези момчета уважават до един марката Нефтохимик, защото тя им е дала много, ако искай и Нафтекс я наричай!!!
Нафтекс не се обединява с никакъв Атлетик...питай Милен Георгиев. ПРосто Атлетик взима име, което не се използва в онзи момент, но истинската регистрация ФК Нефтохимик е в Ивайло ДРажев, ако не знаеш. Питай го и прочети интервюто в 24 часа от същата година, лятото...даже беше дал и номера на фирменото дело
ние не сме взимали никакъв лиценз на Вихър Айтос. Това също може да се провери и съм го писал на доста места. Но тук не е темата за това. Просто влязохме с нарушение във В група, а Айтос не е прехвърлил никакъв лиценз. Виж в ЗС на БФС дали имат прекъсване на регистрацията от 2000 година насам..питай по-добре Ганчо Иванов, той знае най-добре
Айде, че почнах да звуча като други хора, а от това се пазя