Бургас е най-добрият град за живот в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Бургас е най-добрият град за живот в България

Мнениеот maldin1 » 15 ное 2010 15:48

Малко си пообъркал раздела..... Иначе града би бил един от най-добрите на света само,ако сменят всичките хора в града.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Styvi_Ned
Контакти:

Мнениеот Styvi_Ned » 15 ное 2010 15:53

maldin1 написа:Малко си пообъркал раздела..... Иначе града би бил един от най-добрите на света само,ако сменят всичките хора в града.

Да може би да сменим и държавата.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 ное 2010 16:06

поздрави за този страхотен град ,който завинаги ще остане в моето сърце само с хубави спомени.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 15 ное 2010 16:10

Честито!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
aiveilio
Контакти:

Мнениеот aiveilio » 15 ное 2010 16:12

като изключа голямата корупция, престъпност и комплексирани тийнейджъри на по 20+ години...града е страхотен! Имам много познати в к-с Меден рудник, които са излизали от комплекса 2-3 пъти през живота си :) :lol: ама сигурно и така трябва :lol: все пак това е единствения град, в който бих живял в България :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 ное 2010 16:17

maldin1 написа:Малко си пообъркал раздела..... Иначе града би бил един от най-добрите на света само,ако сменят всичките хора в града.

Някой да те е канил? Сега заради тебе да се изнасям ли? Хах, ама и самочувствие...........

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 ное 2010 16:20

aiveilio написа:като изключа голямата корупция, престъпност и комплексирани тийнейджъри на по 20+ години...града е страхотен! Имам много познати в к-с Меден рудник, които са излизали от комплекса 2-3 пъти през живота си :) :lol: ама сигурно и така трябва :lol: все пак това е единствения град, в който бих живял в България :)

Има един чуден разказ "Пази боже сляпо да прогледа" на класика в българската литература Алеко Константинов!!! Та ти некомлексиран ми приятелю, сега сигурно през пет секунди отваряш темата да започнат да те питат, абе аджеба къде пък живееш сега, че евентуално в България?! Е, аз няма пък да те питам!!! ;)

Styvi_Ned
Контакти:

Мнениеот Styvi_Ned » 15 ное 2010 16:27

aiveilio написа:като изключа голямата корупция, престъпност и комплексирани тийнейджъри на по 20+ години...града е страхотен! Имам много познати в к-с Меден рудник, които са излизали от комплекса 2-3 пъти през живота си :) :lol: ама сигурно и така трябва :lol: все пак това е единствения град, в който бих живял в България :)

Ами пич стой си на село там няма корупция,престъпност и по-умни от тебе.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 15 ное 2010 16:29

Хора, довечера в Би Ти Ви новините ще има интервюта взети от градинката пред общината по повод тази награда.
Един авер е дал дълго и хубаво интервю - бил е със черно яке и черна шапка, спрели го докато си разхождал кучето, бил и с детето си - фен е на Черноморец между другото...
Заради него ще оставя жена ми да го свали на компа.
Някой ако може да го свали също, че жена ми много много не схвана как да го свали - и да го постне тук във форума.
Новините почват във 19 часа и повторението е във 22 часа.
Също може да се види на сайта на Би Ти Ви след излъчване на новинарската емисия го качват на архив от деня.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
aiveilio
Контакти:

Мнениеот aiveilio » 15 ное 2010 16:30

kartago написа:

Има един чуден разказ "Пази боже сляпо да прогледа" на класика в българската литература Алеко Константинов!!! Та ти некомлексиран ми приятелю, сега сигурно през пет секунди отваряш темата да започнат да те питат, абе аджеба къде пък живееш сега, че евентуално в България?! Е, аз няма пък да те питам!!! ;)

ти си имаш "глава да гледаш" и "очи да мислиш" ...разби ми мечтата, да си разкажа живота във форума!! може ли така, кажи ми?

Върни се в “Черноморец”