Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Краех изход от двубоя?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2011 15:30

fred написа:О, Конан, къде се губиш бре, юнак?
Бях взел да се притеснявам за теб, да не сме те изгубили някъде на фронта 8-)

:) спокойно още не съм тръгнал по фронтовете :lol: не че не искам , ама трудно се урежда човек там . Имах малко работа в началото на годината , а и проблема с акаунта ... та така . Нещо ново покрай "кухнята" на отбора ? Че аз позагубих връзка

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 фев 2011 16:40

Искам да кажа в тази тема, че много явно не са прочели предната - Имаме специална покана от kartago за сбирка, може би на мача със Славия, тъй като там ще бъде и slavia_forever! Има къде, само желаещи да има! Каня специално малдин1, всички фенове на футбола, независимо с какъв цвят са, да послушаме малко хубава музика и да пийнем стабилно количество алкохол! Ако искате напревете специално тук, в този раздел тема, или прехвърлете темата от Свободна зона, тъй като мисля, че там не се вижда от много момчета влизащи тук :) Аз отивам да тренирам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 фев 2011 18:12

Converse написа:Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки. :)

Кви 5000 ве пич?! Ми те билетите били по 12 лева зад вратите,а за сектор В-15 лева.Стадиона ще е празен като бакалия по Виденово време.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 28 фев 2011 19:31

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Converse написа:Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки. :)

Кви 5000 ве пич?! Ми те билетите били по 12 лева зад вратите,а за сектор В-15 лева.Стадиона ще е празен като бакалия по Виденово време.

Така е замислено, а сега видях, че наистина са толкова скъпи билетите :shock: Май няма да я бъде хореографията, без хора няма как да стане, а 15 лв са много за повечето бургазлии, въпреки че мога доста да споря по тази тема. Жалко .. :(

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 28 фев 2011 23:21

поне 25 лв и идвам ще се включа в хореографията - за свалянето на събев !!!

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 01 мар 2011 00:18

защо сте против Събев, бе хора!? той е точен и свестен пич, освен това като човек мисля, че е добър

НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МАХНЕМ гея буковац и жоро мицов от хотел българия, А ОСТАНАЛИТЕ ТРАВЕСТИТИ НАЧЕЛО С персикети ще си отидат сами...В ТОВА СЕ КОНЦЕНТРИРАЙТЕ
и в момента ТРЕНЬОР Е БУКОВАЦ - никой да не си мисли друго!!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 мар 2011 10:43

izumrud написа:защо сте против Събев, бе хора!? той е точен и свестен пич, освен това като човек мисля, че е добър

НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МАХНЕМ гея буковац и жоро мицов от хотел българия, А ОСТАНАЛИТЕ ТРАВЕСТИТИ НАЧЕЛО С персикети ще си отидат сами...В ТОВА СЕ КОНЦЕНТРИРАЙТЕ

Ще ме умориш .... :) Кое му е точното и свестното на "пича" . Това , че Велков е кукла на конци , може и да е вярно . А може и да не е . Така или иначе , няма да се разбере . Сърбина и италианците не са никакъв проблем . Картинката беше същата при Балъков и Бобич . За Събев - той , заедно с Дражев ... донякъде и Порточанов са олицетворение на всичко лошо случило се с Бургаския футбол . Като оставим настрана това което направи с отбора на Нефтохимик , това че превърна стадион "Черноморец" в бунище , хората май започват да си дават сметка , че нищо от обещаното от Събев не се случва . ;)

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 01 мар 2011 11:33

ТИЯ ДВАМАта персикети и буковац правят тия зулумив клуба всички ги мразят тоя персикети особено.затова утре на срещата трябва направо да ги питаме как я мислят тая работа,не става само с нет тая работа.пишете си тук,лафове това онова а най накрая когато трябва да се свърши нещо никой няма... :x
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 02 мар 2011 02:39

Искам си Акаунта написа:
izumrud написа:защо сте против Събев, бе хора!? той е точен и свестен пич, освен това като човек мисля, че е добър

Ще ме умориш .... :) Кое му е точното и свестното на "пича" . Това , че Велков е кукла на конци , може и да е вярно . А може и да не е . Така или иначе , няма да се разбере . Сърбина и италианците не са никакъв проблем . Картинката беше същата при Балъков и Бобич . За Събев - той , заедно с Дражев ... донякъде и Порточанов са олицетворение на всичко лошо случило се с Бургаския футбол . Като оставим настрана това което направи с отбора на Нефтохимик , това че превърна стадион "Черноморец" в бунище , хората май започват да си дават сметка , че нищо от обещаното от Събев не се случва . ;)

Ама не се уморявай или умирай бе, ПРофеееесоооре! Какъв ти е проблема със Събев? Човека е готов да инвестира и инвестира в заплати на играчи, 18 000 евро на Нсереко кой би ги дал? разбира се, може да се окаже и поредното менте, което е тука на почивка, но за това Събев няма вина! Нека Буковците да го мотивират, надъхат и така нататък
Събев наистина е пич, защото приема идеи и е готов да ги реализира
но по въпросите за:
1. стадиона - той ли да отиде в съда и да се разправя? той ли да стане комисия за младежта и спорта в Общината? той ли да сади тревата на игрищата?
2. как можеш да го сравняваш с Портос и Дражев? Първо - Портос само е взимал и в редки моменти рекетираше хора като Ники Николов (бивш изп.д-р на НХК) и Атанас зайков и им взимаше пари за отбора§; ДРажев е проекция и то много бледа на бившия кмет, който бързо издуха парите и полудя. Айде питай старите играчи кви пари им е давал - Чобанов, Митко Недев, Орманов, Тошко и Гергин, Боби Панов, Жечев, Желязото, Марио Метушев - и тогава говори...пари като за Левски и ЦСКА почти...но както казах, просто после полудя и всички знаем в какво се превърна

разбира се мога да търся отговорност на Събев за това с какви хора се обгражда. Но това пак си е негов избор
не искам да казвам за неща от отбора Поморие, щото брат ми, който играе там, може да пострада....

Върни се в “Черноморец”