Еньо в Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Еньо в Черно море?

Мнениеот Ros3n4o » 17 апр 2010 22:33

Края на сезона му свършва договора с "Левски", апък и има конфликти с оня устатия с големия нос... Мислите ли, че ще ни е полезен ако го вземем на Тича? Аз съм гледал няколко негови мача, и ми направи долу-горе добро впечетление :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Еньо в Черно море?

Мнениеот garfild8 » 17 апр 2010 22:37

Ros3n4o написа:Края на сезона му свършва договора с "Левски", апък и има конфликти с оня устатия с големия нос... Мислите ли, че ще ни е полезен ако го вземем на Тича? Аз съм гледал няколко негови мача, и ми направи долу-горе добро впечетление :)

Остави Еньо(той не е толкова лош,може да ни свърши работа).Ако Гения Попов,още ни води,Руни и Дрогба,заедно с Джерард,няма да ни помогнат. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 апр 2010 22:41

Еньо отива в Славия и не се кахърете излишно.
Изображение

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 17 апр 2010 22:45

Незнам защо повечето футболсити си мислят , че след като не терена са можели , ще могат и на пейката и да правят стратегий ...? Еньо е един много добър футболист , и ако не остане в Левски ще е тъпанарско, друг е въпросът за характера му който няма значение след като той си върши работата като футболист . Иначе мое мнение - Гонзо НЕ става за треньор !
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 апр 2010 22:47

Тоя куц кон не ни трябва въобще, а и все пак Миро Манолов се връща в игра през новия сезон и предпочитам да се дава шанс на Румен Николов и Божилов, както и на Тодор Колев
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 17 апр 2010 23:07

controller написа:Незнам защо повечето футболсити си мислят , че след като не терена са можели , ще могат и на пейката и да правят стратегий ...? Еньо е един много добър футболист , и ако не остане в Левски ще е тъпанарско, друг е въпросът за характера му който няма значение след като той си върши работата като футболист . Иначе мое мнение - Гонзо НЕ става за треньор !

Съгласен съм с теб! Еньо е играч, за разлика от разни манекенчета като Гошето! ...Със сигурност е по- от новият Челикоff, ама к'во да пра'им като имаме "специалист" за тренер?! :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 апр 2010 23:14

Гонзо каза тази вечер, че Еньо не спазва режима и вечерния час и го е освободил до края на сезона.
Никой треньор няма да търпи подобни неща и тук свалям шапка на Гонзо.
Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 17 апр 2010 23:21

...
Последна промяна от PFCB на 12 окт 2010 19:17, променено общо 1 път.

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 17 апр 2010 23:48

Божилов е по-добър от Еньо само трябва да се орави Миро и да заиграят двамата :mrgreen: (докато беше при нас Каруча се трепеха да го оплюват,но той вършеше черната работа в атака.Сега това го прави Божилов,но го няма Миро да финализира атаката)Дерзайте ще стане много добра двойка в атака.
Последна промяна от filev на 18 апр 2010 08:08, променено общо 1 път.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 апр 2010 00:27

А верен ли е слухът за бартер Еньо-Галин Иванов :roll:

Иначе си мисля,че на ЧМ няма да свърши работа,защото се видя колко е капацитета на Еньо :|

Върни се в “Черно море”