Клубното ръководство на моряците подписа с бразилец, който играе на поста централен защитник.
Кариоката бе на стадион Тича тази сутрин в компанията на своя мениджър. Футболистът впечатли с висок ръст и здрава фигура.
Малко след като подписа договора с Черно море, южноамериканецът излезе на терена заедно с наставника Велизар Попов, за да опита тревната настилка.
Привличането на нов бразилец в състава на варненския тим би трябвало да означава, че някой от настоящите чужденци ще си тръгне от Тича.
Почти сигурно става за централния бранител от Мали Мамуту Кулибали, който се очаква да продължи кариерата си във Франция.
Следващите часове очаквайте пълни подробности за новото попълнение на Черно море и цялата му визитка.
------------
Малко странна ми изглежда на мен тая работа, точно на поста централен защитник да вземаме футболист от Бразилия, като се има предвид, че те напред са по-добри.... да не се окаже като Адемар, че вземаме централен защитник, а пък всъщност той като плеймейкър повече се е изявявал в Бразилия... въпреки че ако стане така хич няма да е лошо

И още нещо - хич не ми е ясно кога е минал проби тоя човек, или е някаква супер звезда такава с доказани качества и няма нужда от проби... което също ме съмнява сякаш

Обаче с тази мъгла, която е надвиснала над Тича, май само можем да гадаем какво става в клуба