Балъков: Резултатите са временни, клубът вечен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Re: Балъков: Резултатите са временни, клубът вечен

Мнениеот nore » 19 мар 2010 13:51

garfild8 написа:nore,дето си ме цитирал направо ми е смешно.Окей,дали 15 млн за кампус и база.А инвестиция в играчи-никаква.Та какво викаш е инвестирал в играчи?Дали само веднъж за чужденец(Педриня),а другите наемници на и над 30 годишни,много ми напомня на трансферната политика,на Батков.Не взели Даксон,Паланков,Драги Коцев,защото трябвали да дават много пари(или някакви пари,няма разлика,чак толкова).Как ще ми отговориш,колега?

Ами аз съм ти отговорил, ама пак не четеш:
nore написа:...Балъков за мен не е добър треньор и няма да е лошо ако го сменят. ...

И проблемът не е в играчите (голяма част от тяк са много добри за нашето първенство), а в треньора. Само морето два пъти го биха с една и съща тактика - прибрани отзад, с наситен център и на контри в разредената им защита отпред - последните мачове всички го работят така, а той още не се е усетил. Сигурен съм, че и Своге следващия мач ще заложат на същото и ако Черноморец вземат нещо от този мач ще е само на мускули, а не заради добра тактическа постройка или друго чисто футболно качество. Те между впрочем и победите си в началото на сезона ги направиха предимно с много тичане и борба и доста по-малко футбол (е, имаше няколко проблясъка, но футболистите които бяха отговорни за тях вече не са в отбора).
Последна промяна от nore на 19 мар 2010 13:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 мар 2010 13:55

Извинявай nore.Последното наистина го пропуснах.Виновен. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 19 мар 2010 15:20

Nore , той хубаво е показал ,че са инвестирали 15 млн в сгради полянки и т.н. (стадион Черноморец имаше 5-6 терена готови за игра още като взеха стадиона от Дражев).Но нали се сещаш ,че никой не ти говори за заплатите на чужденците в отбора ? Аз съм сигурен ,че са най-скъпоплатения отбор в България в момента относно заплатите.Между другото бях чел някъде ,че за тоя кампус още не е ясно на ПСФК Черноморец ли е собственост,или е собственост на някоя от фирмите на Събев.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 мар 2010 16:31

Терените в кампуса засега са 3 ще станат 6 или 7 в бъдеще това обеща Митко Събев като беше на гости в ефира на РингБГ.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 19 мар 2010 20:52

..."За играчите, които ни интересуваха като Драги Коцев, Паланков, Камбуров, Даксон, Иво Иванов, Антонов и някои други, бяха поискани много сериозни трансферни суми... Състезатели от българското първенство щяха да ни струват милион, милион и половина евро. "...

Такаааа , Балъков явно оставя настрани европейските маниери и започва да лъже като най-обикновен циганин . Отделно си мисли , че хората четящи интервютата му са или на възраст до 10 годинки , или бавноразвиващи се ... Нека направим една сметка . От изброените по-горе футболисти , само Камбуров е скъп . Гигов му сложи цена 1 млн. евро за български отбори . Да видим останалите :
Даксон - спазарен с Топалова за 300 000 лева . В последствие от Черноморец намаляват наполовина договорените лични условия с играча и той се отказва .
Драги Коцев и Паланков - 250 000 пакетна цена сложена от Пирин .
Иво Иванов - 200 000 лева
Миро Антонов ( предполагам за него става въпрос ) - 120 000 лева . За толкова го купи Левски...Другите "трансферни цели" на Балъков :
Румен Трифонов - 100 000 лева в ЦСКА
Даниел Пеев - 100 000 лева в Славия
Кирил Котев и Йордан Тодоров - свободни агенти .
Като махнем Даксон ( Камбуров не го броя ) , за кой от останалите играчи е поискана нереално висока цена . Сметката показва , че за 550 000 евро при желание Черноморец е можел да привлече 8-9 играчи желани от Балъков !!! От които 3 национални състезатели .
Съвсем отделно ... По Трансфера на Платини са платени 120 000 евро през декември , Дуду 150 000 евро , Стоимирович - 100 000 евро ."Попълненията на Балъков вече ги видяхме , какво могат . Споменатите по горе играчи всеки ги познава като качества . Но най-вече . Балъков , като типичен женски полов орган се отметна от собствените си думи от началото на сезона . А именно , че отбора ще гони класиране по-добро от миналия сезон : това означава минимум 6-то място . А сега вече " не е от значение значение къде ще се класираме "

Върни се в “Черноморец”