ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 20:06

MORSKI написа:НА САМП му изтрих мнението-на шльокавица няма да търпя нито наши нито други фенове да пишат!
Иначе не беше прав за почти нищо коеото каза Самп -нямате милиони фенове,Черно Море може и 5 хиляди да има,но залсужава внимание!!!!!!
Обсъдихме я тази тема предълго и широко вече!!
А Това е национално радио,а не радио Левски така,че нашите фенове са асболютно прави!!
Кольо прав си ,че играта ни в последно време не е същата,но е нормално да има спадове.....

абе пич ти нормален ли си бе,вие за какви се помислихте :shock: ,какво ме инт. мен черно море????????????? :o :o :o половин България се интересува от Левски,естесвено,че ще предават мн повече Левски и цска!!!Да не би ж Англия по скаи спортс да дават повече за стоук сити вместо за ман юнаитед.......направи аналогия и съпоставка,аз съм пристрастен ама тва вашто няма граници!!! :evil: :evil: :evil:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 20:09

самп прав си..трябва левски и цска да се дават..те днеска с кой играха към 17ч. че не се сещам..;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 20:11

САМП кърти мивки.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 апр 2009 20:12

SAMP написа:
MORSKI написа:НА САМП му изтрих мнението-на шльокавица няма да търпя нито наши нито други фенове да пишат!
Иначе не беше прав за почти нищо коеото каза Самп -нямате милиони фенове,Черно Море може и 5 хиляди да има,но залсужава внимание!!!!!!
А Това е национално радио,а не радио Левски така,че нашите фенове са асболютно прави!!
Кольо прав си ,че играта ни в последно време не е същата,но е нормално да има спадове.....

абе пич ти нормален ли си бе,вие за какви се помислихте :shock: ,какво ме инт. мен черно море????????????? :o :o :o половин България се интересува от Левски,естесвено,че ще предават мн повече Левски и цска!!!Да не би ж Англия по скаи спортс да дават повече за стоук сити вместо за ман юнаитед.......направи аналогия и съпоставка,аз съм пристрастен ама тва вашто няма граници!!! :evil: :evil: :evil:

И коя половина от България се интересува повече от "Левски":лявата или дясната;северната или южната;западната или източната;работещата или безработната;женската или мъжката;партийните членове или безпартийните;пиещите бира или люпещите семки....Да продължавам ли с половините на България, а ти да си избереш една от тях, като мене спокойно можеш да ме сложиш в другата, която не се интересува И от ЦСКА
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 20:14

SAMP написа:

Първо ти не си чвекът който да ми акзва аз нормален ли съм или не..Понамали тона.
Второ мен пък какво ме интересувате вие??????Много на сериозно сте се взели!!!!!
Никаква полвоин България не я нтересува не ме разсмивай!!!!
Айде успокой се малко и си свали сините очилца!!!!!!
Ти бъзикаш ли с екаква Англия какви 5 лева??Къде ми сравняваш Англия!На тебе нещо ти има определно!!!!
И ние не уреждаме мачове,защото на мен ФЕН НА ЛЕВСКИ МИ КАЗА,ЧЕ МАЧЪТ ВИ С МЕЗДРА Е БИЛ УГОВРОЕН!!!!!ЩОм стигнахте дотам сами да си признавате,че купувате и продавате...
Като не те интересува Черно Море какво правиш тук бе????Аман от такива като теб!!!!!
и НЕ НИЕ ПРЕКАЛЯВАМЕ,А ВИЕ с вашето високо безочливо самочуствие сте псинали на същата тази ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!ДА ТИ Е ЯСНО ТОВА!!!!!!
тУК ТИ ГО КАЗВАТ СУМАТИ ХОРА ТИ ПАК СИ ЗНАЕШ ТВОЯТА МНОГО ЖАЛКО ЗА ХОРА КАОТ ВАС!!!!!!
Гонг и Дарик са национални радиа,ако бяха СОФИЙСКИ ТОГАВА ИМАХТЕ ПРАВО Д АГОВОРИТЕ,НО ТЕ СА НАЦИОНАЛНИ!!Разбираш ли какво значи това?????

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 20:15

mursusaid написа:самп прав си..трябва левски и цска да се дават..те днеска с кой играха към 17ч. че не се сещам..;)

говоря,като цяло,стига не сте прави.Във всяка сфера е така не само в спорта,отделя се внимание на това не6то,което интересува хората и тожа от което се вълнуват.....сигурен съм,4е във Варненските радиа и вестници се говори и коментира мн пове4е за спартак и 4ерно море....това вълнува хората,това се предлага,като информация....търсенето определя предлагането(тва е за търговията но мисля,4е и тук може да се приложи до известна степен) ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 апр 2009 20:18

Кашчей написа:
SAMP написа:

И коя половина от България се интересува повече от "Левски":лявата или дясната;северната или южната;западната или източната;работещата или безработната;женската или мъжката;партийните членове или безпартийните;пиещите бира или люпещите семки....Да продължавам ли с половините на България, а ти да си избереш една от тях, като мене спокойно можеш да ме сложиш в другата, която не се интересува И от ЦСКА

Кашчей,пропусна селската или градската България.Самп,май е от първата половина. :D
Само Черно море.

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 27 апр 2009 20:20

SAMP написа:
mursusaid написа:самп прав си..трябва левски и цска да се дават..те днеска с кой играха към 17ч. че не се сещам..;)

говоря,като цяло,стига не сте прави.Във всяка сфера е така не само в спорта,отделя се внимание на това не6то,което интересува хората и тожа от което се вълнуват.....сигурен съм,4е във Варненските радиа и вестници се говори и коментира мн пове4е за спартак и 4ерно море....това вълнува хората,това се предлага,като информация....търсенето определя предлагането(тва е за търговията но мисля,4е и тук може да се приложи до известна степен) ;)

Така е ама тук става дума за национално радио....а кажи ми кое му е националното?

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 27 апр 2009 20:23

MORSKI написа:
SAMP написа:

Първо ти не си чвекът който да ми акзва аз нормален ли съм или не..Понамали тона.
Второ мен пък какво ме интересувате вие??????Много на сериозно сте се взели!!!!!
Никакв аполвоин Бъ;лгария не я нтересува не ме разсмивай!!!!
Айде успокой с емалко и си свали сините очилца!!!!!!
Ти бъзикаш ли с екаква Англия какви 5 лева??Куде ми сравняваш Англия!На тебе нещо ти има определно!!!!
И ние не уреждаме мачове,защото на мен ФЕН НА ЛЕВСКИ МИ КАЗА,ЧЕ МАЧЪТ ВИ С МЕЗДРА Е БИЛ УГОВРОЕН!!!!!ЩОм стигнахте дотам смаи да си признавате,че купувате и рподавате...
Като не те интересува Черно Море какво правиш тук бе????Аман от такива каот теб!!!!!
и НЕ НИЕ ПРЕКАЛЯВАМЕ,А ВИЕ свашеот високо безочливо самочуствие сте псинали на същатат тази ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!ДА ТИ Е ЯСНО ТОВА!!!!!!
тУК ТИ ГО КАЗВАТ СУМАТИ ХОРА ТИ ПАК СИ ЗНАЕШ ТВОЯТА МНОГО ЖАЛКО ЗА ХОРА КАОТ ВАС!!!!!!

а ти вярваш на фен на Левски,ясно....И кои е тоя фен,ти 4уваш ли се какви сме6ки говори6,да ми дава6 за пример някои си фен,да ми кажеш,че Батков ти е казал,ок ама за някои си фен :o :o :o ....тоя твоя приятел да не е носил парите или да е залагал и да е взел 2-3 милиона...Това ако го има6 за довод наистина да ми твърди6 такива не6та е леко казано несериозно,но ти си знае6....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 20:28

SAMP написа:
а ти вярваш на фен на Левски,ясно....И кои е тоя фен,ти 4уваш ли се какви сме6ки говори6,да ми дава6 за пример някои си фен,да ми кажеш,че Батков ти е казал,ок ама за някои си фен :o :o :o ....тоя твоя приятел да не е носил парите или да е залагал и да е взел 2-3 милиона...Това ако го има6 за довод наистина да ми твърди6 такива не6та е леко казано несериозно,но ти си знае6....

Също толкова налудничево звучи д ами кажеш,че половината България се интересува от вас ..Не това не е налудничево това е жалко....
И от кой да науча бе????Ти да не би да си бил на сделката за да кажеш,че няма такава!!!!Ти пък откъде знаеш , че мачът не е бил уреден??????Много ми е интересно!!!Изобщо ного сте ми интерсни всички тези дето твърдите,че в България никога не се уреждат мачове...Интересно защо тогава ни следяха под лупа от Уефа или те хората ей така да се намират на работа!!!!!
Много ясно,че ще му вярвам това е ваш фен,едва ли ще каже нещо против своя отбор,ако не е истина-вкарай елементарна логика колкото и трудно да ти е!!!!

Върни се в “Черно море”