Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море
Продължава традицията в София да се свирят фалшиви дузпи срещу Ч.Море.
На повторението ясно се вижда ,че Кулибали загуби равновесие, и въпреки,че махаше с ръце НЕ ДОКОСНА Жоазиньо!

Re: Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море
Много много тъпо..малоумна грешка(грешки) на Пиргов..дуспата не знам по скоро не..
Абсолютно смешна, мина пред Кулибали и веднага падна, няма мач, който да не ги е подпрял съдията със смешна дузпа там, до гола не виждах как могат да ни вкарат преди нелепата грешка на Пиргов и шанаджийския гол на Жоазиньо, 100 пъти да я бие отново от там всичките пъти ще са в аут, освен да бяга друго не може, но как му върза в тоя случей...
- USF
- Контакти:
То това е нормално! Спомняте си миналия полусезон! Но момчетата от подуяне много бързо ще забравят за тази дузпа и ще коментират нашата срещу Локо! И да им е честит замесника на Петков!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
Ами да няма дузпа! Да не го е прострелял с автомат я? Е то и тогава ще я оспорите защото ня1ма да е имало съприкосновение! Ама щом тоя оня все пак признава ,че по-скоро няма ,значи е 100 процентова!
krum_kravov написа:Смешни сте бе. Ако това не е дузпа, не знам кое е. Погледнете реално, че сте тотално надиграни по всички показатели в този мач. На ваше място бих се скрил някъде и щях да мълча. Все едно гледам Станишев. Това не е учудващо- вие имате доста общо с него. Помните ли ....
По-кротко го раздавай...
- krum_kravov
- Контакти:
ЕМИЛ написа:krum_kravov написа:Смешни сте бе. Ако това не е дузпа, не знам кое е. Погледнете реално, че сте тотално надиграни по всички показатели в този мач. На ваше място бих се скрил някъде и щях да мълча. Все едно гледам Станишев. Това не е учудващо- вие имате доста общо с него. Помните ли ....
По-кротко го раздавай...
Е какво бе, Емо, не е ли така? Аз съм от Варна и месеци наред слушам приказки за дузпи и подигравки спрямо нас. Въпреки това, макар в момента да са унищожени буквално от Левски на терена, отново се оправдават с дузпи. И ти да си на мое място, и ти така би реагирал. А относно СерГей, той беше главен гост на награждаването им за 3-то място.
Дузпата няма да я коментирам, но ми се иска нещо друго да ви питам - като гледате играта, мислите ли, че заслужавате точки от този мач?
futbolqga написа:Дузпата няма да я коментирам, но ми се иска нещо друго да ви питам - като гледате играта, мислите ли, че заслужавате точки от този мач?
Прав си просто ви тръгна играта..грешка после спорна дуспа няма значение не се оправдам,това е част от играта.
Дузпата е,не 100,а 400%-това... Повечето от вас и топка не са търкаляли през живота си ,а големи разбирачи се извъдиха! Човек като се засили с такава скорост към вратата,дори най-малкото докосване го разбалансира,ама вие това няма как да го знаете...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема