Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Бургас над всичко! Глупаво е да плюеш по съгдажданите си, с които се срещаш всеки ден по улицата, пиете кафета, работите и прочиеДано има трезвомислещи като теб повече, за да се игнорира мразещата маса и се сведе до минимум
Bourgas написа:Бургас над всичко! Глупаво е да плюеш по съгдажданите си, с които се срещаш всеки ден по улицата, пиете кафета, работите и прочиеДано има трезвомислещи като теб повече, за да се игнорира мразещата маса и се сведе до минимум
maldin1 написа:Умееш с тънка лъжа да изменяш фактите,признавам ти го.Сандвичи,бира и безалкохолни се предлагаха цял полусезон.От мача с Локо Пд нататък.ntodorov написа:.....Що се касае за безплатните сандвичи и кебапчета - аз за такива помня, когато бяха обещани за първия мач на Балъков, като старши треньор ( с Локо Пд) и толкоЗ. И тогава и след това никой не ми ги е предложил.....
Бягай се консултирай с адвокат и завеждай дело.
После следващият полусезон сложиха билети от по 7 лева и видяха,че 2 пъти имаше над 5 хиляди човека(Литекс и Локо Сф) а срещу не претенциозни съперници имаше доста по-малко и пуснаха свободен вход.Това е фактологията,ако можеш обори ме.
ntodorov написа:maldin1 написа:Ахахахах не ме карай да се смея.Първо не си от заинтересованите лица,второ ти си ищец,ти трябва да доказваш не аз и трето искам да видя как ще ти се изсмеят в прокуратурата.![]()
Пич. Естествено, че не мога да осъдя форумен "мишок" с ник Малдин 1 ...Иначе за обща култура, като частен обвинител бих ти завел граждански иск в друг момент и на друг по-сериозен етап. Съвет: навика да говориш неща наизуст във форумите под името Малдин 1 могат да минат, но утре в живота, ако си такъв "упорит демагог" някой така може да те ужили, че свят да ти се завие...И второ - ти подлагаш на съмнение моите думи, наричаш ме човек служещ си с "тънки лъжи" и след това от мен чакаш опровержение![]()
...Не е така момко - доказателствата за моята невярност ги търси ти, аз мога само да ти вменя вина за морално уронване на авторитета....Ама, защо да те правя допълнително нещастен. Не ми е в природата. Това е встрани от темата. Иначе кажи - как си, какво правиш, учиш ли, имаш ли гадже, ходиш ли на мачове, готов ли си да даваш 15 лева за мач, къде и от коя ротонда ти даваха безплатни сандвичи цял полусезон, разкажи де, разкажи повече за себе си...
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта