Conan написа:k.dimitrov- нямам думи просто ... след такава безобразна игра търсиш причината за загубените точки в съдията !?!?!? Вярно , съдията беше слаб , но в никакъв случай не е подпирал Миньор . Дори както писах по-рано , свиреше по домакински . Специално за Койта ... гледам футбол от 30 години и съвсем спокойно мога да кажа , че нападателите играещи толкова нечисто . То не беше изблъскване с ръце , удари с лакти . Аз гледах мача по телевизора . На повторенията ясно се вижда , че Койта и защитниците на Миньор се държат взаимно при всяка висока топка . При 90% от случаите нарушенията бяха в полза на Черноморец ... в останалите не се свиреше нищо . Койта нацели с лакът главите на противници поне 5-6 пъти , а дори не беше предупреден . Нарушението му срещу вратаря на Миньор също беше за жълт картон . Изгледай някое повторение и ще видиш , че втория път Койта сам си доразкъса фланелката . А като стана въпрос ... гледайки къде ставаха скъсванията ( по шевовете ) явно някой е икономисал от материали . Отделно съдията спести червен картон на Хаири . При показан жълт картон , при спряла игра изрита без топка противников играч . Без реакция от страна на съдията . Ситуацията стана при един ъглов удар който беше изпълнен преди съдийския сигнал . Секунди след това съдията извика Хаири и Божиков от Миньор които се държаха взаимно при изпълнението на ъгловия удар и явно беше решил да покаже картони и на двамата , защото държеше картона в ръка . Извика играчите тръгна да показва картон на двамата , след това явно видя че Хаири вече има жълт и се отказа .
Колкото до това дали сме привърженици ... ако нашата реакция не ти харесва , то тогава какво да кажем за феновете на ЦСКА . Или пък тези на Ман Юн. Ако на теб ти се гледа катеначо срещу равностойни на Черноморец отбори и ходене по мъките и безидейна игра срещу слабаци - моля . На мен обаче не ми харесва и си го казвам . Не ме радват и случайни победи . От 12 мача има точни 3 изиграни на прилично ниво - срещу Левски , Славия и Локо София . Отбора бележи по-малко от гол на мач . Нужни са промени и то съвсем скоро , не след края на сезона .
Конан ти като бивш футболист си я разбирал прекрасно тази игра. Предполагам , че ти си бил най добрия в отбора може би капитан. И сигурно във всеки мач отбора ти е бил най- добрия и е мачкал подред. Или треньора нещо не е ставал и затова си се отказал. И последно ти държиш ли сметка на твоя работодател как си управлява фирмата или си траеш да не ти намажат ските.