Варненското дерби може да се играе извън Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Варненското дерби може да се играе извън Варна
Уцелили плебеите страничния съдия с бутилка и сигурно ще ги накажат.
Re: Варненското дерби може да се играе извън Варна
Това е жалко за феновете.Няма да се съберат толкова фенове,колкото във Варна
ако играете извън Варна ще разберете кой отбор има повече фенове
-
- Контакти:
мача ще се играе във Габрово на стадион априлов !всички да са сражени със кирки и лопати ! който не слуша ще бъде хвърлен в дирето над гарата !
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Аз ако зема дойда наистина в Габрово и си купя тамошния местен отбор, мачовете ще ги искам да се играят на стадион Васил Априлов, защото това е стадиона Символ на град - Габрово, а не фалшивия измислен Христо Ботев. Ботев няма нищо общо с град Габрово, който е истински патриот за града, ще иска да се реконструира стадион Васил Априлов и да се играят там мачовете на най-стария и истиснки стадион на град Габрово, носещ името на велик Габровец и Българин прочул се в Габрово - ВАСИЛ АПРИЛОВ!
- Sagittarius
Плебеите са тъпанари,а може и да им е цел да не ги унижаваме на собствения им стадион.Така както върви,може би иманно наша победа там или даже хикс ще е достатъчен да ги легитимира като член на Б група.Иначе няма нищо притеснително,не е проблем да играем в Добрич,който е съвсем близо,Шумен също не е далеч.На мене ми е все тая,така или иначе ще гледам мача и пак ще победим Спетак.Колкото до публика - тук,там,Варна,София,Тича,Коритото - няма място на Планетата където да не сме повече от тях
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Плебеите са тъпанари,а може и да им е цел да не ги унижаваме на собствения им стадион.Така както върви,може би иманно наша победа там или даже хикс ще е достатъчен да ги легитимира като член на Б група.Иначе няма нищо притеснително,не е проблем да играем в Добрич,който е съвсем близо,Шумен също не е далеч.На мене ми е все тая,така или иначе ще гледам мача и пак ще победим Спетак.Колкото до публика - тук,там,Варна,София,Тича,Коритото - няма място на Планетата където да не сме повече от тях
е то на спартак 2/3 от феновете миришат на пръст
останалата 1/3 е владиславовски роми
кадето и да е мача няма как да не сме повечко

-
- Контакти:
Още един път се уверих че в тоя форум пишат само купени фенчета на ТИМ от половин година
по темата : ако ни накажат, ще е с/у Черноморец, дербито ще си остане, спокойно, няма да се отървете от загубата, било то 1:0 или 5:0 ... сигурен съм че искате мача да не е във Варна за да имате оправдание да го пропуснете, уви няма да се получи
А пък с екскурзийките е най-лесно, и при това положение пак сме колкото вас (по гостувания) 

по темата : ако ни накажат, ще е с/у Черноморец, дербито ще си остане, спокойно, няма да се отървете от загубата, било то 1:0 или 5:0 ... сигурен съм че искате мача да не е във Варна за да имате оправдание да го пропуснете, уви няма да се получи

- Sagittarius
Ей палячовци в турско синьо,вие сте като лайно изсрано на пътя - забелязваме го едва когато го стъпчем и разпльокаме.Днес бяхте 400-500 глупаци,половината от които пенсионери.Къде сте тръгнали ве мишки?Нали на последното дерби на Коритото в което Миро Манолов ви друса на тоягата си бяхме повече от вас?Хич не си отваряйте миризливите усти,които ползваме за кенеф,защото нито за публика,нито за футбол може да говорите с нас.След онова 5:0 се страхувате само от споменаването на Черно Море,играчите ви бягат до клекалото само като чуят за дерби.Като ви олепим още едно рутинно 0:3 и пак като ви размахаме плакатите "Б ГРУПА" ще си говорим,дотогава млък мишки,обратно в дупките преди ние да сме ви натикали насила с ритници 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
SemperFidelis написа:Още един път се уверих че в тоя форум пишат само купени фенчета на ТИМ от половин година![]()
![]()
![]()
![]()
по темата : ако ни накажат, ще е с/у Черноморец, дербито ще си остане, спокойно, няма да се отървете от загубата, било то 1:0 или 5:0 ... сигурен съм че искате мача да не е във Варна за да имате оправдание да го пропуснете, уви няма да се получиА пък с екскурзийките е най-лесно, и при това положение пак сме колкото вас (по гостувания)
Ако не се усетиш сам колко си смешен, кофти за теб