maldin1 написа:Щом един човек инвестира в нещо значи той си е направил сметката ,че ще си ги избие тези пари.Не вярвам ,че има толкова луд човек ,че да инвестира в нещо,което е на загуба.И тук не става въпрос за отбора на Черноморец.Всички факти говорят за ония декари в "Акациите" ,ама покрай "доброто" ,което прави в "клуба" ви ония декари си заминават.И какво като е вложил 5-10 млн ,като ще вземе земя за 150 млн ?И някои от феновете на "Черноморец" казват ,че като бургазлии не били съгласни Общината да дава пари на частен клуб(Нефтохимик),аз не съм съгласен да се дава Общинска земя на бизнесмени със съмнително минало и пари !!!ntodorov написа:.......Що се касае за това Събев или не - все някой ще направи нещо в Бургас - мисля, че се заблуждаващ. Кажи ми кой е иновирал стадион от всички отбори в А група. Надали подобна база може да се подържа без пари. И ти виждаш Събев, Мъбев, Балъков, и Ко - утре ще ги няма...Впрочем стадиона в Лазур и до сега твърдя и държа, че трябваше да се казва: " Христо Порточанов"...Откривам друга тема.
Тази земя и без пари да ми я дават не я вземам... Мен ме радва, че някой мисли за облагородяване на този район пък дали бил чичо Митко, бай *** или бай Курчо мен ме радва, че някой нещо ще прави. Впрочем виновника за нашето дередже в тази шибаничка БГ е само и единствено нашето мислене... Колега ти желаеш ли или имаш познат искащ да вземе тази земя и да инвестира в това мочурище. Ти би ли си купил там и 1 декар място с презумпцията да правиш, строиш нещо и да и плащаш само данъците дори да си е само твоя. Не ми се впуска в подробности, но това дай да ти дам има двуяко измерение. Ако имаш такъв познат с излишни милиони, който да се натиска и да му отказват земя там - те разбирам иначе никак, ама никак не те разбирам. Впрочем приказката: - вложил 10 млн. - взел 150 млн. е несериозна. А дай ми ти на мен 1 млн. па чакай аз да ти дам 20 млн. утре, когато може да се наложи друг да ти ги дава.