BRF написа:Ето го и батко!Няма много червено,по настояване на Петкан
!
Малко си расал, Вальоооо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
!
Bourgas написа:BRF написа:Ето го и батко!Няма много червено,по настояване на Петкан
!
Малко си расал, Вальоооо![]()
![]()
!
petkan написа:BRF написа:Ето го и батко!Няма много червено,по настояване на Петкан
!
Ааааа, така е добре - малко червеничко - може![]()
Ама ви се чудя на вас в Манхатън..... все се катерите нависоко(визирам и Нейчо). Алпинисти ли сте, кво? Ще си счупите главите бе пичове!
petkan написа:ntodorov написа:[offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]
[offtopic]Опасни, опасни, колко да са опасни? По скоро бяха кротки като сомчета[/offtopic]
petkan написа:ntodorov написа:[offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]
[offtopic]Опасни, опасни, колко да са опасни? По скоро бяха кротки като сомчета[/offtopic]
ntodorov написа:petkan написа:BRF написа:Ето го и батко!Няма много червено,по настояване на Петкан
!
Ааааа, така е добре - малко червеничко - може![]()
Ама ви се чудя на вас в Манхатън..... все се катерите нависоко(визирам и Нейчо). Алпинисти ли сте, кво? Ще си счупите главите бе пичове!
Петьо. Моя аватар поради липса на пиксели е изрязан от едно мое дълбочинно спускане. На снимката: Стоя на подводен риф и си пия кафето. Т.е. Не съм се покатерил. Напротив. Спуснал съм се.Цялата снимка е много ефектна. Олицетворява близостта на човека с водата и уюта на подводния свят. На цялата снимка се вижда процеждащите слънчеви лъчи пречупени през водната повърхност. Много е ефектно. Цял час съм чакал слънчевия фон докато ме щракне фотото...
![]()
[offtopic]Същия този пич има невероятни снимки на опасни акули. Аз впрочем там го намерих.[/offtopic]
ПС: Иначе в Манхатан живеем на високо и се катерим още по-нависоко. В кръвта ни е...То затуЙ си строим и небостъргач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта