Черно Море - Литекс - 0:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Литекс (30 април)
Литекс идват без ТОМ и Сандриньо... ние сме в пълен състав на ТИЧА не виждам кой може да ни спре, освен пастата който при наша диктовка ще на набута в нашата половина с безброй фалове и пряк-свободни удари с цел джуджето (ЯНЕВ) да вкара нещо, иначе Дока ще усети прегръдката на ТАНКА и няма да направи нищо... прогноза 3:1
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- shotgun blues
- Контакти:
lol 10 страници а има още 2 дни до мача
май за този мач ще има повече мнения отколкото за вечното дерби
май за този мач ще има повече мнения отколкото за вечното дерби
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
morqche написа:Литекс идват без ТОМ и Сандриньо...
Така си го писал все едно е ексклузивна новина

Сандро не играе от миналата година, а Том с Черно море ще му е третият мач кой ще пропусне

между другото, ако продължава да вали.... може и повече от 4:0 да бием.... викам да им лепнем една петица и да си заминават, а пък ако ще после и шампиони да стават

Последните ни две гостувания във Варна завършиха 0:0, така че 4:0 е доста смела прогноза.
За мача ще ни липсва боеца Берберович, но пък ние за бека си имаме Бодуров.
За мача ще ни липсва боеца Берберович, но пък ние за бека си имаме Бодуров.

Трябва да бием, няма да е лесно, но мисля, че домакинския фактор ще си окаже влияние, а и е време Литекс да загуби, не са чак толкова силен отбор, че да станат шампиони без поне една загуба
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
PFC Litex написа:morqche написа:Литекс идват без ТОМ и Сандриньо...
Така си го писал все едно е ексклузивна новина
Сандро не играе от миналата година, а Том с Черно море ще му е третият мач кой ще пропусне
Да ти кажа честно, не се интересувам кой кога играй или не играй за вас, просто не ме интересува

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Момчета нека не се изхвърляме.Ясно е че всеки от нас иска победа в събота,а ако е и изразителна ще е лудница на стадиона.Нека обаче не се изхвърляме,дано бием,но никак няма да ни е лесно,все пак литекс колкото и да са подпирани и бутани не може да им се отрече и че са доста добър отбор,а по мое мнение и в момента най-стойностния като състав и игра отбор в България.Това че цска ги би в един мач нищо не значи,за мен литекс разполага с най-балансирания и добър отбор в първенството.Въпреки това обаче сме домакини,а тук литекс играе традиционно трудно и се надявам и тоя път традицията да се спази и дори с един гол да бием,но нека има пълно раздаване на нашия отбор,един пълен и ентусиазиран стадион и вярвам че тогава няма как да не ги ударим,колкото и аз да се притеснявам от Пастата,но мисля че тогава и той няма да може да им помогне.
Айде моряци да напълним Тича в събота
Айде моряци да напълним Тича в събота

За вас моряци ний живеем...
-
- Контакти:
Литекс когато пада пада ама мъжката пада,в Стара Загора 0:3,в Благоевград 1:4.Тръгнат ли да падат ще им отупаме буриите до дупка,в това съм убеден.Също и,че Дока и Ицо Янев няма да им е комфортен "Арена Тича"
....За мене,вероятно за всички и естенствено Генов това го е разбрал отдавна преди нас-не трябва да се надиграваме с Литекс,нито да обръщаме мача на атака за атака.Мисля,че ако наблегнем на битка и единоборства,ЦЕНТРИРАНИЯ и удари от далеч ще ги бием,в такова русло те нямат класни играчи,нито Дока,нито Янев могат да играят борейки се 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.